Skocz do zawartości

Marynia rozpoczyna 481 tydzień podobnych dyskusji


Kuchar

To o czym dzisiaj porozmawiamy?  

64 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

 

Z wilgoci, a dokładniej z deszczu. Boazeria tania, to i niedosuszona, to nadciągnęła wody i napęczniała.

Już zdjąłem, zheblowałem i założyłem z powrotem :)

I co za jakis czas znowu heblowanie ?

Ej, no wszystko ma chyba swoje granicę, ile jeszcze można wody wciągnąć? Prędzej się obawiam, że jak na wiosnę się zeschnie to będę szpary zapychał ;)

Odnośnik do komentarza

 

 

Z wilgoci, a dokładniej z deszczu. Boazeria tania, to i niedosuszona, to nadciągnęła wody i napęczniała.

Już zdjąłem, zheblowałem i założyłem z powrotem :)

I co za jakis czas znowu heblowanie ?

Ej, no wszystko ma chyba swoje granicę, ile jeszcze można wody wciągnąć? Prędzej się obawiam, że jak na wiosnę się zeschnie to będę szpary zapychał ;)

 

jaką temperaturę masz przy dzwiczkach. Bo jak niską, to moze farba olejna?

Odnośnik do komentarza

 

Na obiad dziś:

 

Sarna, dereń, rydze, jesiotr, pieczone ziemniaki, rokitnik, smażone mleko, aronia i żurawina

 

:wub:

 

Ile Ty żresz...

 

Ja warzywa i krewety teriyaki z woka jak już się chwalimy ;)

 

Przystawka (sarna z dereniem jadalnym i rydze), danie główne (jesiotr z ziemniaczkami i rokitnikiem) i deser (leche frita i owoce).

Odnośnik do komentarza
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...