net Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 "Sierpem i młotem" Amicusa według mnie jest jak najbardziej gotowe do przeprowadzki. Link to comment
Czarls Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 "Sierpem i młotem" Amicusa według mnie jest jak najbardziej gotowe do przeprowadzki. Punkt numer dwa regulaminu wyraźnie stwierdza, że opowiadanie Amicusa jeszcze nie jest gotowe do przeprowadzki. Link to comment
net Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 no tak, brakuje sześciu wpisów... Link to comment
citko Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 no tak, brakuje sześciu wpisów... Gwoli ścisłości - brakuje ich trochę więcej. Liczone są posty z treścią właściwą opowiadania, bez uwzględnienia tych, w których znajdują się jakieś 'suche' komentarze autora. :> Link to comment
szramek Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Opek Icona chyba już śmiało można przenosić :> Link to comment
wenger Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Opek Icona chyba już śmiało można przenosić :> Błędy interpunkcyjne nie pozwalają na transfer. Link to comment
Abruś Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Czy opka gilika (Футбольный клуб «Амур» Благовещенск) nie wypadałoby już przenieść wyżej? Link to comment
gilik Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Oczywiście, że nie. Ci, którzy mnie choć trochę znają wiedzą, że zaraz po takim przeniesieniu mogę zamknąć opka, a i jest on nie najwyższej jakości, co nie pozwala na przeniesienie. Link to comment
citko Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 W tym przypadku chodzi bardziej o błędy i literówki, które Ci się niestety zdarzają. Nie przepuszczasz tekstu przez Worda, czy tam FF z funkcjonalnym słownikiem języka polskiego? ;> Link to comment
gilik Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 W tym przypadku chodzi bardziej o błędy i literówki, które Ci się niestety zdarzają. Nie przepuszczasz tekstu przez Worda, czy tam FF z funkcjonalnym słownikiem języka polskiego? ;> Nie żeby coś, ale piszę przez FF i wszystko mi poprawia i raczej literówek ani błędów nie ma głowy dać oczywiście nie mogę, lecz i tak nie chcę awansu do Opowiadań. Link to comment
Dix__ Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 piszę przez FF i wszystko mi poprawia i raczej literówek ani błędów nie ma Niestety, mylisz się, gdyż FF ani żaden inny słownik nie wyłapuje kontekstu. Ze zwykłej ciekawości wziąłem pierwszy, lepszy post opa i stoi tam m.in.: Po raz kolejny nasz zawodnik dostał nagrodę, tym razem Piłkarzem Miesiąc kwietnia uznano Igora Płakotina, który zaliczył kilka asyst i strzelił kilka bramek. Później Biang na zmianę z wprowadzonym Bułatowiciem i ostrzeliwali bramkę przeciwnika, lecz bez rezultatu. Link to comment
gilik Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 piszę przez FF i wszystko mi poprawia i raczej literówek ani błędów nie ma Niestety, mylisz się, gdyż FF ani żaden inny słownik nie wyłapuje kontekstu. Ze zwykłej ciekawości wziąłem pierwszy, lepszy post opa i stoi tam m.in.: Po raz kolejny nasz zawodnik dostał nagrodę, tym razem Piłkarzem Miesiąc kwietnia uznano Igora Płakotina, który zaliczył kilka asyst i strzelił kilka bramek. Później Biang na zmianę z wprowadzonym Bułatowiciem i ostrzeliwali bramkę przeciwnika, lecz bez rezultatu. A fakt, to oczywiście moje niedopatrzenie. Jakby ktoś coś jeszcze znalazł to proszę słać PMy Z góry dziękuję. Link to comment
Dix__ Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 moje niedopatrzenie. Jakby ktoś coś jeszcze znalazł to proszę słać PMy Z góry dziękuję. to normalne bo słownik sprawdza tylko ortograficzną poprawność słowa a nie ewentualną formę danego wyrazu sam mam z tym problemy i często poprawiam takie "kwiatki", czytając swe posty parę dni później Link to comment
gilik Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 to normalne bo słownik sprawdza tylko ortograficzną poprawność słowa a nie ewentualną formę danego wyrazusam mam z tym problemy i często poprawiam takie "kwiatki", czytając swe posty parę dni później To jest tak, że jak się pisze to niby wszystko jest OK, ale zawsze coś przejdzie, a nie powinno. Link to comment
Abruś Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Co z ! Los Rojiblancos !? Myślę, że zasługuje już na awans wyżej. Czyta się przyjemnie, a i nie wydaje się, by sam autor wcześnie skończył pisać Link to comment
wenger Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Niestety, również i w tym przypadku masa różnorakich błędów wyklucza promocję do wyższej ligi. Dobra rada: Nie zawierzajcie ślepo programom korygującym błędy, bo często, tak jak CancuN i Gilik, wpadacie we własne sidła. Lepiej sprawdzajcie tekst osobiście, zanim zdecydujecie się wrzucić go na forum. Unikniecie prostych błędów, które z łatwością Wasze oko powinno zauważyć defensywny pomocnik staje się być co raz dojrzalszy Ciekawym jest też to, że oby dwie ekipy zdobyły ponad sto punktów każda Link to comment
łaziii Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Powtórzę się, ale zapytam: Dlaczego opek Profesora Zgubne skutki nie został promowany do HoF. Wiele sezonów pasjonującej walki o awans, dramaturgia, porażki w barażach. IMHO opek zasługuje na promocję. Link to comment
Profesor Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Opek Icona chyba już śmiało można przenosić :> Podbijam Link to comment
Hammer Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Powtórzę się, ale zapytam: Dlaczego opek Profesora Zgubne skutki nie został promowany do HoF. Wiele sezonów pasjonującej walki o awans, dramaturgia, porażki w barażach. IMHO opek zasługuje na promocję. Fakt, podpisuję się pod tym. Jeśli ktoś nie ma cierpliwości do gry, z pewnością powinien zapoznać się z tą pozycją . Link to comment
Profesor Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Opek Icona chyba już śmiało można przenosić :> Podbijam Z wrodzoną upierdliwością podbijam i łomoczę kijaszkiem w drzwi Link to comment
Recommended Posts