arfa2 Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Witam czy ma ktoś buga związanego z wyzwaniem? skończyłem wyzwanie nie przegać meczu do końca sezonu . Realem zremisowałem 2 mecze reszte wygrałem i po ostatnim wygranym meczu wychodzi tablica że nie zaliczono wyzwania Quote Link to comment
zovalik Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Żeby sprawdzić ile gwiazdek ma trener który jest zatrudniony u Ciebie wystarczy wejść w trening i zakładkę przedziałów trenerskich. Nie trzeba nic liczyć. Liczyć trzeba jeśli chcesz jakiegoś zatrudnić. Quote Link to comment
sneogg Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Zawsze szybciej szło mi policzyć niż przechodzić do ekranu treningowego, takie rzeczy z reguły mam pod ręką (kiedyś na kartce, teraz w telefonie zapisane) ;P Quote Link to comment
zovalik Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Ktoś wie jak zmusić FM, żeby wysłał save'y do chmury Steam? Mam tę opcję zaznaczoną ale nic się nie dzieje, cały czas pusto. Da się to jakoś wymusić? Quote Link to comment
sneogg Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Ja robiłem według tego i pomogło. http://steamcommunity.com/workshop/discussions/-1/666824800593750423/?appid=231670 Wcześniej też nie chciało mi zapisywać, dopiero gdy wykonałem wszystkie kroki chmura zaczęła działać. Quote Link to comment
zovalik Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Człowiek ślepy. Trzeba po prostu zapisać w folderze chmurowym. Quote Link to comment
Sensei Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Co trzeba zrobić aby klub poł-zawodowy otrzymał status zawodowego? Quote Link to comment
Makk Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 z tego co pamiętam, trzeba podpisywać zawodowe kontrakty (chyba po zgodzie zarządu). Quote Link to comment
Sensei Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Hm...póki co nie mam nawet takiej możliwości, pytanie więc brzmi jak uzyskać tą zgodę od zarządu ? Quote Link to comment
ukipuki Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Na forum oficjalnej strony FM (jedynej) wieszaja psy na nowym FM. Mam wrażenie, że znowu jak każdego roku jest to narzekanie dla samego narzekania. Brak odpowiedniej taktyki i złe wyniki zwalają na wymyślone błędy. Quote Link to comment
forthy Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Bugi w silniku meczowym są wkurzające. Niektóre da się wyeliminować, inne nie. Quote Link to comment
ukipuki Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Bugi w silniku meczowym są wkurzające. Niektóre da się wyeliminować, inne nie. Ok, animacja zawodników czy same czasem dziwne zachowania i zagrania nie decydują mimo wszystko o wyniku. Takie jest moje zdanie. Quote Link to comment
nauro Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Witam, otóż chciałem rozpocząć (i opisywać tutaj) nową karierę, do czego niezbędny mi jest ten dodatek: http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/Bartekr-Kowal-update-0_5-FM-2014.html niestety po ściągnięciu i wrzuceniu go tam gdzie trzeba, odpalam grę i okazuje się, że w ogóle nie mam możliwości załadowania go. Może ktoś ma pomysł dlaczego? Quote Link to comment
Makk Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 a jak odpalisz Polską ligę to wtedy powinno być widać dodane ligi :> Quote Link to comment
nauro Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 a jak odpalisz Polską ligę to wtedy powinno być widać dodane ligi :> próbowałem, odpaliłem polską ligę, za każdym razem mi widać tylko ekstraklasę i 1 ligę :> Quote Link to comment
Makk Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 ja odpalam nową grę, to od razu wyskakuje okienko z wyborem bazy danych, na dole jest Pliki danych edytora i mam zaznaczone Aktywne (1). Quote Link to comment
nauro Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 No ja nic takiego nie mam, plik wstawiłem do tego folderu co jest w instrukcji, a wszystko mi się otwiera normalnie, nie mam żadnego wyboru bazy danych Quote Link to comment
nauro Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 editor data? tak, editor data Quote Link to comment
Makk Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 jakieś inne dodatkowe ligi? Quote Link to comment
Recommended Posts