Ingenting Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Ech, nawet papierowy Polak Starosta jedzie, a pseudo-gwiazdki z OE się wymigały... żenua. I tutaj mamy odpowiedź na pytanie dlaczego w Polsce nie mamy dobrych zawodników. Jeżeli oni w taki sposób traktują kadrę, to jak oni traktują zwykłe klubowe treningi i jakie mają podejście do swojej, bądź co bądź, pracy. :roll: Quote Link to comment
Sioux Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Czemu w tej kadrze nie ma Kokoszki?? A co do Korzyma i Grosickiego to powinni mieć odgórny krzyżyk na grę we wszelkich reprezentacjach. Quote Link to comment
Vend Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Jakby dzialaczom w Polsce zalezalo na tym aby mlodzi grali w mlodziezowych reprezach to taka np. Legia zapisala by w kontrakcie Grosickiemu ze musi jezdzic na zgrupowania... Ale to im niestety zwisa, wazne zeby byl gotow do gry w klubie. Quote Link to comment
Greg Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 A co do Korzyma i Grosickiego to powinni mieć odgórny krzyżyk na grę we wszelkich reprezentacjach. W 100 % popieram. Z taka mentalnoscia to sie do kopania rowow nadaja co najwyzej, a nie reprezentowania kraju. I zeby bylo jasniej, gowno mnie obchodzi, ze sie przygotowuja do gry w klubach. Quote Link to comment
Kamtek Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Nie tylko Ciebie Greg. Wielu innych (niemal wszystkich?) jajco obchodzi, że gówniarzerio-piłkarzykowie tłumaczą się w mętny sposób i tym samym olewają kadrę. Oby nigdy w niej już nie zagościli... Quote Link to comment
Wujek Przecinak Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Spokojnie Panowie, to tylko szczyle, którym ktoś źle podpowiada. Oni się dopiero uczą życia. Dać im po dupie, zablokować możliwość gry w kadrze na jakiś czas i koniec. Całkowicie bym ich nie przekreślał. Każdy popełnia błędy. Trzeba za nie płacić, ale czasami trzeba stowrzyć ludziom możliwośc ich odpokutowania. Czy wy jak byliście młodzi nie popełnialiście błędów? Ja popełniałem i robię to po dziś dzień. Ukarać, dać czas na przemyślenie sprawy, jeżeli okażą skruchę dać im jeszcze jedną szansę. Za jakiś czas oczywiście. Quote Link to comment
meyde Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Tylko wiesz Wujek - to raczej kwestia mentalności. Oni tego prawdopodobnie nie będą kiedyś rozpatrywać w kategoriach błędu. A to że Grosicki nie chce jechać to mnie w ogóle nie dziwi. Ot, sodówka . Quote Link to comment
Wujek Przecinak Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Tylko wiesz Wujek - to raczej kwestia mentalności. Oni tego prawdopodobnie nie będą kiedyś rozpatrywać w kategoriach błędu. A to że Grosicki nie chce jechać to mnie w ogóle nie dziwi. Ot, sodówka . Wiesz, nie wiem czy to kwestia mentalności. Człowiek jak był młody też popełnił sporo błędów. Kilka dość dużych. Od kilku zależała m.in. moja przyszłość. Dostalem jednak szansę i ją wykorzystałem. Zakładam, że może ktoś tym chłopcom za mocno namieszał w główkach. Może za szybko dostali duże pieniążki? Owszem ich zachowanie bardzo mi sie nie podoba, ale ja bym ich definitywnie nie skreślał. Quote Link to comment
Sioux Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Jakby dzialaczom w Polsce zalezalo na tym aby mlodzi grali w mlodziezowych reprezach to taka np. Legia zapisala by w kontrakcie Grosickiemu ze musi jezdzic na zgrupowania... Ale to im niestety zwisa, wazne zeby byl gotow do gry w klubie. Przeciwko wyjazdom piłkarzy na kadrę to jest chyba każdy klub w Europie. Tu nie ma nic dziwnego. Skoro przeciwne są takie firmy jak Milan, Real M. czy Arsenal (przykłady) to czemu Legia ma być gorsza. Cały czas wisi w sądzie (chyba) sprawa tego grajka z Chateaureax co odszkodowań za kontuzje poniesione w meczach reprezentacji. Nie wiadomo co się z tego może urodzić. Wujek - od dawna wiadomo było, że ba te mistrzostwa U-20 pojedzie Beenhakker - przecież to szansa pokazania się trenerowi reprezentacji. Skoro do kadry mógł trafić Kokoszka - piłkarz do niedawna anonimowy to inni też maja szanse. Poza MŚ U-20 to impreza obserwowana przez wiele klubów, a to mówi samo za siebie. Chyba, że dla nich Legia ( czy każdy inny klub z OE) to już szczyt osiągnięć. Quote Link to comment
