trojkatny Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Panowie, jak zamierzacie oglądać Euro? Powiem szczerze, że trochę zagubiłem się w tej dyskusji, co i gdzie bedzie transmitowane, jednak widzę, że dostęp do EURO2016 na Ipli kosztuje 99zł. Jest jakaś korzystniejsza oferta? Quote Link to comment
klinsmann Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 ipla to polsat, wiec jeden ciul Quote Link to comment
Jahu Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 http://www.radiozet.pl/Euro-2016/Newsy/Euro-2016.-Jedenastka-nieobecnych-z-powodu-kontuzji-00023810 Niezła paka :-k Quote Link to comment
Zimny Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 szczególnie Włochom się odbije czkawką ten brak środka pola. Quote Link to comment
Jahu Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Dziś o 22:50 na Polsacie Sport koncert Davida Guetty- Więc można zrobić before przed Euro ;) Quote Link to comment
Hawkeye Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 A w jakiej gra reprezentacji XD? Quote Link to comment
Jahu Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 A w jakiej gra reprezentacji XD? Francji ;) Quote Link to comment
Pulek Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2016-05-10/oficjalny-plan-transmisji-uefa-euro-2016-24-mecze-na-zywo-w-polsacie/ teraz do mnie dotarło, że w zasadzie z pośród meczów grupowych obejrzę mecz otwarcia, mecze Polaków i to chyba tyle :| no bo w otwartej telewizji są mecze o 15, no a ja w tym czasie pracy. skandal :/ Quote Link to comment
ajerkoniak Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Tymczasem w Madrycie Quote Link to comment
Jahu Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Marciniak będzie sędziował Hiszpania- Czechy Quote Link to comment
Super_Cwikla Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Oglądając dzisiejszy mecz słysząc choćby najmniejszy huk niebędący gwizdem, krzykiem ciśnienie skakało mi do 200, mam nadzieję że do końca Euro nic się nie wydarzy :/ Quote Link to comment
yaneck1 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 nie wiecie jak to jest z transmisjami na polsacie? bo mam kablówkę (Vectra), nie mam cyfrowego polsatu, te nowe kanaly (Polsat Sport 2 i 3) zostaly utworzone tylko dla posiadaczy cyfrowego polsatu? bardzo kiepsko by było, nawet Anglików bym dzisiaj nie obejrzał Quote Link to comment
Makk Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 nie wiecie jak to jest z transmisjami na polsacie? bo mam kablówkę (Vectra), nie mam cyfrowego polsatu, te nowe kanaly (Polsat Sport 2 i 3) zostaly utworzone tylko dla posiadaczy cyfrowego polsatu? bardzo kiepsko by było, nawet Anglików bym dzisiaj nie obejrzał Jak dodatkowo nie zapłacisz, to nie będziesz miał tych nowych kanałów. Quote Link to comment
klinsmann Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 nie wiecie jak to jest z transmisjami na polsacie? bo mam kablówkę (Vectra), nie mam cyfrowego polsatu, te nowe kanaly (Polsat Sport 2 i 3) zostaly utworzone tylko dla posiadaczy cyfrowego polsatu? bardzo kiepsko by było, nawet Anglików bym dzisiaj nie obejrzał99zł. Quote Link to comment
yaneck1 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 ok, no to chyba trzeba się szarpnąć Quote Link to comment
FYM Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 UEFA zagroziła, że jeśli angielscy i rosyjscy kibice się nie uspokoją, to ich drużyny wylecą z Euro. Quote Link to comment
jmk Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 A Francja za taką organizację? Quote Link to comment
Jahu Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 możliwość pokazania przez sędziego czerwonej kartki zawodnikowi jeszcze przed meczem. Trener będzie mógł desygnować do gry innego gracza, ale w ten sposób wykorzysta już jedną zmianę.- rzuty wolne po spalonych będą wykonywane z miejsca, w którym zawodnik dotknął piłki, a nie jak do tej pory, z miejsca, w którym rozpoczął bieg.- w czasie konkursu rzutów karnych będzie można zmienić bramkarza.- jeśli zawodnik będzie próbował wykorzystać "jedenastkę" na dwa tempa i w ten sposób oszukać bramkarza, to dostanie żółtą kartkę, a jego zespół straci prawo do wykonywania rzutu karnego.- ostre wślizgi będą karane kartkami nawet jeśli nie dojdzie do kontaktu pomiędzy piłkarzami.- przy rozpoczęciu meczu ze środka boiska będzie można wykonać podanie do tyłu Ciekawe te nowe przepisy szczególnie ten z zamianą bramkarza :-k Quote Link to comment
T-m Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 A Francja za taką organizację? zgłupiałeś z kretesem? Quote Link to comment
Recommended Posts