Jump to content

Tottenham - "SPURS"

Recommended Posts

w graficie założyłem temat stadion

mam zdjęcie nowego stadionu totków który bedzie w 2018 otwarty

podpisalem zdjecie ID tego stadionu i wrzuciłem do folderu -> stadiums

niestety nie działa mi wciąż są tylko domyslne krzeselka w wyglądzie zamiast zdjecia stadionu

Może nie będzie Berahino, ale dużo wskazuje, że będzie Son Hueng-Min z Bayeru Leverkusen. Koreańczyk miałby kosztować Spurs 30 milionów euro. Z tego co zrozumiałem z notki, to Son poleciał już do Londynu by przejść badania lekarskie. Włodarze Bayeru nie skomentowali doniesień o transferze, bo jak twierdzą "dzisiaj interesuje ich tylko rewanż z Lazio".

Raczej wysokiej. Dobry grajek, rozwojowy. W trzech ostatnich sezonach zawsze 10+ goli w BuLi. Aczkolwiek nie spodziewałem się, że ktoś za niego położy 30 milionów euro. Choć z drugiej strony nie szastający kasą Bayer dwa lata temu zapłacił za niego HSV 10 milionów €.

Jak się zgra z Kane'm, to może to być bardzo ciekawy duet. No i pytanie czy Tottenham potrzebuje lewoskrzydłowego.

Son Hueng-Min jakoś go nie widzę w Tottenhamie, skrzydła mamy brakuje nam napadziora, niedaj boże Kane dostanie kontuzje która wyeliminuje go na kilka miesięcy co wtedy?

Son da radę? wątpię lepiej niech ten Berahino już będzie niż Son i to jeszcze za taką kasę