Czarls Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Okej, temat Profesora w Archiwum. Kiedy okaże się, że jest do definitywny koniec podejmiemy decyzję, co dalej. Link to comment
łaziii Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Dodam tylko, że skoro moje Reloaded znalazło się w HoF, to Profa ostatni opek tym bardziej powinien tam powędrować. Nie wspomnę już o jego karierze w Lagoi. Parę razy o to wnioskowałem, ale nikt nie podjął tematu <_< Link to comment
Czarls Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 łaziii, tylko, że opowiadanie Profesora nie jest jeszcze definitywnie zakończone i dlatego na razie znalazło się w Archiwum. Kiedy okaże się, że jest to ostateczna decyzja, to podejmiemy decyzję, co dalej. Link to comment
TEXAS Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Zgłaszam opowiadanie Loczka "Tylko dla najlepszych" do "Hall of Fame". Autor prosił, aby przez święta kariera jeszcze "powisiała" w "Opowiadaniach". Jednak po świętach wnoszę o HoF! Link to comment
TEXAS Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Ok, chyba czas na przenosiny. To jak, panowie moderatorzy? HoF? Link to comment
Czarls Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Opowiadanie Loczka przeniesione do HoF. Jako że była to kontynuacja tematu: "W pogoni za En..." postanowiliśmy połączyć oba dzieła i umieścić je w Hall Of Fame. Przepraszamy za lekkie opóźnienie, ale dyskusja w gronie moderatorów była bardzo burzliwa ;) Link to comment
Loczek Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Tym niemniej jednak jest mi przykro, że zostałem potraktowany w taki sposób. Owszem, wymieniliśmy z Dr. Strange dwie prywatne wiadomości, ale do końca liczyłem na to, że jednak zarząd zdecyduje się, na umieszczenie mojego opka w HoF. Jeśli jednak, co wynika z postu kolegi, moderatorzy zastanawiali się, czy umieścić " Tylko dla najlepszych " w archiwum, to ta decyzja przynajmniej mnie nie zrani. Bo chyba nie ma nic gorszego, jak pisać opowiadanie, które ma chyba największą liczbę odsłon w stosunku do poszczególnych odcinków, które ląduje w koszu, razem z innymi. A może mi się zdaje i jest to wołanie o pomstę do nieba? Nigdy nie byłem zwolennikiem samo oceniania. Od tego są inni. Link to comment
Czarls Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Tak, od oceniania są inni i w gronie moderatorów oceniliśmy Twoje opowiadanie, a następnie zrobiliśmy to, co do nas należy. Link to comment
Lagren Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Jak dla mnie oba mogły być w galerii osobno, chyba że autor wyraził inne życzenie. Link to comment
Czarls Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Opowiadanie "Tylko Dla Najlepszych" jest kontynuacją "W Pogoni Za En...", więc scaliliśmy tematy, była to nasza decyzja. Link to comment
Icon Posted January 3, 2010 Author Share Posted January 3, 2010 Tym niemniej jednak jest mi przykro, że zostałem potraktowany w taki sposób. Owszem, wymieniliśmy z Dr. Strange dwie prywatne wiadomości, ale do końca liczyłem na to, że jednak zarząd zdecyduje się, na umieszczenie mojego opka w HoF. Jeśli jednak, co wynika z postu kolegi, moderatorzy zastanawiali się, czy umieścić " Tylko dla najlepszych " w archiwum, to ta decyzja przynajmniej mnie nie zrani. Bo chyba nie ma nic gorszego, jak pisać opowiadanie, które ma chyba największą liczbę odsłon w stosunku do poszczególnych odcinków, które ląduje w koszu, razem z innymi. A może mi się zdaje i jest to wołanie o pomstę do nieba? Nigdy nie byłem zwolennikiem samo oceniania. Od tego są inni. Nie za dużo wielkich słów w stosunku do rangi wydarzenia? Skoro Ciebie ranią i sprawiają przykrość tak błahe sytuacje, to co będzie, kiedy napotkasz w życiu na naprawdę poważne problemy? Więcej dystansu życzę w nowym roku. Ile moich tematów jest w archiwum i jakoś nie robię z tego powodu tragedii. Ba, nawet opy Profa można znaleźć w archiwum. Link to comment
FYM Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Ile moich tematów jest w archiwum i jakoś nie robię z tego powodu tragedii. Ba, nawet opy Profa można znaleźć w archiwum. Icon podanie takiego argumentu daje do zrozumienia, że Ty czy Prof jesteście lepszymi specjalistami w kwestii tworzenia opowiadań niż Loczek. Wydaje mi się, że z taką tezą część forumowiczów może nie do końca się zgodzić (ja osobiście żadnych rankingów nie tworzę ;)) więc wypowiedź moim zdaniem nie do końca trafna. Link to comment
Hammer Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Ja z tego zrozumiałem tylko tyle, że Icon czy Profesor również mogliby oczekiwać, że ich Opowiadania trafią do HoF, ale nie trafiły i nie widziałem, aby mieli jakieś pretensje związana z tą decyzją :-k Nie wiem, nie znam się, dla mnie to po prostu głupota, by mieć pretensje o coś takiego. Ale niektórym na tym zależy i trzeba to uszanować Link to comment
Icon Posted January 3, 2010 Author Share Posted January 3, 2010 marshall +5 z czytania ze zrozumieniem. FYM, terminy egzaminu poprawkowego będą umieszczone w gablocie obok dziekanatu ;) Link to comment
FYM Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 FYM, terminy egzaminu poprawkowego będą umieszczone w gablocie obok dziekanatu ;) Ja na filologię papierów nie składałem ;) Link to comment
Czarls Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Trochę przykro, że niektórzy na tym forum myślą, że coś należy im się z urzędu. Doceniamy Loczku, że w swoje opowiadania wkładasz serce i dużo pracy, ale napisanie rozległej fabuły nie jest jednoznaczne z wymaganiem od nas przenosin do Hall Of Fame. Link to comment
berlin12345 Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Szanowni Moderatorzy, zastanówcie się, czy opek peżeta aby nie zasługiwał na zmianę "Karier" na "Opowiadania"? Link to comment
Koksmeister Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Chciałbym nominować do "Opowiadań" karierę CancuNa "! Los Rojiblancos !" Link to comment
TEXAS Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Czy opowiadanie Arcziego - Делије nie zasługuje na Hall of Fame? Arczi wczoraj zakończył swoją bogatą karierę i proszę moderatorów o zastanowienie się nad umieszczeniem opka w HoF? Link to comment
Wuwer8 Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Może by przenieść opek "Marsz ku zwycięstwu" do opowiadań? Link to comment
Recommended Posts