Jump to content

Forumowe rodziny – zrzutki na Netflixa, Spotify

Hajd

Recommended Posts

2 godziny temu, jasonx napisał:

Jakie sa realne ograniczenie spotify family? tzn wiem, ze w teorii 6 userow z jednego adresu. A w praktyce mozna to spokojnie z kolegami wspoldzielic?

Od 6 miesięcy współdzielę konto. Miasta: Poznań, Warszawa, Frankfurt, Londyn, coś w Norwegii i Suwałki (chyba, to Azja to nie jestem pewien)

Edyta dodaje, że kolega z Norwegii zrezygnował 2 miesiące temu chyba

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
1 minutę temu, Scorpio napisał:

Ja jestem otwarty na propozycje. Gdybyscie mieli jakies inne, sensowne propozycje na dostep do canal+, to bylbym chętny. Generalnie mam już dosyć streamow i chce oglądać Premiership jak człowiek.

Zaraz zbiorę ludzi do testów :P

A wydaje mi się, że jest lepsze, bo ma apke na windowsa, androida itp. Jak masz dobre łącze to jest ładna transmisja i nic nie tnie a czasem u Feno bywało z tym różnie. 

14 godzin temu, Scorpio napisał:

Ja jestem otwarty na propozycje. Gdybyscie mieli jakies inne, sensowne propozycje na dostep do canal+, to bylbym chętny. Generalnie mam już dosyć streamow i chce oglądać Premiership jak człowiek.

A nie pisałeś ostatnio, że to chodzi jak gowno?

Chodzi dobrze, nawet bardzo dobrze. Problem w tym, ze przy duzym obciazeniu (jak na meczu City-Tottki) jakosc strumienia mocno spada - przynajmniej tak bylo u mnie. Nie zaobserwowalem czegos takiego podczas ogladania innych meczow lub kanalow. 

17 minut temu, jmk napisał:

A.moge wziąć na próbę na ten weekend? Zobaczyłbym jak idzie u mnie na LTE z tel?

Zapłacę Ci 10zl za dwa dni.

Spoko, odezwij sie na PW.

3 minuty temu, Brudinho napisał:

Przetestowaliśmy z @kolek23 horizona. Wychodzi na to, że jednocześnie oglądać mogą 3 osoby. 

A co w tym horizonie macie? Ile by to kosztowalo?