Wujek Przecinak Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Pamiętam jeszcze sen sprzed kilku miesięcy. Wywieszam pranie na ogródku u babci, a tu nagle przychodzi... Wujek Przecinak w klapkach Kuboty i pyta mnie gdzie w moim rodzinnym mieście można opierdzielić kebab Więcej snów z forumowiczami nie odnotowałem ;) Cały ja . Mam klapki Kubota i uwielbiam kebsy . Quote Link to comment
Guli Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Ten sen przebił wszystko. Jestem cholernym sadystą :/ Generalnie poszło o to, że wkurzała mnie statyczna gra Sebastiana Mili. Piłkarz Śląska grał typowo w kulki i przechodził obok meczu. Postanowiłem więc podłożyć mu w mieszkaniu bombę. Mieszkanie spłonęło, a ja miałem wyrzuty sumienia. Sebek jak tylko wrócił z treningu zaparkował koło mnie, zastawił mi drzwi, że nie mogłem wyjść z samochodu i pobiegł do domu ratować dobytek. Nieważne, że mieszkanie wysadziłem w powietrze o 22-ej poprzedniego dnia, a ten pojawił się po 14-tu godzinach. Najgorsze, że sen był cholernie realistyczny, nawet nie zdziwiło mnie, że zarabiający kupę szmalu zawodnik mieszka u mnie na osiedlu w czteropiętrowym bloku... Quote Link to comment
Vami Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Mi się śniło że mój nieżyjący dziadek zamienił się w bochenek sera (wcześniej był pierniczkiem płaskim) i robił miny jak opętany, krzycząc że jest w piekle. Potem płonął, a z serca tryskał ogień. Obok stała wiedźma i mówiła że własnie przeżywa zawał. Quote Link to comment
stefan1984 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Coś na potwierdzenie Waszych obaw o stan mojej psychiki gdy dziewczyna leżała w szpitalu, na dwa dni położono z nią babkę, chyba mocno po czterdziestce, która miała jakiś tam mało skomplikowany zabieg, i gdy po nim leżała w łóżku, jeszcze lekko pod narkozą, przyświeciła nam przez chwilę gołym, albo prawie gołym, tylkiem otóż przedwczoraj byłem w dziewczyną na kontroli u ginekologa, i po tym śniło mi się, że jestem w gabinecie, ginekologiem jest ta pani, ubrana w sam zielony kitel, a gdy się po coś nachyla, widać że nic nie ma pod spodem następne co pamiętam to że leżę na jakimś fotelu, ona ogląda mojego członka (a kij, napiszę) ściągając napletek. I coś tam mówi, na szczęście już nie pamiętam co. Później liczyłem, że powie że należy się dwie dychy, a powiedziała że 50 zł i byłem trochę rozczarowany, że tak drogo, o czym pożaliłem się dziewczynie mej, siedzącej w poczekalni 1 Quote Link to comment
stefan1984 Posted July 25 Share Posted July 25 Heh, śniło mi się, że wracałem z kościoła, chyba w mojej rodzinnej parafii, z jakąś dziewczyną, która była kimś znanym na cały kraj, i była po kłótni z Cezarym Pazurą, przed którym chciała uciec i liczyła chyba, że będę jej towarzyszył i chyba również bronił, w razie czego. Robiła mu niemiłe rzeczy, nie wiem, czy na złość, czy aby utrudnić pościg - spuściła paliwo z jego samochodu marki Żuk i pocięła nożem suszące się gdzieś na sznurku, chyba również jego, pranie. Coś tam jej tłumaczyłem, że z tym przegina, Pazura jest ze sto metrów za nami i nam wygraża i złorzeczy, ale to była jakaś taka rozwydrzona nastolatka, ciągnęła mnie za rękę, a ja, wiedząc w tym śnie, że mam żonę, chciałem jednak iść za nią, co bardzo źle jednak o mnie świadczy. Uciekliśmy na klatkę schodową w peerelowskim bloku gdzie było jego/ich mieszkanie, coś tam, już nie pamiętam co, zniszczyła jeszcze, i czułem że atmosfera zmierza ku jakiemuś peklowaniu, pomimo że Cezary Pazura cały czas nas goni i jest w zasięgu wzroku. W końcu z jakimś innym aktorem z seriali z lat siedemdziesiątych zastąpili nam drogę, więc moja femme fatale wręczyła nam wszystkim małe cienkie noże kuchenne i stwierdziła że zabije tego Pazurę, a ja jej pomogę. Ja z tym drugim aktorem, chyba to był Krzysztof Kowalewski (?) w kreacji z jakiegoś peerelowskiego Misia, chcieliśmy ich rozdzielić, Cezary Pazura trochę niby chciał nam dać nauczkę, ale chyba nie aż na noże, więc dziewczyna w wyniku tego niezdecydowania wbiła mu nóż w ramię, na szczęście nie tak by mu cokolwiek zrobić poza bólem, no i tu się chyba mi inwencja skończyła i się obudziłem 1 Quote Link to comment
potas Posted October 4 Share Posted October 4 No to kolega mocno odleciał To jeszcze sprawdź jak naprawić matrycę w laptopie. Masz tam to bardzo dokładnie opisane. Quote Link to comment
Recommended Posts