TEXAS Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Ja mimo wszystko proszę o przeniesienie kariery Jamala (Duma&Tradycja) do Hall of Fame . Opowiadanie było długie , bardzo miło się czytało . To był opek , którego zacząłem czytac zanim zostałem userem . Przeczytałem informację wengera o archiwum , lecz nadal uslinie twierdzę , że Duma&Tradycja powinna się znaleźc w HoF Link to comment
Pisi Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Ja mimo wszystko proszę o przeniesienie kariery Jamala (Duma&Tradycja) do Hall of Fame . Opowiadanie było długie , bardzo miło się czytało . To był opek , którego zacząłem czytac zanim zostałem userem . Przeczytałem informację wengera o archiwum , lecz nadal uslinie twierdzę , że Duma&Tradycja powinna się znaleźc w HoF Podbijam . Duma i Tradycja było świetnym opowiadaniem i przez cały czas trzymało świetny poziom. Wzorowe opowiadanie o takie, które wciąga czytelników, a kariera Jamala to robiła. Archiwum to jest jakby degradacja tego opowiadania. Link to comment
citko Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Opowiadanie było długie , bardzo miło się czytało . To był opek , którego zacząłem czytac zanim zostałem userem . Długość opowiadania, czy też ilość sukcesów nie decyduje o kwalifikacji do HoF. Duma i Tradycja było świetnym opowiadaniem i przez cały czas trzymało świetny poziom. Nie zawsze było idealnie. To zadecydowało. Zresztą, Wenger osadzając opowiadanie w archiwum, w ostatnim poście zawarł wszystkie istotne kwestie, o których dyskutowaliśmy w naszym dziale. Tam szukajcie wyjaśnienia dlaczego jest tak, jak jest. Z mojej strony mogę powiedzieć tylko tyle, że decyzja jest ostateczna. Link to comment
TEXAS Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Ok . Rozumiem waszą decyzję , ale mimo wszystko szkoda Link to comment
TEXAS Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Proponuję przeniesienie opku Amicusa "Zezowaty dorsz" do opowiadań , moim zdaniem autor pisze znakomicie i niemalże bezbłędnie . Link to comment
LFCFUN Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Proponowałbym się zastanowić nad opkiem CancuNa, Historia. Ciekawie napisane, brak jakiejś kosmicznej ilości błędów, codzienne odcinki...Brakuje jedynie kilku wpisów, ale to kwestia jednego, dwóch dni. Link to comment
TEXAS Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Podbijam propozycję LFCFUNA! I proponuję przenosiny opka Fenomena (Made in England) . Jak wiemy nie ma w niej fabuły, ale kariera jest ciekawa i opisywana w dobry sposób. Link to comment
Fenomen Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 I proponuję przenosiny opka Fenomena (Made in England) . Jak wiemy nie ma w niej fabuły, ale kariera jest ciekawa i opisywana w dobry sposób. no litości :roll: Link to comment
TEXAS Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 ale twój opek mi się bardzo podoba i spełnia wszystkie wymogi Link to comment
Fenomen Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 nie spelnia najwazniejszego - nie mozna go w zaden sposob nazwac opowiadaniem... Link to comment
TEXAS Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 No tak. To bardziej opis kariery Link to comment
citko Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 W sprawie opowiadania autorstwa CancuNa zdecydowaliśmy, iż póki co pozostanie ono w karierach. Autorowi zdarza się popełniać błędy, głównie interpunkcyjne, niekiedy zwykłe literówki. Nie ingerujemy w sposób, w jakim ktoś zawiera opis czy sprawozdanie meczowe w swoim opku, natomiast u CancuNa, pomimo tego, iż zawsze można liczyć na naprawdę solidny i szczegółowy opis jego przebiegu, to niestety mieszanie w nim czasów do praktyk dobrych nie należy. Poprawa w wyżej wymienionych kwestiach automatycznie pozwoli zagościć Jego opowiadaniu w tym dziale. Link to comment
CancuN Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 W sprawie opowiadania autorstwa CancuNa zdecydowaliśmy, iż póki co pozostanie ono w karierach. Autorowi zdarza się popełniać błędy, głównie interpunkcyjne, niekiedy zwykłe literówki. Nie ingerujemy w sposób, w jakim ktoś zawiera opis czy sprawozdanie meczowe w swoim opku, natomiast u CancuNa, pomimo tego, iż zawsze można liczyć na naprawdę solidny i szczegółowy opis jego przebiegu, to niestety mieszanie w nim czasów do praktyk dobrych nie należy. Poprawa w wyżej wymienionych kwestiach automatycznie pozwoli zagościć Jego opowiadaniu w tym dziale. Z tymi czasami to prawda. Przed meczem stwarzam atmosferę taką, jaka jest przed każdym meczem, a w trakcie, staram się pisać w czasie przeszłym. Wiem, że opowiadanie nie jest najlepsze, dlatego nie będę się upierał. Jeśli sami stwierdzicie, że kariera powinna trafić w opowiadaniach, to je po prostu przeniesiecie. Link to comment
Kuba_the_reds Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Proponuje przeniesienia kariery kacpragawlo "Polak w Niemczech" do działu Opowiadania. Bardzo podoba mi się fabuła tego tekstu, błędów nie ma zbyt wiele, a chyba 40 postów już jest (jeśli nie to coś koło tego już jest). Link to comment
LFCFUN Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Popieram Kube! Fabuła jest świetna i wyniki zresztą też. I opek CancuNa dalej czeka... Link to comment
TEXAS Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 ja także, przenieście CancuNa! Link to comment
citko Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Macie tendencje do nominowania wszystkich tych opków, które osiągnęły magiczny pułap 40 postów, tymczasem wiele w nich jest niedociągnięć, które wymagają naprawdę mnóstwa samozaparcia, by je wyeliminować. Autorzy otrzymali wytyczne, co mają zrobić, jeśli mają ochotę zagościć w "lepszym" dziale (to przecież kwestia ich własnej ambicji). Wolimy dwukrotnie zmotywować do działania w celu uzyskania zadowalających rezultatów, aniżeli pośpiesznie promować, a później karnie dyscyplinować i degradować z powrotem w krainę karier. Link to comment
TEXAS Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Mi bardzo podoba się opowiadanie peżeta "Pod pazurem orła". Myślę, że warto się zastanowic nad przeniesieniem jego kariery. Link to comment
TEXAS Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Icon : "Nasza miłośc jedyna to Niebieska drużyna!" -> dla mnie HoF Link to comment
Recommended Posts