ajerkoniak Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Nigdy nie miałem problemu z zasięgiem LTE w sumie. Quote Link to comment
Misiek Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 2 minuty temu, ajerkoniak napisał: Nigdy nie miałem problemu z zasięgiem LTE w sumie. Ja w Łodzi też nigdy nie miałem, gorzej było jak już wyjechałem poza (z czasów jak jeszcze miałem Play, bo na T-Mobile nawet na różnych wioskach nie mam problemu i bardzo sobie chwalę generalnie) Quote Link to comment
klinsmann Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 nju to Orange czyli nadajniki NetworkS! @krzysfiol gdzie z tego będziesz korzystał? Quote Link to comment
Scorpio Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Potrzebuje kupic telefon dla ojca. Do rozmawiania i, od czasu do czasu, zdjec. Dobrze zeby bateria w miare trzymala. Im tanszy, tym lepiej. Macie jakies sprawdzone przyklady? Quote Link to comment
kolek23 Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Coś z okolic Xiaomi Mi A2 lite (nie śledziłem nowości, może wypuścili nowy model). Rok temu kupiłem mamie za ok. 800 pln. Nadal dobrze działa. 1 Quote Link to comment
adamus Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Mi A2 lite już się nie opłaca, ewentualnie Mi A3. Popatrzyłbym na też na Motorole One. 1 Quote Link to comment
Counter Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-motorola-moto-g7-power-4-64gb-dual-ceramic-blac Ogromna bateria, czysty andek, spoko zdjęcia jak na pułap cenowy, sensowny proc i 4gb Ramu w dobrej cenie. 1 Quote Link to comment
tio Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Po trzech latach używania Galaxy S7 chyba nadszedł czas na wymianę: bateria trzyma ledwo pół dnia, a pamięci mimo stosowania kardy SD zaczyna brakować. Szkoda mi jednak kasy na telefon za 4 k. Chciałbym coś porządnego w budżecie do 2 tys. Do tej pory używałem samsungów ale jestem otwarty na np xiaomi o ile da radę pociągnąć na przyzwoitym poziomie 2, 3 lata. Macie jakieś ciekawe propozycje w takim budżecie? Quote Link to comment
adamus Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 W okolicy 2k, być może troche więcej, to polecam OnePlus 7T. Świetna wydajność, genialny ekran z odświeżanie 90Hz, bardzo dobry aparat, który ustępuje tylko flagowcom za 4k, no i prawie czysty Android (chyba najlżejsza nakładka na rynku). 1 Quote Link to comment
kolek23 Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 A jak OnePlus Ci nie pasuje to zobacz którego z flagowców Samsunga byś mógł kupić za ten budżet. Quote Link to comment
tio Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Mimo wszystko brak mini jacka w telefonie jest dla mnie wadą. Quote Link to comment
Hajd Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Jak wolisz mniejszy telefon, to Samsung S10e. Jak większy, to Xiaomi Mi9T Pro. W tej cenie z jackiem nic lepszego nie ma. 1 Quote Link to comment
tio Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 No właśnie - mi 9T Pro nie można już dostać u "oficjalnych" sprzedawców. Zastanawiałem się na zwykłym mi 9T za 1500 zł Quote Link to comment
Hajd Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Tak? To musiałem dobrze trafić, bo niecały miesiąc temu kupiłem mamie 9T Pro w x-kom. Zwykły 9T niestety nie ma jacka, a w tej samej cenie lepszy procesor ma Mi Mix 3 (również bez jacka). https://www.x-kom.pl/p/551278-smartfon-telefon-xiaomi-mi-mix-3-6-128gb-onyx-black.html e: S10e widzę ze co najmniej 2,5 tysiąca, tu też miałem farta bo kupiłem od oszustów z bestcena jakieś 2 tygodnie przed zamknięciem tego biznesu za 2 tysie xD 1 Quote Link to comment
Bebok Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Nie chcesz poczekać na Pixela 4a? Ma być niedługo. Quote Link to comment
tio Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Ładny i dobrze wyceniony wydaje się Oppo Reno 3 pro. Wprawdzie bez jacka (ale może przejściówka da radę). I przy 256 GB chyba nie potrzeba już kart SD Quote Link to comment
tio Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 Po rozkminach i analizach pozostanę chyba przy Samsungu i zdecyduję się na S10 lite. Szukam jakiejś dobrej ceny (na razie najlepszą ma X KOM z cashbackiem 300 zł). Quote Link to comment
Perez Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Pany, korzysta ktoś z telefonu Xiaomi? Jak to się sprawuje? Mama chce zmienić tel i tak szukam czegoś w okolicach 1k (miała LG K10, więc tu nie trzeba żadnych cudów). No i jak przejrzeć Allegro po Popularności to Xiaomi widzę zmiata wszystko, nie licząc pojedynczych Samsungów. Np. Redmi 9 chodzi po 750 zł, no i się zastanawiam, czy jest sens w to iść. Quote Link to comment
Łonio Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 14 minut temu, Perez napisał: Pany, korzysta ktoś z telefonu Xiaomi? Jak to się sprawuje? Mama chce zmienić tel i tak szukam czegoś w okolicach 1k (miała LG K10, więc tu nie trzeba żadnych cudów). No i jak przejrzeć Allegro po Popularności to Xiaomi widzę zmiata wszystko, nie licząc pojedynczych Samsungów. Np. Redmi 9 chodzi po 750 zł, no i się zastanawiam, czy jest sens w to iść. Ja mam remi note 7, żona note 8. Nie narzekamy. Bateria fajnie trzyma. Zdjęcia ładne. Żona korzysta z dual sim. Ostatnio dziwne rzecz się zaczęła dziać w jej telefonie, ale to raczej coś softowo. Mianowicie po opaleniu map google, a potem ich zamknięciu, fon jakby wisiał. Nie można się na niego dodzwonić, ani zniego dzwonić. Pomaga restart. Quote Link to comment
Perez Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 No właśnie muszę się wczytać w różnice między zwykłym modelem a Note'ami, bo tak na pierwszy rzut oka to choćby procek w Note 9 jest inny, ale ogólnie dość podobne modele. A mojej mamie przeskok z LG K10 naawet na takiego Redmi 9 to świat i ludzie. Quote Link to comment
Recommended Posts