Jump to content

Fristajlowy (graficzny) kącik dyskusyjny

Seju

Recommended Posts

Mógłby ktoś poradzić co zrobić, by zarówno w głównym ekranie, jak i meczowym wyświetlały się background logosy? Próbowałem sam coś z tym zdziałać, ściągałem skiny, w których backgroundy działają, podmieniałem pliki, edytowałem w notatniki no ale nie wychodziło. Ktoś jest w stanie pomóc ?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Witam ściągnąłem Mega Facepack do FM 11 z tej strony http://pl.kickasstorrents.com/fm-11-mega-facepack-v3-0-3-1-update-t4647023.html i wszystko ok tylko nie wiem do jakiego folderu to rozpakować, w środku jest plik readme ale w formacie rtf który nie wiem jak otworzyć. Pomoże ktoś? :) A no i mam problem z najnowszymi dodatkami z CMReva, niektórym reprezentacjom nie wyświetlają się koszulki z dodatku (np. Anglii) podobnie i z klubami.

Mam Pytanie Scignołem Logosy Ekstraklasy i 1 Ligi STICKER i teraz moje pytanie jeżeli przegladamy Ligi to w EKSTRAKLASIE jest też to nowe Logo ten Sticker natomiast w 1 Lidzie puchary itd niema co mam zrobić żeby tez tam było jakies logo włączyłem edytor ID 1. Ligi to 129559 wec zapisałem to tak 129559.png i dałem do katalogu Graphic Logos Poslka 1.Liga i kapa niema teko co zrobic jak to zrobic ?

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

prosiłbym mieszkańców Polkowic, Stróżów i Niecieczy lub osób, które były na meczach w tych miastach, by udostępniły mi zdjęcia trybun gospodarzy z meczu w tych miejscowościach w jakości minimum 800x600

zbieram fotki do nowej wersji backpacka dla polskich lig na przyszły sezon