wojt3k Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Ok, to jest nas już 3 (Schizzm, Ernie i Ja). Wieczorem mam zgadać się z naszym człowiekiem celem załatwienia formalności. Quote Link to comment
Mauro Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Ja też w to wchodzę. @Brudinho ? Quote Link to comment
Brudinho Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Tak. Kto kupuje? Quote Link to comment
wojt3k Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Mogę to kupić, jestem umówiony na dogadanie szczegółów na wieczorową porę aka po pracy. Jak to opłacę to się do Was odezwę albo tu na forumku albo na FB, gdyby ktoś miał pełną skrzynkę. 1 Quote Link to comment
lad Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 I co kupiliście w końcu? Bo ja też byłbym chętny. Quote Link to comment
wojt3k Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 9 godzin temu, lad napisał: I co kupiliście w końcu? Bo ja też byłbym chętny. Bro, w ramach naszej rodziny mamy jeszcze 1 wolne miejsce (spokojnie Szazem, pamiętamy o Tobie). Jeśli jesteś zainteresowany to odezwij się na PB lub FB. Quote Link to comment
schizzm Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 No ja jestem, ale nie jestem. Za 10 dni się wyjaśni 1 Quote Link to comment
lad Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Już se znalazłem jakąś lewiznę na Allegro. Quote Link to comment
kuab Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Nie szuka ktoś człowieka do Spotify? Jakby co jestem chętny Quote Link to comment
lad Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 9 godzin temu, kuab napisał: Nie szuka ktoś człowieka do Spotify? Jakby co jestem chętny Chyba u mnie jest miejsce. Daj znać na PW to po robocie ogarnę. Quote Link to comment
Reaper Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 4 hours ago, lad said: Chyba u mnie jest miejsce. Daj znać na PW to po robocie ogarnę. Wtedy co podsumowanie FPL? Quote Link to comment
jmk Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Skończył mi się cebulak-mode od @Jahu na empik go. Szukam dalej W ogóle ktoś korzysta z jakiegoś serwisu, gdzie są audiobooki i jak to wygląda w kwestii abonamentu? Jak z dostępnością tytułów? Ogólnie to dla mojej żony, a ona słucha thrillery lub biografie. 1 Quote Link to comment
Jahu Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Ktoś chce podmienić canal+na spotify? Quote Link to comment
kuab Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 10 hours ago, lad said: Chyba u mnie jest miejsce. Daj znać na PW to po robocie ogarnę. Wyczyść skrzynkę Quote Link to comment
lad Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 50 minut temu, kuab napisał: Wyczyść skrzynkę Chyba już. Quote Link to comment
Brudinho Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Czy jest ktoś chętny na usługę nordVPN? 320 zł na 6 urządzeń na okres 2 lat. Quote Link to comment
Dudek Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Idzie do mnie paczka ze Switchem i jak wszystko dobrze pójdzie to w środę powinienem już mieć dostęp do konsoli, więc powstaje potrzeba założenia nowej rodziny w ramach Nintendo Online Family. Na początek będzie się składała ze mnie i @me_who, ale słyszałem, że @schizzmi @Perez też mają pstryki, więc pytanie do ww. panów i oczywiście całej reszty forumowej braci czy są jeszcze chętni na dołączenie do familii ? 1 Quote Link to comment
schizzm Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 2 tygodnie temu przedłużyłem swoją subskrypcję 1 Quote Link to comment
Perez Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Ja to zupełnie szczerze pisząc - korzystam tak sporadycznie, że bardzo wątpię, abym miał sposobność docenić uroki subskrypcji. Quote Link to comment
schizzm Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Nie ma ktoś wolnego miejsca w Netflixie? Szukam miejsca dla mamy Już nieaktualne. Quote Link to comment
Recommended Posts