Jump to content

Propozycje zmian na forum

Recommended Posts

• 6 months later...

To jest skórka pod IPS4? My jesteśmy na 3, więc musielibyśmy migrować wyżej. Swoją drogą pytanie, czy nie możemy tego zrobić? :-k

Sporo zmian. Mam jedno forum na 3, drugie na 4 i póki co wolę 3 :). Najlepiej jednak samemu sprawdzić na jakimś forum, może ktoś korzysta, to niech oceni.

• 5 months later...
  • 1 year later...

Zasady działu Karier zostały zmienione :) 

Poprzednie już lekko zaczęły trącić myszką. Nie dziwne w sumie, gdyż główne punkty pochodziły z roku Pańskiego... uwaga!... 2007 :P 

Nowy regulamin znajduje się w odpowiednim dziale -> http://forumcm.net/index.php?/topic/8672-regulamin-działu-kariery/ 

Dziś bądź jutro powinniśmy przedstawić nowe rzeczy z działem Opowiadania. 

Jeśli ktoś ma jakieś uwagi, sugestie, propozycje, to zapraszam do dzielenia się nimi. 

• Like 3
W dniu 1.07.2018 o 11:06, Makk napisał:

Dziś bądź jutro powinniśmy przedstawić nowe rzeczy z działem Opowiadania. 

Bądźcie poważni, panowie. Skoro mówicie, że coś ma się wydarzyć dzisiaj/jutro, to niech tak się stanie, a jeśli ma się nie stać, to dajcie o tym znać.

To jak będzie?

Miało być i nie ma, bo nie miałem czasu. Ogarniałem się do urlopu, który zaczynam dziś. Za dużo do zrobienia i wyszło jak wyszło.

Trochę też spasujmy- to tylko topik na forum i do tego martwy w zasadzie.

• Like 1
  • Confused 1
  • Nie lubię! 2
15 minut temu, Pulek napisał:

Ej no, weź się, bez jaj ;) jak to nie tajemnica co tam wymyśliliście (wymyśliłeś?), to dawaj to na forum publiczne, przedyskutujemy, może nawet zapadną jakieś decyzje. 

Zasadniczo to, o czym była dyskysja w dziale Opowiadania.

Kasacja osobnego działu, przeniesienie opków, ewentualne podpięcie ich itd 

Mam ze dwa jeszcze swoje pomysły, ale są na kompie w domu. Więc na razie można tą jedną część zrobić (jak była Wasza decyzja w rozmowie) i za jakiś czas przedyskutować dalsze działania.

Tu i tak w rozmowę ( i tym, co zależy jakkolwiek na temacie karier) pewnie będzie prowadzić max kilka osób, więc złożymy coś fajnego do kupy zapewne.

• Like 1
  • 2 months later...

Kiedy można się spodziewać jakiegoś działu dla FM19 ? :P Z ogromnąąąąą ochotą pomarudziłbym na to że znów czekają tak długo z ogłoszeniem czegokolwiek(okej, ogłosili nowe logo i datę premiery i kilka mniej ważnych rzeczy) a pro po najnowszej odsłony serii.

• Reaper pinned and featured this topic
  • Reaper unfeatured this topic