jmk Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Teoretycznie widać Tzn. ankiety są jawne, a nad podsumowaniem pracujemy. Quote Link to comment
T-m Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 7 hours ago, jmk said: Teoretycznie widać Tzn. ankiety są jawne, a nad podsumowaniem pracujemy. W praktyce nie widać. Quote Link to comment
verlee Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 W lutym status Przyjaciela Forum stracili @Gabe i @me_who Quote Link to comment
Wujek Przecinak Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Na forum będzie dział dotyczący FM-a 2023, czy cała aktywność przeniosła się na discorda? Quote Link to comment
Pulek Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Forumowicze, Mając na uwadze również głos społeczności, zgodnie z zapowiedzią, od dnia 16.01.23r rozdzielony zostaje budżet. Wpłaty można dokonywać na jeden z dwóch celów: Budżet Forum - przeznaczony na opłaty stałe za https://forumfm.pl/; Budżet Społeczności - przeznaczony na inicjatywy dyskordowe, zlotowe i społecznościowe; Dane do przelewu pozostają takie same, w tytule przelewu bądź wiadomości do skarbnika prosimy o informację dotyczącą celu przelewu bądź rozdziału jego kwoty. Aktualny stan obu budżetów po rozliczeniu ostatnich wpłat celowych: Stan budżetu Forum: 1 972,69 PLN Stan budżetu Społeczności: 632,21 PLN Szczegóły wpłat jak zawsze znajdziecie na: Pozdr, Mod Team 2 Quote Link to comment
Ingenting Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Czy opcja przeniesienia Forum z licencji Invision na coś darmowego było rozważane? Ostatnio trafiłem na coś takiego, ale ktoś kto się zna na sprawach technicznych musiałbym sprawdzić czy przeniesienie np. na Flarum byłoby możliwe i opłacalne: Ready to migrate to Flarum? I may be able to help - Flarum Community 1 Quote Link to comment
Ingenting Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 @lad@Pulek @barrti@Vami@Monti Czy ktoś zerknął na moją propozycję? Quote Link to comment
barrti Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 W dniu 2.02.2023 o 11:09, Ingenting napisał: @lad@Pulek @barrti@Vami@Monti Czy ktoś zerknął na moją propozycję? tak 1 Quote Link to comment
Recommended Posts