Jump to content

Propozycje zmian na forum

Recommended Posts

<taki dobry MT, daje ludziom SB>

Ale co z tego, że na samym dole, na jednej skórce i jeszcze wprowadza cenzurę, a sami twierdziliście, że SB nie ma archiwum, wnioski nasuwają się same, jeśli chodzi o karalność w SB.

Albo dajcie to na górę, na inne skórki (że stare? To wymieńcie skórki, no do chuja!), promujcie to jakoś, chociażby na tym lewym panelu, na jakimś banerze przez jakiś czas dać info o SB. Dać temat globalny, ważny wyświetlany w każdym dziale na samej górze "dodaliśmy sb".

na zielonej nawet w innej karcie nie trybi

Tak jak wspominałem, te skórki są przedpotopowe - na pewno można je dostosować, ale pisząc zupełnie szczerze, mi się w tym babrać nie chce. IMO najlepsza opcja to wywalić wszystkie, zostawić tylko systemową, a jednocześnie rozejrzeć się za jakimiś dwiema alternatywnymi (w tym jedną ciemną). Nawet taką kupić - teraz przy niższych kosztach serwera, wydanie 10 dolców na dobrą skórkę, gdzie można liczyć też na jej update'y, to nie majątek.

Co do shouta - można dać go na górę, ale faktycznie, w sytuacji, gdy jest niewidoczny na wielu skórkach, to i tak mija się to z celem.

Jak chcemy mieć coś działającego w 100% to obecnie w grę wchodzi tylko kupno, niestety. Przejrzałem trochę stron ze skórkami i te darmowe są albo stare albo delikatnymi modyfikacjami domyślnej, albo naprawdę brzydkie.

Chyba, że ktoś zna jakąś stronę z darmowymi skórkami, to będziemy bardzo wdzięczni. Obecna wersja forum to 3.4.6 i skróka musi być z nią kompatybilna.

Czy pod starocie podpada też skòrka czarna? Bo jak tak to prosze sie odfanzolić.

+1.

No chyba, że jest jakaś inna dobra czarna skórka :>

Ja używam tylko takiej, nie potrafię używać jasnej.

OK, zabawy ciąg dalszy :). Dokopałem się do (w miarę) aktualnej wersji czarnej skórki - jest zainstalowana obok starej, w razie gdyby coś się posypało na niej. Jeśli będzie OK, to starą czarną usuwam.

Shouta dałem testowo na górę - jest widoczny na, wydaje mi się, dwóch najczęściej używanych skórkach - nowej czarnej i systemowej.

I właśnie a propos skórek - http://forumcm.net/index.php/topic/3053-skorki-do-cmf/ odpaliłem ankietę, aby zorientować się, jakie skórki są w ogóle w użyciu.

Ha, i ciekawostka - jak shout jest na górze, to działa na starej czarnej, a jak na dole - na nowej :). Na razie więc nową ukrywam, dopóki nie ustalimy, czy shout ma być, czy nie.

• 1 year later...
  • Reaper pinned and featured this topic
  • Reaper unfeatured this topic