Scorpio Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Gdybyscie nie przypomnieli Suareza, to chyba nie byłbym w stanie napisać ani jeden historii z tego turnieju. Nawet nie pamiętam z kim Hiszpania grała w finale albo meczu o 3. miejsce. Quote Link to comment
Lucas07 Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Moim zdaniem Euro 16 > MŚ 2010 No ale to pewnie przez dobry występ Polaków i to że wreszcie coś Portugalia wygrała :P. Quote Link to comment
Jahu Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Gdybyscie nie przypomnieli Suareza, to chyba nie byłbym w stanie napisać ani jeden historii z tego turnieju. Nawet nie pamiętam z kim Hiszpania grała w finale albo meczu o 3. miejsce. Hiszpania- Holandia O brąz Urugwaj- Niemcy ;) Nie no na tym Euro parę emocji było :-k Węgry- Portugalia fajna gra Islandii no i karne Niemcy- Włochy Quote Link to comment
Hawkeye Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Mi się znacznie gorzej oglądało wuwuzelowate MŚ w RPA. Quote Link to comment
szramek Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 https://www.theguardian.com/football/blog/2016/jul/11/euro-2016-team-of-tournament?CMP=fb_gu Fabiański i Krychowiak w jedenastce turnieju wg Guardiana Quote Link to comment
Hidalgoo Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Dlaczego Bale'a nie ma w żadnej jedenastce turnieju, skoro wg whoscored osiągnął najwyższą średnią? Quote Link to comment
kuab Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Mysle, ze niektorzy zwyczajnie sie starzeja i rowniez dlatego te mistrzostwa im sie nie podobaly ;) Dla mnie byly ok - cieszy zwyciestwo doskonalej defensywy Portugalii. Quote Link to comment
Hidalgoo Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Mysle, ze niektorzy zwyczajnie sie starzeja i rowniez dlatego te mistrzostwa im sie nie podobaly ;) Dla mnie byly ok - cieszy zwyciestwo doskonalej defensywy Portugalii. ...której 3 bramki wbili tacy mocarze jak Węgrzy. Quote Link to comment
jasonx Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Nie wiem, czy to najlepszy temat a ten link, ale majac w pamieci nasze 2 konkursy karnych http://m.przegladsportowy.pl/magazyn-przegladu-sportowego,euro-2016-karne-to-gra-nie-loteria,artykul,699928,1,13283.html?mobile_pozycja=1 Quote Link to comment
Zimny Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Mysle, ze niektorzy zwyczajnie sie starzeja i rowniez dlatego te mistrzostwa im sie nie podobaly ;) Dla mnie byly ok - cieszy zwyciestwo doskonalej defensywy Portugalii. Cos Ty sie tak uczepil tej doskonalej defensywy? W grupie byla tragedia, a i w fazie pucharowej wiele razy ratowal ich Patricio. Quote Link to comment
jmk Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Dobry mecz to był Walia - Belgia. Quote Link to comment
Feanor Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 IMHO słaba atrakcyjność euro to ciąg dalszy trendu, nie jakiś incydent. W XXI wieku niemal w każdym turnieju było z tym słabo. Nasze euro dajmy na to było bardzo podobne. I to nie jest kwestia liczby zespołów tylko tego, że ci najlepsi mają już po prostu dość grania w czerwcu/lipcu. To nie jest przypadek, że to był turniej underdogów. Quote Link to comment
kuab Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Mysle, ze niektorzy zwyczajnie sie starzeja i rowniez dlatego te mistrzostwa im sie nie podobaly ;) Dla mnie byly ok - cieszy zwyciestwo doskonalej defensywy Portugalii. Cos Ty sie tak uczepil tej doskonalej defensywy? W grupie byla tragedia, a i w fazie pucharowej wiele razy ratowal ich Patricio. Tak jakby gra w grupie, w której 1) Santos szukał jeszcze optymalnego składu i 2) 3 z 4 drużyn wychodziło miała jakieś znaczenie. Portugalczycy grali świetnie wtedy, kiedy należało - czyli w fazie pucharowej. Quote Link to comment
Makk Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Nie no na tym Euro parę emocji było Węgry- Portugalia fajna gra Islandii no i karne Niemcy- Włochy Po części podzielam opinię. Zapamiętam zasadniczo: wygrana Portugalii z gospodarzami, kontuzja w finale CR7 oraz Walijczyków i Islandczyków. W sumie tyle chyba :-k Quote Link to comment
snikers88 Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Piłkarskie święto się skończyło, teraz wracamy do naszej szarej rzeczywistości na dniach nasze drużyny w europejskich pucharach poodpadają. Dla mnie powiem tylko tyle, żę dziwne były te Mistrzostwa Quote Link to comment
jasonx Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 A we mnie cos peklo po odpadnieciu naszych. W zasadzie to co bylo dalej juz mnie srednio emocjonowalo. Quote Link to comment
snikers88 Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Nie tylko chyba Ty tak miałeś ;) ja jeszcze do teraz to czuję i przeżywam Quote Link to comment
Jahu Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Jak będzie wyglądała sprawa gospodarza za 4 lata? Wszystkie kraje które są gospodarzem nie będą grały w elminacjach? Quote Link to comment
FYM Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Nie będzie automatycznych kwalifikacji. W eliminacjach zagrają wszyscy. Quote Link to comment
Recommended Posts