Makk Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 1. W nowym wątku powinny się znaleźć następujące informacje (najlepiej w pierwszym poście tematu): - wersja gry, na której gra opowiadający, - wielkość bazy danych, - czy były wykorzystywane jakieś uaktualnienia lub specjalne zasady gry, na przykład tryb HC. 2. Użytkownik nie może uruchomić więcej niż 2 tematów w ciągu czternastu dni. Prowadzenie więcej niż jednego tematu naraz jest niedozwolone z uwagi na zjawisko porzucania tematów i zmian klubów. Sugerujemy staranny dobór ligi i drużyny przed otwarciem tematu. 3. W opisywanych karierach należy przestrzegać zasad poprawnej pisowni. Kariery w sposób rażący ignorujące normatywną ortografię (również interpunkcję) języka polskiego będą zamykane. Wszystkich autorów zachęcamy do przepuszczania tekstu przez elektroniczny korektor błędów ortograficznych (np.: Word, Ortograf.pl). Zamykane będą też kariery kaleczące gramatykę języka polskiego, pisane niechlujnie, oraz w nieuzasadniony sposób nadużywające słów powszechnie uważanych za wulgarne i/lub obraźliwe. 4. Każda kariera po miesiącu nieaktywności (czyt. po miesiącu od ostatniego napisanego w nim posta autora), zostaje automatycznie zamknięty i przeniesiony do archiwum. Oczywiście, jeśli autor będzie chciał „odkurzyć” opka – wystarczy PW do kogoś z mod-temu i opek zostanie reaktywowany. 5. Zmiana wielkości czcionki, koloru, wrzucanie obrazków bez taga spoiler jest dozwolone. Oczywiście bardzo prosimy o używanie tego z głową. Nie przesadzajmy głównie z kolorowaniem oraz wielkością czcionki, ażeby nam wszystkim dobrze się czytało zamieszczane teksty. Quote Link to comment
Pulek Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Ogłoszenie duszpasterskie: już niedługo startujemy z nowym konkursem na najlepsze opowiadanie CMF! Nie krępujcie się, możecie już teraz rozpoczynać nowe kariery - wystarczy wasza chęć, aby wziąć udział w zabawie. Szczegóły wkrótce. Quote Link to comment
Pulek Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Z oficjalnym startem konkursu poczekamy do ostatniej łatki twórców gry, ale pewne przygotowania już trwają... nagród na pewno będzie nie mniej niż rok temu, a może dorzucimy coś bonusem? Quote Link to comment
Żurawski Posted December 16, 2021 Share Posted December 16, 2021 (edited) Witam. Jestem tu nowy. Gram regularnie na przemian w Football Managera i FIFĘ od EA Sports. Gdy jeszcze nie złapałem zajawki na FM'a parę lat temu to z sukcesami pisałem opowiadania z kariery FIFY na forach fanowskich tej gry. Chcę zapytać czy gdybym miał kiedyś pomysł, by zrobić opowiadanie z FIFY to taki wątek będę mógł tutaj utworzyć? Jest może jakiś temat poświęconych opowiadaniom karier z innych gier? Edited December 16, 2021 by Żurawski ortografia Quote Link to comment
kolek23 Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 9 hours ago, Żurawski said: Witam. Jestem tu nowy. Gram regularnie na przemian w Football Managera i FIFĘ od EA Sports. Gdy jeszcze nie złapałem zajawki na FM'a parę lat temu to z sukcesami pisałem opowiadania z kariery FIFY na forach fanowskich tej gry. Chcę zapytać czy gdybym miał kiedyś pomysł, by zrobić opowiadanie z FIFY to taki wątek będę mógł tutaj utworzyć? Jest może jakiś temat poświęconych opowiadaniom karier z innych gier? Cześć możesz śmiało zakładać i pisać w tym dziale Quote Link to comment
Recommended Posts