Feanor Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Odnośnie ostrzeżeń. Nie przyjmujemy odwołań od banów za piractwo komputerowe. W innych przypadkach wymagane jest podanie uzasadnienia i krótki opis zdarzenia za co ostrzeżenie zostało przyznane. Zaznaczam, że preferowaną metodą załatwiania spraw związanych z ostrzeżeniami jest wysłanie prywatnej wiadomości do moderatora, który je wystawił. Dopiero w przypadku, kiedy ta metoda nie przyniesie rezultatu można odwoływać się tutaj. Jeśli nie decydujesz odwoływać się od kary, o zdjęcie ostrzeżenia możesz ubiegać się po dwóch tygodniach od popełnienia przewinienia, oczywiście u moderatora, który karę przyznał. Po takiej prośbie moderator decyduje, analizując Twoje zachowanie po ostrzeżeniu, czy zdejmuje karę, czy jeszcze będzie ona widoczna. No i proszę bez bezsensowych odwoływań od oczywistych kar. Quote Link to comment
Icon Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Dodałem logo do skórki GrayBoard. Dziękuję za wykonanie grafiki emikowi. Quote Link to comment
meyde Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Chciałbym zwrócić uwagę, że topikach 'zasady [tu jakiś dział]' jest wiele znaków zapytania zamiast np. "ł", "ź" itd. Nie wiem czy można to jakoś naprawić. Quote Link to comment
Guest Profesor Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Nie (poza ręczną edycją, ma się rozumieć - zapraszamy do przesyłania na PW poprawionych postów do wklejenia). Quote Link to comment
Icon Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Wszystko trza by ręcznie zrobić. Trochę w tym mojej winy bo podczas ostatniej aktualizacji skryptu pojechałem rutyną i nie zrobiłem kopii bazy danych. No a instalator IPB okazał się felerny i polskie znaki poszły w krzaki. Tylko ręczna edycja jest to w stanie naprawić. Quote Link to comment
JACK Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Czy mógłbym prosić o skorygowanie mojej daty dołączenia do forum? Było to w roku 2002. Quote Link to comment
Liber Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Ja również prosze o przywrócenie daty rejestracji ze starego forum. Występowałem tam pod nickiem: Liber92. Quote Link to comment
Lucas Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 No to poproszę o to samo. Dołączył: 2005-05-17 Quote Link to comment
jmk Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Było, żeby na PW pisać do "władzy", było... Quote Link to comment
Magic Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Ja również prosze o przywrócenie daty rejestracji ze starego forum. Występowałem tam pod nickiem: Liber92. OT: Jeśli mnie pamięć nie myli nick ze starego forum nie może ulec zmianie, by aktualizacja została dokonana. Quote Link to comment
Willow Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Czy mógłbym wiedzieć dlaczego został zamknięty temat o Lechii Gdańsk zaraz po tym jak napisałem tam posta? Quote Link to comment
Tenorio Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Czy tylko u mnie forum wygląda tak? I jak można to usunąć lub zmienić, aby z powrotem było widać wszystkie posty? Quote Link to comment
og02r Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 kliknij opcje u góry po lewej w jakimś temacie i usttaw na standardowy Quote Link to comment
Magic Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 W temacie o Primera Division można byłoby zmienić ankietę. Aktualna zdezaktualizowała się Quote Link to comment
krystiaan Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 W temacie o Primera Division można byłoby zmienić ankietę. Aktualna zdezaktualizowała się To samo tutaj. Quote Link to comment
outed Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Dlaczego został zamknięty temat o Pogoni Szczecin Quote Link to comment
Buffu Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Swoje własne tematy mogą mieć tylko klubu, które grają w I i II lidze polskiej. Do rozgrywek w II lidze nie przystąpiła Pogoń, a co za tym idzie, nie może mieć swojego własnego tematu. Quote Link to comment
krystiaan Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Czy tylko mi zniknął z oczu dział FM Update?? Quote Link to comment
Fenomen Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 jest, tyle że przeniesiony do forum Seria Football Manager Quote Link to comment
cezar1125 Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Może i jestem upierdliwy ale mam prośbę: często widać, jak moderatorzy pogrubiają błędy popełniane przez userów i słusznie. Ale prosiłbym o uwypuklanie notorycznie powtarzanego słowa "meczy", które także jest błędem. Oczywiście w miarę możliwości. Dziękuję. Quote Link to comment
Recommended Posts