kondi192 Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Czy ma ktos może logosy lig cypryjskich i klubów z tych lig? Są dostępne tutaj http://www.cmrev.com/grafika/plik/Ligi-Cypru-2010_2011.html Quote Link to comment
lucasp17 Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Wielkie dzięki, na początku się pomyliłem i pobrałem Izrael zamiast Cypru, a póxniej zapomniałem sprawdzic u was Quote Link to comment
Dąbas Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 logosy z nizszych lig polskich potrebuje. patrzylem na rev i cfm, ale linki umarly. Quote Link to comment
leschqo Posted March 24, 2012 Share Posted March 24, 2012 O jakie ligi dokładnie Ci chodzi? Wystarczą same nie grywalne zespoły zawarte w FM2012? Quote Link to comment
Dąbas Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Chodzi o jak najwieksza liczbe zespolow, do jak najnizszych lig. Najlepiej do okregowki. Quote Link to comment
Paul Atryda Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Do 11 był jakiś duży logopack, ale żeby obejmował kluby z okręgówki to nie przypominam sobie. Chyba takiego dodatku u nas nie było i wątpię by kiedyś powstał. Quote Link to comment
Dąbas Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 chodzi mi po prostu o jak najniższe nasze ligi. Quote Link to comment
Paul Atryda Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Tutaj masz niższe ligi ale w stylu CFM. http://www.4shared.com/file/107679643/e6a01256/Polskie_Nisze_Ligi_CFM.html Quote Link to comment
Pozor07 Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Czy istnieje możliwość zrobienia drużyny ? US Quevilly ( Championnat National) Quote Link to comment
MikelSz Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Witam! Od bardzo dawna nosiłem się z zamiarem by w końcu przesiąść się ze starego i wysłużonego '06 na '12. Wczoraj plan wcieliłem w życie, lecz kwestia grafiki nie daje mi spokoju. Mam tutaj na myśli wielkość czcionki, która na moim LG 21,5'' wydaje mi się (?) mikroskopijna. Oczywiście można zmniejszyć rozdzielczość z natywnej 1920x1080, jednak wtedy obraz staje się nieostry, jakby lekko zamazany. Na nie jestem pierwszą osobą z tym problemem. Czy są jakieś skiny z powiększoną czcionką? Ewentualnie który plik muszę edytować żeby tego dokonać? W ogóle przejdzie coś takiego? Z góry dziękuję za odpowiedź. :-) Quote Link to comment
grzmiq92 Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 W jakim stylu jest największa liczba logosów i herbów do fm 2012 ? Quote Link to comment
fenomen123 Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Cześć mam problem z koszulkami. Nie wyświetlają mi się wogóle mam tylko nazwiska zawodników a w ekranie meczowym tv wszyscy zawodnicy graja na czerwono co zrobić pomocy panowie Quote Link to comment
witrts1910 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 W jakim stylu jest największa liczba logosów i herbów do fm 2012 ? Najwięcej zdecydowanie Mettalic ale brakuje small czy ktoś ma namiar na packa z możliwie największą ilością small logosów klubowych ? Quote Link to comment
Rafał Gulczyński Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Witam, Mam problem w FM 2013 po pobraniu backpacków ze zdjęciami stadionów. Nie wszystkie zdjęcia wyświetlają się w grze (z polskich m.in. Zawisza, Polonia Bytom czy Odra Opole). Sprawdzałem wszystkie ID stadionów w configu, ale nie działa. Wygląda to tak, jakby zablokowany był cały klub, nie stadion, bo na przykładzie Odry Opole stworzyłem w edytorze całkiem nowy stadion, jego ID wpisałem w config backpacka i dalej nic. Ma ktoś pomysł jak temu zaradzić? Quote Link to comment
Hidalgoo Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 możesz wrzucić config, który odpowiada za te zdjęcia co się nie wyświetlają, może uda się coś zaradzić Quote Link to comment
Rafał Gulczyński Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Wrzuciłem na uploader.pl, chyba że ktoś zna lepszy serwer na wrzucanie i łatwiejsze odczytania plików .txt. Mam nadzieję, że w czymś on pomoże, chociaż linijki dotyczące stadionów podanych klubów nie różnią się od innych. http://www.uploader.pl/file/293156/config.xml.html Quote Link to comment
Hidalgoo Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Config jest zrobiony przy użyciu fmXML, także błędów nie ma. Jedyne co mi przychodzi do głowy to nazwy plików ze zdjęciem mogą być nazwane inaczej(powinny być nazwane numerami ID) niż jest to podane w configu :-k Quote Link to comment
Rafał Gulczyński Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 No więc właśnie wszystko jest podpisane jak należy. Nazwy jako numery ID, wszystkie pliki zapisane w PNG. Ale tak jak napisałem, wygląda to jak jakiś problem z klubami a nie konkretnym plikiem czy stadionem, coś jak wyświetlanie kitsów w niektórych drużynach (np. reprezentacji Anglii), tylko że brak wyświetlanych kitsów Anglii można obejść w configu dodając na końcu rok rozgrywki, ale ze stadionami to nie działa i nie mam pomysłu jak by to obejść. Quote Link to comment
jmk Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Mogę prosić o stroje Wehen Wiesbaden? Quote Link to comment
net Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 a ja bym prosil herb Dynama Berlin z configiem, z gory dzieki Quote Link to comment
Recommended Posts