Fenomen Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Do 20 minuty to wygladalo naprawde niezle. Poczatek meczu zdecydowanie dla Kogutow. Dopiero potem Chelsea sie ogarnela i sromotnie nas wypunktowala. Kto wie, jak by sie ulozyl ten mecz, gdyby Lennon nie trafil w, ale pod poprzeczke na poczatku meczu :-k Quote Link to comment
snikers88 Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 Ale druga połowa to samo, ale chyba już widać rękę Pou podobały mi się te zagrania s pierwszej piłki i wyjścia zaraz na wolne pole Quote Link to comment
Profesor Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Czemu ja nie mogę kibicować zespołowi, który potrafi wygrywać z ogórkami i nie przegrywać 0-3 z faworytami? Quote Link to comment
jasonx Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Bo nie lubisz Legii :P Quote Link to comment
Ustiano Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Czemu ja nie mogę kibicować zespołowi, który potrafi wygrywać z ogórkami i nie przegrywać 0-3 z faworytami? Ja takiemu kibicuje i zaskocze Cie, nie jest to Legia:) Quote Link to comment
ajerkoniak Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Bo to angielska Cracovia ;) Quote Link to comment
snikers88 Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 z Crystal Palace remis i to u siebie szok!!! Quote Link to comment
snikers88 Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 Z Besiktasem jakoś nie poszło nam, i jesteśmy na 2 miejscu w grupie LE. Quote Link to comment
Profesor Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Nie poszło nam? Tego hiszpańskiego dyletanta za dopłatą bym się pozbył. Quote Link to comment
snikers88 Posted December 15, 2014 Author Share Posted December 15, 2014 ze Swansea znowu niezawodny w tym sezonie Eriksen ratuje nam 3 punkty i to na wyjeździe ;) Quote Link to comment
Profesor Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Lololo, czytaliście? http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/qatari-government-linked-with-1billion-takeover-of-tottenham-9930307.html Rząd Kataru chce ponoć za miliard funtów wykupić Spursów i zrobić z nich angielskie PSG. Degrengoladę ligową zniosę, jako kibic Lecha mam w tym wprawę. Ale sk***nia się nie ścierpię. Quote Link to comment
jmk Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Arabowie wykupią Żydów? Izraela nie podbiją to chociaż Tottenham kupią ;) Quote Link to comment
ajerkoniak Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Still better than Levy :P Quote Link to comment
Profesor Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Nie no, sportowo klub na tym wyjdzie doskonale. Ja mam sprzeciwy natury ideologicznej. Tak jak przestałem sympatyzować z City, tak przyjdzie kolej na Spursów. Quote Link to comment
ajerkoniak Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 No niestety. Aczkolwiek jakby na to sensownie popatrzeć, to jak już to właśnie Arabowie wydają się być najlepszymi właścicielami jeśli chodzi o ten "gatunek" ;) City i PSG są coraz lepiej zarządzane, ba City nawet teraz wydało miliony na akademie i ośrodek treningowy, Paryż mierzy w to samo. Wiem, dalej szkoda, że tak musi być, ale co zrobisz. Jako kibic United wolałbym Arabów niż Glazerów ;) Quote Link to comment
Profesor Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Ja jakoś nie widzę szejków witanych okrzykiem Yid Army :> Osobiście wolałbym chodzić na Spursów w Championship niż patrzyć, jak kupują sobie tytuły, bo do tego to się sprowadza. Na szczęście zostało mi jeszcze Winchester City, ich nikt nie wykupi. Quote Link to comment
ajerkoniak Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 No to akurat mnie najbardziej ciekawi No i ta konsternacja kibiców rywali jak nie wiedzą, którą wiarę jechać ;) Quote Link to comment
Feanor Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Na szczęście zostało mi jeszcze Winchester City, ich nikt nie wykupi.Idealny cel dla jakiegoś Browninga albo innego Boforsa Wtedy dopiero będziesz miał zagwozdkę Quote Link to comment
Profesor Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Sienieśmiej z mojego klubu. Quote Link to comment
ajerkoniak Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Oglądalem tylko skróty z MotD i wyglądało to chyba lepiej niż zwykle, nie?Kane jest niesamowity, oby utrzymał formę do końca sezonu Quote Link to comment
Recommended Posts