szramek Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Jakby dzialaczom w Polsce zalezalo na tym aby mlodzi grali w mlodziezowych reprezach to taka np. Legia zapisala by w kontrakcie Grosickiemu ze musi jezdzic na zgrupowania... Ale to im niestety zwisa, wazne zeby byl gotow do gry w klubie. Przeciwko wyjazdom piłkarzy na kadrę to jest chyba każdy klub w Europie. Tu nie ma nic dziwnego. Skoro przeciwne są takie firmy jak Milan, Real M. czy Arsenal (przykłady) to czemu Legia ma być gorsza. Cały czas wisi w sądzie (chyba) sprawa tego grajka z Chateaureax co odszkodowań za kontuzje poniesione w meczach reprezentacji. Nie wiadomo co się z tego może urodzić. AFAIR Charleroi ale to szczegół ;] Quote Link to comment
Sioux Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Jakby dzialaczom w Polsce zalezalo na tym aby mlodzi grali w mlodziezowych reprezach to taka np. Legia zapisala by w kontrakcie Grosickiemu ze musi jezdzic na zgrupowania... Ale to im niestety zwisa, wazne zeby byl gotow do gry w klubie. Przeciwko wyjazdom piłkarzy na kadrę to jest chyba każdy klub w Europie. Tu nie ma nic dziwnego. Skoro przeciwne są takie firmy jak Milan, Real M. czy Arsenal (przykłady) to czemu Legia ma być gorsza. Cały czas wisi w sądzie (chyba) sprawa tego grajka z Chateaureax co odszkodowań za kontuzje poniesione w meczach reprezentacji. Nie wiadomo co się z tego może urodzić. AFAIR Charleroi ale to szczegół ;] Ożesz, ale dałem ciała. Chateaureaux jest z Francji nie z Belgii :doh!: Zmęczony byłem jak pisałem Quote Link to comment
og02r Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Powołanie Króla blokuje mu kadrę niemiec? AFAIR kiedyś głośno było o zainteresowaniu nim Quote Link to comment
Manort Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 A ja Wam powiem, ze nie dziwie sie, ze niektorym nie chce sie na kadre jezdzic. Jakby Wam kazal PZPN placic za bilety lotnicze z wlasnej kieszeni przykladowo Holandia-Polska-Holandia to tez by sie Wam nie chcialo Quote Link to comment
ubu Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Powołanie Króla blokuje mu kadrę niemiec? AFAIR kiedyś głośno było o zainteresowaniu nim To nie ten Król. Quote Link to comment
Magic Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Powołanie Króla blokuje mu kadrę niemiec? AFAIR kiedyś głośno było o zainteresowaniu nim To nie ten Król. Nic nie blokuje. Domyślam się, że chodzi o Dennisa Krola, zawodnika Barcelony C? W myśl nowych przepisów tylko występ w Reprezentacji A uniemożliwia mu występy w innej kadrze. Quote Link to comment
ubu Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Nic nie blokuje. Domyślam się, że chodzi o Dennisa Krola, zawodnika Barcelony C? W myśl nowych przepisów tylko występ w Reprezentacji A uniemożliwia mu występy w innej kadrze. Krzysztofa Króla, zawodnika Realu Madryt C. Dennis Krol już zadeklarował, że chce grać tylko w niemieckiej reprezentacji. Quote Link to comment
Guest Profesor Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Polecam nową PN z wywiadem z Janasem na temat MŚ 2006. Jest parę ciekawych kwiatków, choćby taki, że Kazimierz Marcinkiewicz w towarzystwie ochroniarzy i jednego ze swoich ministrów wbił się do szatni przed meczem z Ekwadorem i uniemożliwił przeprowadzenie ostatniej odprawy przedmeczowej... Quote Link to comment
Vami Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Polecam nową PN z wywiadem z Janasem na temat MŚ 2006. Jest parę ciekawych kwiatków, choćby taki, że Kazimierz Marcinkiewicz w towarzystwie ochroniarzy i jednego ze swoich ministrów wbił się do szatni przed meczem z Ekwadorem i uniemożliwił przeprowadzenie ostatniej odprawy przedmeczowej... :doh!: Tak, zwalmy niepowodzenie mundialowe na PiS. W koncu sa odpowiedzialni za cale zlo tego swiata. Quote Link to comment
Guest Profesor Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Rozumiem, że byłeś w tej szatni? Albo że przeczytałeś już cały wywiad i wiesz, że Janas zwala wszystko na PiS? Quote Link to comment
Vami Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 1) Nie kupuje tego szmatlawca 2) Nie mowie ze Janas zwala na PiS 3) Krytykuje ogolny trend zauwazalny w Polsce, podsycany przez michnikowszczyzne, polegajacy na obrzucaniu blotem PiSu z kazdego powodu. To reakcja alergiczna. Quote Link to comment
Recommended Posts