Jump to content

Reprezentacja Polski

Recommended Posts

Ech, nawet papierowy Polak Starosta jedzie, a pseudo-gwiazdki z OE się wymigały... żenua.

I tutaj mamy odpowiedź na pytanie dlaczego w Polsce nie mamy dobrych zawodników. Jeżeli oni w taki sposób traktują kadrę, to jak oni traktują zwykłe klubowe treningi i jakie mają podejście do swojej, bądź co bądź, pracy. :roll:

Jakby dzialaczom w Polsce zalezalo na tym aby mlodzi grali w mlodziezowych reprezach to taka np. Legia zapisala by w kontrakcie Grosickiemu ze musi jezdzic na zgrupowania... Ale to im niestety zwisa, wazne zeby byl gotow do gry w klubie.

A co do Korzyma i Grosickiego to powinni mieć odgórny krzyżyk na grę we wszelkich reprezentacjach.

W 100 % popieram. Z taka mentalnoscia to sie do kopania rowow nadaja co najwyzej, a nie reprezentowania kraju. I zeby bylo jasniej, gowno mnie obchodzi, ze sie przygotowuja do gry w klubach.

Nie tylko Ciebie Greg. Wielu innych (niemal wszystkich?) jajco obchodzi, że gówniarzerio-piłkarzykowie tłumaczą się w mętny sposób i tym samym olewają kadrę. Oby nigdy w niej już nie zagościli...

Spokojnie Panowie, to tylko szczyle, którym ktoś źle podpowiada. Oni się dopiero uczą życia. Dać im po dupie, zablokować możliwość gry w kadrze na jakiś czas i koniec. Całkowicie bym ich nie przekreślał.

Każdy popełnia błędy. Trzeba za nie płacić, ale czasami trzeba stowrzyć ludziom możliwośc ich odpokutowania.

Czy wy jak byliście młodzi nie popełnialiście błędów? Ja popełniałem i robię to po dziś dzień.

Ukarać, dać czas na przemyślenie sprawy, jeżeli okażą skruchę dać im jeszcze jedną szansę. Za jakiś czas oczywiście.

Tylko wiesz Wujek - to raczej kwestia mentalności. Oni tego prawdopodobnie nie będą kiedyś rozpatrywać w kategoriach błędu. A to że Grosicki nie chce jechać to mnie w ogóle nie dziwi. Ot, sodówka :].

Wiesz, nie wiem czy to kwestia mentalności. Człowiek jak był młody też popełnił sporo błędów. Kilka dość dużych. Od kilku zależała m.in. moja przyszłość. Dostalem jednak szansę i ją wykorzystałem.

Zakładam, że może ktoś tym chłopcom za mocno namieszał w główkach. Może za szybko dostali duże pieniążki? Owszem ich zachowanie bardzo mi sie nie podoba, ale ja bym ich definitywnie nie skreślał.

Jakby dzialaczom w Polsce zalezalo na tym aby mlodzi grali w mlodziezowych reprezach to taka np. Legia zapisala by w kontrakcie Grosickiemu ze musi jezdzic na zgrupowania... Ale to im niestety zwisa, wazne zeby byl gotow do gry w klubie.

Przeciwko wyjazdom piłkarzy na kadrę to jest chyba każdy klub w Europie. Tu nie ma nic dziwnego. Skoro przeciwne są takie firmy jak Milan, Real M. czy Arsenal (przykłady) to czemu Legia ma być gorsza. Cały czas wisi w sądzie (chyba) sprawa tego grajka z Chateaureax co odszkodowań za kontuzje poniesione w meczach reprezentacji. Nie wiadomo co się z tego może urodzić.

Wujek - od dawna wiadomo było, że ba te mistrzostwa U-20 pojedzie Beenhakker - przecież to szansa pokazania się trenerowi reprezentacji. Skoro do kadry mógł trafić Kokoszka - piłkarz do niedawna anonimowy to inni też maja szanse. Poza MŚ U-20 to impreza obserwowana przez wiele klubów, a to mówi samo za siebie. Chyba, że dla nich Legia ( czy każdy inny klub z OE) to już szczyt osiągnięć.

Przeciwko wyjazdom piłkarzy na kadrę to jest chyba każdy klub w Europie. Tu nie ma nic dziwnego. Skoro przeciwne są takie firmy jak Milan, Real M. czy Arsenal (przykłady) to czemu Legia ma być gorsza. Cały czas wisi w sądzie (chyba) sprawa tego grajka z Chateaureax co odszkodowań za kontuzje poniesione w meczach reprezentacji. Nie wiadomo co się z tego może urodzić.

AFAIR Charleroi ale to szczegół ;]

AFAIR Charleroi ale to szczegół ;]

Ożesz, ale dałem ciała. Chateaureaux jest z Francji nie z Belgii :doh!: Zmęczony byłem jak pisałem ;)

Powołanie Króla blokuje mu kadrę niemiec? AFAIR kiedyś głośno było o zainteresowaniu nim :-k

To nie ten Król.

Nic nie blokuje. Domyślam się, że chodzi o Dennisa Krola, zawodnika Barcelony C? W myśl nowych przepisów tylko występ w Reprezentacji A uniemożliwia mu występy w innej kadrze.

Nic nie blokuje. Domyślam się, że chodzi o Dennisa Krola, zawodnika Barcelony C? W myśl nowych przepisów tylko występ w Reprezentacji A uniemożliwia mu występy w innej kadrze.

Krzysztofa Króla, zawodnika Realu Madryt C. Dennis Krol już zadeklarował, że chce grać tylko w niemieckiej reprezentacji.

Guest Profesor

Polecam nową PN z wywiadem z Janasem na temat MŚ 2006. Jest parę ciekawych kwiatków, choćby taki, że Kazimierz Marcinkiewicz w towarzystwie ochroniarzy i jednego ze swoich ministrów wbił się do szatni przed meczem z Ekwadorem i uniemożliwił przeprowadzenie ostatniej odprawy przedmeczowej...

Polecam nową PN z wywiadem z Janasem na temat MŚ 2006. Jest parę ciekawych kwiatków, choćby taki, że Kazimierz Marcinkiewicz w towarzystwie ochroniarzy i jednego ze swoich ministrów wbił się do szatni przed meczem z Ekwadorem i uniemożliwił przeprowadzenie ostatniej odprawy przedmeczowej...

:doh!: Tak, zwalmy niepowodzenie mundialowe na PiS. W koncu sa odpowiedzialni za cale zlo tego swiata.

1) Nie kupuje tego szmatlawca

2) Nie mowie ze Janas zwala na PiS

3) Krytykuje ogolny trend zauwazalny w Polsce, podsycany przez michnikowszczyzne, polegajacy na obrzucaniu blotem PiSu z kazdego powodu. To reakcja alergiczna.

• verlee featured this topic