Henry Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 A więc chodzi Ci o to? Henry, a czy jest taka możliwość, że zarezerwuję sobie jako tester miejsce do końca września. I powiedzmy odsprzedałbym konto jakiejś osobie za wyższą cenę, niż ta dla beta testerów, lecz o wiele niższą niż ta dla normalnych ludzi? Wiesz, Biznes is Biznes ;D Wcześniejsze wypowiedzi na to nie wskazywały . Przedstawienie cen WoW-a i porównanie ich do FML raczej wskazywało, iż nie pasuje Ci, że narzekamy na poziom cen... I, że nie poprzez "typowo polskie drobne cwaniakowanie", a przez małą liczbę chętnych na FML (bo drogie) polska druga liga się oddala... Quote Link to comment
Profesor Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 To mało uważnie czytasz, wystarczyło spojrzeć na tekst, pod którym się wpisałem. Quote Link to comment
Henry Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Wystarczyło zacytować wypowiedź, którą komentowałeś . Ale jednak o cenach też podyskutowaliśmy. BTW- w podanym przez Ciebie przykładzie, czyli WoW-ie to dopiero cwaniakują, o prywatnych serwerach choćby słyszał? Tak więc EOT. Quote Link to comment
M8_Pl Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Wiele osób, w tym ja , narzekało na grywalność FM-a 2008. Podejrzewam, że 2009 pod tym względem lepszy nie będzie. Za to alternatywą jest... bardziej grywalny, przyjemniejszy i drogi FM Live Do momentu wydania 2009 to tylko "[spiskowa teoria mode on]". Quote Link to comment
ruteksen Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Witam wszystkich to moj pierwszy post na tym forum , do tej pory byłem tylko czytelnikiem nakrecilem sie konkretnie na tego FML'a wiec pewno wykupie sobie abonament na 3miechy , jesli by jednak ktorys z Beta testerów nie podzielał mojej fascynacji ta gra i nie mial zamiaru skorzystac z promocji to niech da znac na prv! tak w ogole to fajnie by było jak by po starcie ludzie ktorzy graja mogli sie tutaj przedstawic i napisac na ktorym GW mają swoje ekipy co by potem w grze było raźniej Quote Link to comment
svensson03 Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 witam wszystkich, z niecierpliwoscia czekam na FML, ale coraz bardzie to czekanie zaczyna mnie frustrowac, pamietam jak mowiono o premierze tej gry w lutym, pozniej w kwietniu, sierpniu i teraz na poczatku pazdziernika, a moze sie okazac ze bardzo prawdopodobne jest wyjscie tej gryw polowie lub pod koniec pazdziernika:) kupilem abonament na 3 miechy, ale jak znowu przeloza premiere to chyba sie wycofam i przejde na zwyklego fm09, zapisalem sie do GW Fernandez jest teraz tam 71%, nie widzialem tam polakow ale mam nadzieje ze jacys sa:) kto jeszcze sie zapisal to proponuje przejsc do Fernandez zawsze to razniej wsrod swoich:) wpisujcie sie i przedstawiajcie aby pozniej bylo razniej!! pozdawiam!!! GW:Fernandez Team Name: WKS Grunwald Quote Link to comment
ruteksen Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 hej svensson , ja tez jestem w Fernandezie na 3 miechy , nazwa teamu MKS Kalwarianka - jak gra ruszy to Cie dodam do Friend list pozdro i powodzenia , damy rade Quote Link to comment
svensson03 Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 siema ruteksen! jeszcze niecaly miesiac do startu gry! bedziesz sam staral sie skladac druzyne czy zdasz sie na los? a wiesz moze czy wartosc pilkarzy z FM08 beda takie same co w FML? pozdro! Quote Link to comment
Nerull Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Orientuje się ktoś jaki silnik meczowy jest w FM Live? To jest jakaś przeróbka tego z FM 2008 czy jakiś zupełnie nowy? Quote Link to comment
Sale Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Mam takie pytanie: o co dokładniej chodzi z promocją FM Live? Gra(pudełko z płytą ) jest za pół ceny, czy tylko abonament? Quote Link to comment
cieju1 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Witam ! widze ze dawno nikt tu nie zagladal no coz ja pogrywam w FML od 3 miesiecy, ale z mizernymi efektami najwieksze problemy mam z druzynami, ktore sa lepsze szybkosciowo probowalem rozych taktyk shutup shop strategy, control match strategy, takze defensywnych taktyk opartych na kontrataku i nic zawsze dostaje baty. Geniuszem taktycznymi nie jestem wiec moze ktos dorazi mi jak grac z takim przeciwnikiem za wszelkie sugestie dzieki z gory. Dodam ze gram taktyka 4-5-1 i zawodnikow mam przecietnych. Pozdrawiam. Quote Link to comment
Kamior Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Witam ! widze ze dawno nikt tu nie zagladal no coz ja pogrywam w FML od 3 miesiecy, ale z mizernymi efektami najwieksze problemy mam z druzynami, ktore sa lepsze szybkosciowo probowalem rozych taktyk shutup shop strategy, control match strategy, takze defensywnych taktyk opartych na kontrataku i nic zawsze dostaje baty. Geniuszem taktycznymi nie jestem wiec moze ktos dorazi mi jak grac z takim przeciwnikiem za wszelkie sugestie dzieki z gory. Dodam ze gram taktyka 4-5-1 i zawodnikow mam przecietnych. Pozdrawiam. czesc cieju.. gram juz troche i jak narazie uwazam ze idzie mi niezle;P taktyke lubie i lubie kombinowac z taktykami i to wlasnie dzieki taktykom mozna nawet slabymi zawodnikami powalczyc z najlepszymi:) pisz do mnie na gg albo maila gg:1661558 mail: marcin16k@o2.pl pozdrawiam Quote Link to comment
dodektrn Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 siema,ile miesiecznie trzeba placic za fm live? bo nigdzie nie moge znalezc tej informacji Quote Link to comment
Recommended Posts