forthy Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Mnie wkurza że jakiś researcher jest loverem Ruchu Chorzów i go straszlwie przepakował. Quote Link to comment
highlander Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Gdzie w ustawieniach taktyki jest zamiana pozycji w trakcie meczu np.skrzydłowych ? Quote Link to comment
'Bello di Notte' Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Mnie wkurza że jakiś researcher jest loverem Ruchu Chorzów i go straszlwie przepakował. ale po sezonie wyprzedazy ruch jest cinki jak nalezy. Quote Link to comment
smigler Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 Gdzie w ustawieniach taktyki jest zamiana pozycji w trakcie meczu np.skrzydłowych ? W poleceniach dla drużyny,ostatnia opcja w drugiej kolumnie w poddziale "Formacja" Quote Link to comment
highlander Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Gdzie w ustawieniach taktyki jest zamiana pozycji w trakcie meczu np.skrzydłowych ? W poleceniach dla drużyny,ostatnia opcja w drugiej kolumnie w podziale "Formacja" Wielkie dzięki Quote Link to comment
hosearcadio Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Działa Wam dzisiaj poprawnie Steam? Ani przez program, ani przez stronę nie mogę się zalogować do trybu online. Quote Link to comment
Donkey Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Działa Wam dzisiaj poprawnie Steam? Ani przez program, ani przez stronę nie mogę się zalogować do trybu online. Dziś coś nie działa. Do FM przez offline się loguj. Quote Link to comment
ukipuki Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Już wczoraj późnym wieczorem miałem ze STEAM`em pewne problemy. Dobrze, że piszecie, bo myślałem, że tylko ja. Quote Link to comment
Feanor Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Działa Wam dzisiaj poprawnie Steam? Ani przez program, ani przez stronę nie mogę się zalogować do trybu online. Nie działał mi, ale zresetowałem router i zastartował. Quote Link to comment
DarkLuki Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Gram w niższych ligach angielskich. Zacząłem karierę jako bezrobotny. Objąłem Stockport County i mój problem polega na tym, że mogę sprowadzić tylko jednego zawodnika. Oferuję mu zawsze mniej niż maksymalny budżet płacowy. Koleś akceptuje warunki, przychodzi do mnie grać i jest OK. Tylko, że jak próbuję zatrudnić następnego to nie mam już kasy na zatrudnienie piłkarza z wolnego transferu w okienku płaca jest 0 i nikt już nie chce do mnie przyjść. Czy to możliwe, żeby aż tak utrudnili grę, że nie da się ściągnąć więcej piłkarzy. W FM 12 zdaje się, że można było mieć ujemny budżet płacowy i jakoś przychodzili. Grałem też w FC Red Star z Francji i tam podobna sytuacja. Czy ktoś z Was się z tym spotkał albo wie jak to rozwiązać ? Quote Link to comment
Vami Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Jak nie masz budzetu placowego, to mozesz 0 oferowac. Zgadza sie. Quote Link to comment
DarkLuki Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 To jak sobie z tym poradzić, są jakieś sposoby na zwiększenie budżetu płacowego ? Chyba mogę z tym do prezesa się udać albo sprzedawać piłkarzy, czy coś jeszcze ? Quote Link to comment
ukipuki Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 To jak sobie z tym poradzić, są jakieś sposoby na zwiększenie budżetu płacowego ? Chyba mogę z tym do prezesa się udać albo sprzedawać piłkarzy, czy coś jeszcze ? Czy sa sposoby? sukcesy na boisku... Quote Link to comment
zovalik Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Dla mnie nowy FM na plus. Po przeskoku z 12 wkurza mnie tylko trening... Quote Link to comment
Feanor Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Liverpool mnie wyrzucił w lutym 2014 Dawno już nie widziałem takiego komunikatu Ale gra mi się podoba, przejście z 2012 udane. Quote Link to comment
hosearcadio Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Tak się zastanawiam, czy jest jakaś możliwość poprawienia terminarza polskich rozgrywek? Już w poprzednim FM był problem jeżeli drużyna grała na wiosnę w europejskich pucharach i pucharze Polski. 2 lub 3 razy w sezonie zdarzyło mi się grać: niedziela-wtorek-czwartek-niedziela. W poprzednim FM ponoć wyszła łatka naprawiająca to - ponoć. Dodatek z II ligą polska, która miała to naprawiać też tego nie robi. Zaznaczając w edytorze by sprawdzać terminy ze wszystkimi spotkaniami też nic mi nie pomogło. Jest to o tyle dziwne, że grając we Francji, byłem równocześnie w lidze, pucharze ligi i kraju oraz lidze europejskiej i zawsze między meczami miałem co najmniej 2 dni przerwy a nie jeden. Wniosek z tego jest taki, że można tylko jak ? :p Quote Link to comment
Tomekk73 Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 w zeszłym roku faktycznie łatka wyszła, bo był błąd i ekstraklasa polska startowalo pod koniec marca zamiast pod koniec lutego, W tym roku błąd jest może mniejszy bo nie uwzględnia tego aby przed meczami pucharowymu grac we wczesniejsze dni mecze ligowe a po pucharach w pozniejsze. Ale z drugiej strony to tak naprawde kalendarz PZPNu, zwlaszcza po dorzucenie 7 spotkan, jest tak napiety, ze i moze slusznie nie przewiduje aby jakas polska druzyna grala dlugo na wiosne w pucharach. Takie rzeczy tylko w FMie.... smutne Quote Link to comment
Wujek Przecinak Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Koledzy jak wygląda ten nowy system rozgrywek w naszej ekstraklasie? Nie krzaczy się nic? Quote Link to comment
hosearcadio Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 no ale w sumie znalazłem jeden czy dwa terminy, gdzie te mecze PP mogły by być rozegrane bez kolizji z innymi terminami Quote Link to comment
sneogg Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Koledzy jak wygląda ten nowy system rozgrywek w naszej ekstraklasie? Nie krzaczy się nic? Nic, a nic. Inna sprawa, że łatwo podczas tych dodatkowych spotkań stracić mistrza. Walka jest do samego końca. Quote Link to comment
Recommended Posts