Manort Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Robi ktos jeszcze koszulki w stylu BK? :> Quote Link to comment
szkodi Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Chciałbym się spytać czy któryś z naszych scenowych grafików chciałby zaprojektować logo CM Club Update? W zamian myślę, że nawet nasza koszula CM Club będzie mile oddana do osoby która zrobi najlepsze logo które używałbym w przyszłości. Quote Link to comment
Wujek Przecinak Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Wielka prośba. Zrobiłby mi ktoś aktualne stroje Polonii Warszawa? Nie mogę już patrzeć na nazwę Ideon :/. Quote Link to comment
tagmen Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Ma ktoś logopacki wszystkich polskich drużyn z nowego update "CM Revolution Polska Liga Update 2014 v1.0" oczywiście pod FM2014 ? Ligi od Ekstraklasy do IV Ligi. Quote Link to comment
Makk Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Od E-klasy do III wrzuciłem do Fristajlowego. Ale i tu też zapodam. Co do IV ligi to może ktoś z byłych redaktorów FMZone posiada?! jmk? :> Quote Link to comment
tagmen Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 Ja je sprawdzałem i jeśli się nie myle, niektóre loga są złe. Czy się mylę i myśle o innym logopacku ? Quote Link to comment
maslojudo Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Mam prośbę czy ktoś by mi zrobił logo,left, normal, right i small dla klubu ROW Rybnik? w linku znajduje się Herb http://pl.tinypic.co...=5#.UrlGorTwIek z góry dziękuję. Quote Link to comment
maslojudo Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 normal: & small: dziękuje. Quote Link to comment
Kejter Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Kiedyś istniał taki program nie pamiętam za cholerę jego nazwy, mianowicie z dużych herbów potrafił wygenerować małe i tła lewe i prawe ma ktoś ? Quote Link to comment
szkodi Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Kiedyś istniał taki program nie pamiętam za cholerę jego nazwy, mianowicie z dużych herbów potrafił wygenerować małe i tła lewe i prawe ma ktoś ? Photoshop? ^.- Quote Link to comment
Kejter Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Kiedyś istniał taki program nie pamiętam za cholerę jego nazwy, mianowicie z dużych herbów potrafił wygenerować małe i tła lewe i prawe ma ktoś ? Photoshop? ^.- Nein. Edyta mówi że już mam. Quote Link to comment
Godlike Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Zrobiłby ktoś kitspacka w stylu SS niższych lig czeskich 2013/14? Gambrinus i Narodową mam z sortitoutsi ale niższych nie mogę znaleźć :/ Chyba że gdzieś w necie są to po proszę :P Quote Link to comment
DarkLuki Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Chciałem sobie zrobić herb Amatora Maszewo poczytałem jak to się robi i wszystko fajnie mi wyszło tylko mam problem z plikiem config.xml. Chciałem potworzyć te configi przy pomocy programu FMXML. Problem polega na tym, że za każdym razem Amator Maszewo ma inne ID. Skąd wziąć to właściwe ID Amatora Maszewo ? Wersja FM to FM 2012. Quote Link to comment
DarkLuki Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Już sobie poradziłem z ID a nie mogę zedytować tamtego postu Quote Link to comment
kolek23 Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Ma ktoś może kitspack polskiej 2 ligi grupy wschodniej? Na cmrev nie działają linki.. potrzebuję pod FM13, ale wersją pod 14 też nie pogardzę. Quote Link to comment
Iwabik Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Chciałbym trochę rozciągnąć panele z nazwiskami piłkarzy i ich ocenami oraz to, co się nazywa widok ogólny. Chodzi o ekran po meczu (ten po kliknięciu w wynik). Który plik muszę edytować? Quote Link to comment
_Kasjan Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 mam ogromną prośbę o wcięcie tej buźki ; http://iv.pl/images/26494075259811370689.png z góry dziękuję za pomoc! Quote Link to comment
jmk Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Znajdę gdzieś koszulki E-klasy na ten lub poprzedni sezon? Quote Link to comment
Recommended Posts