Hawkeye Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Moim zdaniem powinny być niejawne, kto będzie chciał napisze w komciu na kogo i dlaczego głosował. Quote Link to comment
Profesor Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Tylko bardzo proszę o uwzględnienie sarny z krzesłem na głowie ew. opcji "oddam nieważny głos" oraz "nie pójdę". Quote Link to comment
FYM Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Na życzenie narodu - http://forumcm.net/index.php/topic/7536-prawybory-prezydenckie-2015/ Quote Link to comment
Perez Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Wyłączyłem dzisiaj wtyczkę shoutboxa. W lipcu, jak dobrze widziałem, pojawiło się całe 3 wpisy. Niby wielkiego obciążenia nie generowało, ale jakby nie patrzeć jakiś to dodatkowy skrypt się ładował. Quote Link to comment
Iwabik Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Dałoby radę dodać do opcji edycji posta "wyjustuj"? Ładniej to wygląda, niż taki nieład. Quote Link to comment
Karolek Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 (edited) [justify] <p style="text-align:justify">Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac bibendum orci. Quisque vel luctus dolor, eget posuere risus. Vestibulum tincidunt eros a dui mattis, in consequat sem tempor. Nulla elit velit, viverra eget diam eget, semper faucibus mauris. Proin eleifend condimentum neque a porta. Curabitur vestibulum ac odio id commodo. Nunc sagittis massa ut eros interdum, non tincidunt leo condimentum. Morbi laoreet erat nec leo congue venenatis. Suspendisse hendrerit dui id aliquet porta.</p> [/justify]W sumie trochę dziwne, że [justify] nie działa :-k Edited August 23, 2015 by Karolek Quote Link to comment
Kuchar Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Czy chcielibyście żeby informować Was przez PW o kończącym się statusie Przyjaciela CMF np. na tydzień przed jego wygaśnięciem? Przed chwilą odebrałem go kilku osobom, nie jest to jakaś wielka robota, a pozwoli uniknąć zdziwienia i pytań. Quote Link to comment
Iwabik Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Czemu nie. PS. Co z tym justowaniem? Quote Link to comment
Kuchar Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Postaram się to (justowanie) ogarnąć. Quote Link to comment
timon Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Uprzejmie poproszę o informację o kończącym się statusie (nie tylko dlatego, że odebrałeś go także mi ;) ) Quote Link to comment
Gabe Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Co sądzicie o tej wtyczce? https://community.invisionpower.com/files/file/5693-ddk33-quote-selected-text/ Działa podobnie do cytuj, tylko do pola szybkiej odpowiedzi przenosi zaznaczony tekst. Nie wiem, jak techniczne wymagania, ale coś takiego widziałem na wedlinydomowe.pl (ale chyba tylko po zalogowaniu). Quote Link to comment
Perez Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Mozna sprawdzic. Bezplatna, po komentach widze, ze niby z aktualna wersja skryptu dziala. Quote Link to comment
trojkatny Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Co sądzicie o tej wtyczce? https://community.invisionpower.com/files/file/5693-ddk33-quote-selected-text/ Działa podobnie do cytuj, tylko do pola szybkiej odpowiedzi przenosi zaznaczony tekst. Nie wiem, jak techniczne wymagania, ale coś takiego widziałem na wedlinydomowe.pl (ale chyba tylko po zalogowaniu). To jest to samo co na GPRO - najlepszy moduł cytowania z jakim miałem do czynienia. Quote Link to comment
Spajk Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Chciałem zgłosić się do pełnienia funkcji moderatora karier. Chciałbym pomóc osobom obecnie zajmującym to stanowisko oraz odciążyć je w pewnym stopniu. Quote Link to comment
Makk Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Zgłoszenie przyjęte. Gratulacje. Spajk zostaje nowym moderatorem w karierach. Quote Link to comment
Scorpio Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Gdzie sa te leniuszki z modtimu? :P Moze by tak otworzyc nowego livescorea z mistrzostw europy? Quote Link to comment
Karolek Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Przeciez temat moze zalozyc ktokolwiek, MT niech tylko podepnie Quote Link to comment
Scorpio Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Ja tam sie nie znam - ostatni temat na forum zakladalem jakies 13 lat temu Wiec niech ktos ;) Quote Link to comment
Recommended Posts