lad Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Opek Icona chyba już śmiało można przenosić :> Podbijam Ja również Link to comment
Profesor Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Przenieść Icona! Przenieść Icona! Przenieść Icona! Bo forum skona :> Link to comment
Jamal Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Podbijam, podbijam, pod-bi-jam! Link to comment
Profesor Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Chyba nie sądzicie, że odpuszczę? :> Naród chce Icona w Opowiadaniach, inaczej możecie mieć na forum powtórkę z KDT! Link to comment
Dix__ Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Mir, Tawariszcz :> Opek Icona (tudzież inne) mielą młyny moderatorni, a one są nierychliwe, ale sprawiedliwe. Link to comment
Profesor Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Jest reakcja, kończę (na parę dni) rozrabiać Link to comment
T-m Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Reloaded -> HOF (nominacja ode mnie). Za jakość, za styl i klasę. I nawet za to, że prowadził Barcelonę. Link to comment
Profesor Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 I zaraz się zacznie wysyp opków o Barcelonie :>. Popieram. Link to comment
Hammer Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Nie ma żadnych wątpliwości - jeden z nielicznych opów, któremu miejsce w HoF się zdecydowanie należy. Link to comment
Abruś Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Również się zgadzam z poprzednikami. Link to comment
Profesor Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale opek Vetra Silver Path chyba zostać odkopany w niewłaściwe miejsce . Link to comment
Vetr Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale opek Vetra Silver Path chyba zostać odkopany w niewłaściwe miejsce . Nie ma pewności, czy nagle mnie nie zniechęci, więc lepiej go umieścić w Karierach niż od razu wrzucać do Opowiadań. Spokojnie, Prof - wszystko pod kontrolą :P Link to comment
Abruś Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale opek Vetra Silver Path chyba zostać odkopany w niewłaściwe miejsce . Nie ma pewności, czy nagle mnie nie zniechęci, więc lepiej go umieścić w Karierach niż od razu wrzucać do Opowiadań. Spokojnie, Prof - wszystko pod kontrolą :P Od razu do Archiwum go Zgadzam się z Porfem, sVeterski opek powinien wrócić do Opowiadań. Link to comment
Abruś Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 A to jeszcze bym chciał do opowiadań nominować "Na zakręcie" zdziarsona. Schludnie prowadzone, większych błędów nie widać, a i w miarę regularnie uaktualniane. Link to comment
Vetr Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Zgadzam się z Porfem, sVeterski opek powinien wrócić do Opowiadań. E tam, ModTeam ma chyba podobne zdanie, co ja :] Poza tym, Kariery służą "Silver Path" :] A ja bym nominował opek Abrusia -> link. Warunki jak na mój gust spełnia, no a poza tym używa "prawopodobnie najlepszej wersji na świecie", tj. FM 2006 No i ta Skandynawia... Link to comment
jasonx Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Napisze od siebie jako od użytkownika - w zaden sposób nie przedstawiajac stanowiska MT. Fajnie sie czyta svetrowego opka i w ogóle, ale jesli chodzi o przenosiny do opowiadań, to jakos czestotliwosc rozpoczynania przez niego nowych opkow (chyba nawet jeszcze jeden aktywny wisi, porzucony bez słowa) nakazuje miec co do tej nominacji pewien dystans. Link to comment
Vetr Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Fajnie sie czyta svetrowego opka i w ogóle, ale jesli chodzi o przenosiny do opowiadań, Nie no, żadnych przenosin! :P Poza tym, miałeś się w sprawie Abrusia wypowiadać, a nie mojego opka :P Ja bym Abrusia, mimo wszystko, nagrodził, bo być może to go zmotywuje do poprowadzenia długodystansowca? ;) (chyba nawet jeszcze jeden aktywny wisi, porzucony bez słowa) To już wyjaśniliśmy sobie na gg, po prostu byłem przekonany, że już dawno zgłosiłem wniosek o jego usunięcie, a jak zniknął mi na drugiej stronie Karier, zapomniałem o nim :P Link to comment
Fenomen Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Fajnie sie czyta svetrowego opka i w ogóle, ale jesli chodzi o przenosiny do opowiadań, Nie no, żadnych przenosin! :P Poza tym, miałeś się w sprawie Abrusia wypowiadać, a nie mojego opka :P Ja bym Abrusia, mimo wszystko, nagrodził, bo być może to go zmotywuje do poprowadzenia długodystansowca? ;) niech mnie dogoni to pomyslimy ;P Link to comment
Abruś Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Fajnie sie czyta svetrowego opka i w ogóle, ale jesli chodzi o przenosiny do opowiadań, Nie no, żadnych przenosin! :P Poza tym, miałeś się w sprawie Abrusia wypowiadać, a nie mojego opka :P Ja bym Abrusia, mimo wszystko, nagrodził, bo być może to go zmotywuje do poprowadzenia długodystansowca? ;) niech mnie dogoni to pomyslimy ;P Ale ja się z nikim nie ścigam :x Poza tym, sam widzę, że w wielu miejscach mam problemy z interpunkcją :] Link to comment
Recommended Posts