Jump to content

Football Manager Live

Ronin

Recommended Posts

Panowie na czacie mówili że gra wyjdzie wczesnym latem, będą jeszcze minimalnie 2 sezony bety ( każdy sezon to jeden miesiąc, nowy sezon zaczyna się w poniedziałek). Oto blog jednego moderatora jest tam kilka informacji między innymi o płatności ( 5-7 funtów na miesiąc) i inne ciekawe rzeczy ;)

a tu kilka linków z mojej gry, jeśli ktoś chce zobaczyć coś jeszcze to niech napisze, a zamieszcze szybko:

Drużyna ( koksy c'nie ? )

Profil teamu

napadzior

PS. Gra tak wciąga że żałuję że nie mam laptopa z Wi-Fi ;)

Bez przesady. Dla uczniów też nie powinno być to problemem moim zdaniem. 25 zł to przecież dla porównania jeden bilet do kina + cola. W kinie mamy rozrywkę na 2-3 godziny maks, przy grze nieporównywalnie więcej tak więc sądze że to całkiem uczciwa i relatywnie niska cena.

• 2 months later...

Sorki, że 2 pod rząd...

Zaproszenia rozdane. Żaden ze znajomych nie chciał skorzystać, więc żeby się nie zmarnowały skierowałem się w chyba najbardziej właściwe miejsce ;).

Co do moich refleksji nt gry- wciąga, ale nie na długo. Pierwsze dni to zachwycanie się programem, teraz raczej wolę FM 2008. Przede wszystkim brak jest jakiejś więzi z klubem- nagle tworzymy zespół z niekoniecznie znanych nam piłkarzy. Spodziewałem się czegoś lepszego, nie czuć tego klimatu. Na pewno nie będę jednym z użytkowników tej gry.

Mam nadzieję, że Panowie z SI nie skupili się aż tak bardzo na FML, że FM 09 nic nie wniesie do serii. Wolę jednak, by to FM się rozwijał, a nie ta internetówka. A konkurencja nie siedzi z założonymi rękami...

Co do moich refleksji nt gry- wciąga, ale nie na długo. Pierwsze dni to zachwycanie się programem, teraz raczej wolę FM 2008. Przede wszystkim brak jest jakiejś więzi z klubem- nagle tworzymy zespół z niekoniecznie znanych nam piłkarzy. Spodziewałem się czegoś lepszego, nie czuć tego klimatu. Na pewno nie będę jednym z użytkowników tej gry.

Szczera prawda. Po jakimś czasie traci się ochote na zagranie choćby jednego meczu :/. Poza tym czasem wydaje mi się, że wyniki są... losowe - raz wygram z 1. miejscem w lidze, po to by zaraz potem przegrać z jakimś newbie ;). I coś czuję w kościach, że ten motyw ze skillami długo nie pobędzie, a przynamniej nie w takim stanie jak teraz, bo no-lajfowcy uniemożliwią normalną grę, ale to tylko moje czarnowidztwo :).