klinsmann Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Gdzie sa te leniuszki z modtimu? :P Moze by tak otworzyc nowego livescorea z mistrzostw europy?złote lenie meldują się na rozkaz! Quote Link to comment
zovalik Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 https://invisionpower.com/files/file/7938-ips4-dark-theme/ Takiego cusia dałoby radę u nas wrzucić? Byłby jakiś wybór wśród ciemnych skinów. Quote Link to comment
schizzm Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 To jest skórka pod IPS4? My jesteśmy na 3, więc musielibyśmy migrować wyżej. Swoją drogą pytanie, czy nie możemy tego zrobić? :-k Quote Link to comment
zovalik Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Nawet nie wiem na jakiej my jesteśmy wersji ;) Wg opisu to chyba pod 4 jest ten skin. Quote Link to comment
Perez Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 To jest skórka pod IPS4? My jesteśmy na 3, więc musielibyśmy migrować wyżej. Swoją drogą pytanie, czy nie możemy tego zrobić? :-k Sporo zmian. Mam jedno forum na 3, drugie na 4 i póki co wolę 3 :). Najlepiej jednak samemu sprawdzić na jakimś forum, może ktoś korzysta, to niech oceni. Quote Link to comment
jmk Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Czy dzial gry komputerowe nie powinien nazywac sie gry komputerowe i konsolowe? Albo gry wideo? Albo pozostale gry po prostu? Quote Link to comment
stefan1984 Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Nie, bo zawsze gra się w komputer :) Quote Link to comment
Makk Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Zasady działu Karier zostały zmienione Poprzednie już lekko zaczęły trącić myszką. Nie dziwne w sumie, gdyż główne punkty pochodziły z roku Pańskiego... uwaga!... 2007 Nowy regulamin znajduje się w odpowiednim dziale -> http://forumcm.net/index.php?/topic/8672-regulamin-działu-kariery/ Dziś bądź jutro powinniśmy przedstawić nowe rzeczy z działem Opowiadania. Jeśli ktoś ma jakieś uwagi, sugestie, propozycje, to zapraszam do dzielenia się nimi. 3 Quote Link to comment
Pulek Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 W dniu 1.07.2018 o 11:06, Makk napisał: Dziś bądź jutro powinniśmy przedstawić nowe rzeczy z działem Opowiadania. Bądźcie poważni, panowie. Skoro mówicie, że coś ma się wydarzyć dzisiaj/jutro, to niech tak się stanie, a jeśli ma się nie stać, to dajcie o tym znać. To jak będzie? Quote Link to comment
Makk Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Miało być i nie ma, bo nie miałem czasu. Ogarniałem się do urlopu, który zaczynam dziś. Za dużo do zrobienia i wyszło jak wyszło. Trochę też spasujmy- to tylko topik na forum i do tego martwy w zasadzie. 1 1 2 Quote Link to comment
Pulek Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Ej no, weź się, bez jaj jak to nie tajemnica co tam wymyśliliście (wymyśliłeś?), to dawaj to na forum publiczne, przedyskutujemy, może nawet zapadną jakieś decyzje. Quote Link to comment
Makk Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 15 minut temu, Pulek napisał: Ej no, weź się, bez jaj jak to nie tajemnica co tam wymyśliliście (wymyśliłeś?), to dawaj to na forum publiczne, przedyskutujemy, może nawet zapadną jakieś decyzje. Zasadniczo to, o czym była dyskysja w dziale Opowiadania. Kasacja osobnego działu, przeniesienie opków, ewentualne podpięcie ich itd Mam ze dwa jeszcze swoje pomysły, ale są na kompie w domu. Więc na razie można tą jedną część zrobić (jak była Wasza decyzja w rozmowie) i za jakiś czas przedyskutować dalsze działania. Tu i tak w rozmowę ( i tym, co zależy jakkolwiek na temacie karier) pewnie będzie prowadzić max kilka osób, więc złożymy coś fajnego do kupy zapewne. 1 Quote Link to comment
Sensei Posted September 20, 2018 Share Posted September 20, 2018 Kiedy można się spodziewać jakiegoś działu dla FM19 ? Z ogromnąąąąą ochotą pomarudziłbym na to że znów czekają tak długo z ogłoszeniem czegokolwiek(okej, ogłosili nowe logo i datę premiery i kilka mniej ważnych rzeczy) a pro po najnowszej odsłony serii. Quote Link to comment
krzysfiol Posted September 20, 2018 Share Posted September 20, 2018 Jak to mówią, nasz klient, nasz pan Quote Link to comment
krzysfiol Posted September 20, 2018 Share Posted September 20, 2018 No i nic nie pisze 2 Quote Link to comment
Recommended Posts