snikers88 Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Dzisiaj rusza 2 kolejka w ME, mecze powinny być inne niż te w pierwszej, drużyny bez punktu jak i te z punktem powinny się bardziej otworzyć i zaatakować co za tym idzię poziom widowiska powinien być bardziej interesujący Quote Link to comment
yaneck1 Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 ale tylko jeden interesujacy mecz jak dla mnie o 21, Francja może się rozstrzela Quote Link to comment
GyzzBurn Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Oczami wyobraźni widzę, jak rywal przeciwko np. Lewemu wpuszcza jakiegoś drwala, który ostrym wślizgiem eliminuje go z meczu, po czy wyłapuje czerwo i za niego wchodzi już "właściwy" zawodnik. Myślałem o tym, ale to co piszesz to przesada. 1. Taka "taktyka" nie sprawdzi się na poważne drużyny. 2. Sądzisz, że ile razy może jakaś drużyna ją zastosować? I mówię tu o turnieju, bo w lidze kompletnie nie ma sensu. 3. Juz dziś miałoby sens wyłączenie we wrzesniu gwiazdy rywali na reszte ligi, a jednak nikt tego nie robi. 4. Jeżeli ktoś by chciał robic takie jatki, to czerwona kartka nie jest przeszkodą. 5. Nie popadajmy w paranoję. Quote Link to comment
jasonx Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Wystarczy, że zastosuje raz (np. w finale jakiegoś pucharu czy coś) i to będzie o jeden dzień za dużo. Bardziej przekonuje mnie pomysł wykluczania np na 5 czy 10 minut zamiast czerwonej kartki przy określonych przewinieniach. Quote Link to comment
Jahu Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Albo biała kartka jak chciał Platini Quote Link to comment
GyzzBurn Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Wystarczy, że zastosuje raz (np. w finale jakiegoś pucharu czy coś) i to będzie o jeden dzień za dużo. Bardziej przekonuje mnie pomysł wykluczania np na 5 czy 10 minut zamiast czerwonej kartki przy określonych przewinieniach. Czyli wykosi Lewgo i wraca po 10 minutach? :> Tak, rozumiem, że po okreslonych.... To może choć mozliwośc zmiany po czerwonej złożonej z 2 żółtych? Quote Link to comment
jmk Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Nie denerwuje Was ta melodia z Euro? Nosz kurde, wszędzie jest. Studio, radio, w trakcie meczów... Quote Link to comment
Fenomen Posted June 15, 2016 Author Share Posted June 15, 2016 Zalezy, jakiego radia sluchasz ;) Ja jeszcze nie slyszalem piosenki z ME Nawet nie wiem, co nia jest. W przerwach wyciszam zwykle studio, transmisje wlaczam zwykle juz po pierwszym gwizdku i wylaczam rowno z ostatnim No i chyba zawsze tak bylo, ze piosenka mistrzostw byla muzycznym motywem przewodnim w calych mediach przez caly czas trwania mistrzostw. Sukcesem jest dopiero, gdy piosenka pozostaje hitem nawet po zakonczeniu imprezy ;) tak jak to Quote Link to comment
jmk Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Mam w pracy RMFMAXX. No np. teraz studio Polsat Sport, gadają ze Świerczewskim, koniec, bach te dźwięki przy powrocie do studia. Gadają w studio, kończą, bach znowu te dźwięki i ziomek idzie do Gmocha po analizę... No ciągle TE DŹWIĘKI. Nawet nie wiem czy to oficjalna czy co, no ale ciągle to gdzieś słyszę. Teraz Gmoch robi analizę i w tle oczywiście leci. Quote Link to comment
Morpheus Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 To powinna być piosenka Euro: https://www.youtube.com/watch?v=aC7paRLLOko&list=FLSWWUeR_0NSEhImJAJrb9uQ&index=27 Na cześć późniejszych zwycięzców ;) Quote Link to comment
Jahu Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Nie denerwuje Was ta melodia z Euro? Nosz kurde, wszędzie jest. Studio, radio, w trakcie meczów... W końcu hymn Euro ;) Ja by mi się nie podobała to by mnie wkurzała ale że jest spoko to jakoś mnie nie drażni ;) Zresztą u nas na Euro jak leciała ciągle Oceana w strefie kibica to już można się było przyzwyczaić i przejść nad tym do porządku dziennego ;) Quote Link to comment
Keith Flint Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 no ten loopowany wokal jest straszny i denerwujący, zgadzam sie z adrianem Quote Link to comment
Hawkeye Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 kary minutowe w piłce nożnej to proszenie się o festiwal gry na czas Quote Link to comment
jasonx Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Wiadomo jaki kolejny mecz posedziuje Marciniak? Quote Link to comment
Jahu Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Listkiewicz mówił w studiu że powinien coś dostać w 3 kolejce. Quote Link to comment
jasonx Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Taki mój mały przytyk co do terminarza - dzisiaj i jutro grupa E gra spotkania o 15. Natomiast w niedziele i poniedziałek są tylko mecze o 21 (tylko grupa A i tylko B). Spokojnie mogli zrobić dzisiaj grupa D o 18 i 21, jutro grupa E 18 i 21 a w niedziele analogicznie grupa F. I potem w poniedziałek A i B 18 i 21. Quote Link to comment
Morpheus Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Ustalanie terminarza to raczej nie tylko kwestia uporządkowanych godzin. Z jakiś względów (zaplecze, logistyka, zabezpieczenie, regeneracja, cokolwiek) ustalono mecze tak, a nie inaczej. Quote Link to comment
Makk Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Ustalanie terminarza to raczej nie tylko kwestia uporządkowanych godzin. Z jakiś względów (zaplecze, logistyka, zabezpieczenie, regeneracja, cokolwiek) ustalono mecze tak, a nie inaczej. A łyżka na to, niemożliwe. jasonx ma rację w sumie. Przecież to by przyciągnęło jeszcze więcej oglądających. Quote Link to comment
jasonx Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Ustalanie terminarza to raczej nie tylko kwestia uporządkowanych godzin. Z jakiś względów (zaplecze, logistyka, zabezpieczenie, regeneracja, cokolwiek) ustalono mecze tak, a nie inaczej. No zakładam, że ktoś mądrzejszy ode mnie to ustalał i pewnie czegoś nie dostrzegam ;) Ale we wtorek i środę grupy C/D i E/F graja 18-21, także chyba jednak się da. Quote Link to comment
FYM Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Motyw trzeciej rundy spotkań jest dla mnie kompletnie niezrozumiały. Czemu grupy A i B nie grają tego samego dnia, skoro C gra z D, a E z F? Bezsens. Quote Link to comment
Recommended Posts