schizzm Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Co znaczy spokojnie z kolegami wspoldzielic? Wpisujecie wspólny adres czy tam kod pocztowy w ustawieniach i jest ok, Maks 6 użytkowników w pakiecie. Niby mieli weryfikować po geolokacji, ale narazie nic takiego nie ma miejsca. Sam wspoldzielę Spotify z forumowiczami Quote Link to comment
z0nk Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 2 godziny temu, jasonx napisał: Jakie sa realne ograniczenie spotify family? tzn wiem, ze w teorii 6 userow z jednego adresu. A w praktyce mozna to spokojnie z kolegami wspoldzielic? Od 6 miesięcy współdzielę konto. Miasta: Poznań, Warszawa, Frankfurt, Londyn, coś w Norwegii i Suwałki (chyba, to Azja to nie jestem pewien) Edyta dodaje, że kolega z Norwegii zrezygnował 2 miesiące temu chyba Quote Link to comment
jasonx Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 no wlasnie o to pytalem, jak oni weryfikuja rodzinnosc. Bo konto na 2 osoby 25 zl a na 6 za 30. Z tego co widze na family nie ma triala. Mozna brac duo na triala i potem ew przejsc na family? Quote Link to comment
jasonx Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 polecicie jakies podcasty sportowe (pilka lub koszykowka) najlepiej po polsku? Quote Link to comment
Kasia80 Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Witam. Ma ktos wolne miejsce na spotify? Quote Link to comment
jmk Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Chce ktoś podzielić się dostępem do ncplusgo? Quote Link to comment
Scorpio Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Ktos chetny na połowe Player+ z paczka Canal+? Moga ogladac 2 osoby na raz, wiec 50zl (lub 45zl przy cyklicznym) dzielone na pol. Quote Link to comment
wojt3k Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 5 godzin temu, Scorpio napisał: Ktos chetny na połowe Player+ z paczka Canal+? Moga ogladac 2 osoby na raz, wiec 50zl (lub 45zl przy cyklicznym) dzielone na pol. Chodzi o ten?: Quote Link to comment
Brudinho Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Ja bym miał podobną propozycje, ale z horizongo, tylko muszę się dowiedzieć ile jednocześnie osób może oglądać Quote Link to comment
Scorpio Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Ja jestem otwarty na propozycje. Gdybyscie mieli jakies inne, sensowne propozycje na dostep do canal+, to bylbym chętny. Generalnie mam już dosyć streamow i chce oglądać Premiership jak człowiek. 1 Quote Link to comment
Brudinho Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 1 minutę temu, Scorpio napisał: Ja jestem otwarty na propozycje. Gdybyscie mieli jakies inne, sensowne propozycje na dostep do canal+, to bylbym chętny. Generalnie mam już dosyć streamow i chce oglądać Premiership jak człowiek. Zaraz zbiorę ludzi do testów A wydaje mi się, że jest lepsze, bo ma apke na windowsa, androida itp. Jak masz dobre łącze to jest ładna transmisja i nic nie tnie a czasem u Feno bywało z tym różnie. Quote Link to comment
Reaper Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 A to Horizon Go ma canale+ i polsaty premium? Quote Link to comment
Brudinho Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 12 minut temu, Reaper napisał: A to Horizon Go ma canale+ i polsaty premium? Jo jak wykupisz to mają Cena taka sama jak na player.pl Quote Link to comment
kolek23 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 A może ktoś z dostępem do VPN chętny na DAZN? Quote Link to comment
jmk Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 14 godzin temu, Scorpio napisał: Ja jestem otwarty na propozycje. Gdybyscie mieli jakies inne, sensowne propozycje na dostep do canal+, to bylbym chętny. Generalnie mam już dosyć streamow i chce oglądać Premiership jak człowiek. A nie pisałeś ostatnio, że to chodzi jak gowno? Quote Link to comment
Scorpio Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Chodzi dobrze, nawet bardzo dobrze. Problem w tym, ze przy duzym obciazeniu (jak na meczu City-Tottki) jakosc strumienia mocno spada - przynajmniej tak bylo u mnie. Nie zaobserwowalem czegos takiego podczas ogladania innych meczow lub kanalow. Quote Link to comment
jmk Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 A.moge wziąć na próbę na ten weekend? Zobaczyłbym jak idzie u mnie na LTE z tel? Zapłacę Ci 10zl za dwa dni. Quote Link to comment
Brudinho Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Przetestowaliśmy z @kolek23 horizona. Wychodzi na to, że jednocześnie oglądać mogą 3 osoby. Quote Link to comment
Scorpio Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 17 minut temu, jmk napisał: A.moge wziąć na próbę na ten weekend? Zobaczyłbym jak idzie u mnie na LTE z tel? Zapłacę Ci 10zl za dwa dni. Spoko, odezwij sie na PW. 3 minuty temu, Brudinho napisał: Przetestowaliśmy z @kolek23 horizona. Wychodzi na to, że jednocześnie oglądać mogą 3 osoby. A co w tym horizonie macie? Ile by to kosztowalo? Quote Link to comment
Recommended Posts