jmk Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Potrzebuję kompletnych herbów drużyn niemieckich do 5 albo przynajmniej 4 ligi, ktoś coś? Quote Link to comment
jmk Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Albo chociaż herb Dynamo Berlin :P Quote Link to comment
kejdzej Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 osobno kits, faces i logos. nadal nie działa... robie reinstalację, wywalam wszystkie pliki i instaluję od nowa. zobaczymy czy zadziała Quote Link to comment
trojkatny Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 a masz pliki config w tych folderach? Quote Link to comment
kejdzej Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 a masz pliki config w tych folderach? tak, były Odinstalowałem grę, usunąłem wszystkie pliki związane z grą. Zainstalowałem wszystko od nowa i teraz w końcu DZIAŁA wydaje mi się że to może plik "fake" mógł być problemem bo był tam odnośnik odnośnie zmiany numerów ID... (ale nie jestem pewny) Fake by Axa ---------------------------------- Wersja: 6.1 Data: 14.11.2014 Wersja FM: FM 2015, Baza 15.0 ---------------------------------- Zmiany: # Aktualizacja wszystkich lig (zmiany nazw rozgrywek, zmiany numerów ID) Quote Link to comment
Zimny Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 plik fake nie moze zmienic ID (chyba w ogole sie nie da). Quote Link to comment
lad Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Potrzebuję kompletnych herbów drużyn niemieckich do 5 albo przynajmniej 4 ligi, ktoś coś? Ściąg se megapacka, będziesz miał wszystkie: http://sortitoutsi.net/graphics/style/3/metallic-logos Quote Link to comment
jmk Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 A jest tam ten herb? Bo mam już jakiś mega pack i prawie wszystkie kluby z tej ligi są, a Dynama nie :P Quote Link to comment
m_arcin Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Jeśli to to Dynamo to powinno być w tym megapaku Quote Link to comment
el_eldorador Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Około 70 lig egzotycznych Quote Link to comment
Axa Posted May 29, 2015 Author Share Posted May 29, 2015 a masz pliki config w tych folderach? tak, były Odinstalowałem grę, usunąłem wszystkie pliki związane z grą. Zainstalowałem wszystko od nowa i teraz w końcu DZIAŁA wydaje mi się że to może plik "fake" mógł być problemem bo był tam odnośnik odnośnie zmiany numerów ID... (ale nie jestem pewny) Fake by Axa ---------------------------------- Wersja: 6.1 Data: 14.11.2014 Wersja FM: FM 2015, Baza 15.0 ---------------------------------- Zmiany: # Aktualizacja wszystkich lig (zmiany nazw rozgrywek, zmiany numerów ID) w taki sposób nie zamienisz drużynom numery ID, to co podkreśliłeś odnosi się do tego że twórcy czasami tworzą rozgrywki od nowa i liga ta ma inny numer ID w stosunku do poprzedniego FMa Quote Link to comment
kejdzej Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 a masz pliki config w tych folderach? tak, były Odinstalowałem grę, usunąłem wszystkie pliki związane z grą. Zainstalowałem wszystko od nowa i teraz w końcu DZIAŁA wydaje mi się że to może plik "fake" mógł być problemem bo był tam odnośnik odnośnie zmiany numerów ID... (ale nie jestem pewny) Fake by Axa ---------------------------------- Wersja: 6.1 Data: 14.11.2014 Wersja FM: FM 2015, Baza 15.0 ---------------------------------- Zmiany: # Aktualizacja wszystkich lig (zmiany nazw rozgrywek, zmiany numerów ID) w taki sposób nie zamienisz drużynom numery ID, to co podkreśliłeś odnosi się do tego że twórcy czasami tworzą rozgrywki od nowa i liga ta ma inny numer ID w stosunku do poprzedniego FMa OK, THX za info. W takim razie coś innego sprawiało, że nie działały mi loga/zdjęcia itd... Quote Link to comment
rahim Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Holenderskie Ligi (9 poziomów + rezerwy) (dla 15.3.x) Ma ktoś pomysł jak to odpalić z PLU? Połączyć bazy danych? Wtedy będzie PLU i HOL w jednym pliku. ID musisz pozmieniać w jednym z plików przed połączeniem i dopiero potem merdżować. Inaczej bedą dublety, czyli fuck up ID lig? Czy jak? Mógłby ktoś mi z tym pomóc? Nie umiem tego ogarnąć... Quote Link to comment
klinsmann Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 ID musisz pozmieniać w jednym z plików przed połączeniem i dopiero potem merdżować. Inaczej bedą dublety, czyli fuck upID lig? Czy jak? Mógłby ktoś mi z tym pomóc? Nie umiem tego ogarnąć... każdy wpis w rekord bazy danych ma unikatowy ID, taki wyróżnik jak połączysz to będzie konflikt moim zdaniem - mogę się mylić, nie jestem biegł jeżeli chodzi o FMowego edytora - generalnie powinno to działać bez łączenia, możesz wstawić tu link do obu plików ? Quote Link to comment
Ernie Souchak Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Od któregoś momentu są w użyciu dwa rodzaje ID, które widać w edytorze. A w pliku XML z danymi jest tylko uniqueID, który jest połączeniem tych dwóch ID z edytora - to właśnie miało zapobiec problemom przy scalaniu danych w edytorze. Tyle teorii. Quote Link to comment
rahim Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 ID musisz pozmieniać w jednym z plików przed połączeniem i dopiero potem merdżować. Inaczej bedą dublety, czyli fuck upID lig? Czy jak? Mógłby ktoś mi z tym pomóc? Nie umiem tego ogarnąć... każdy wpis w rekord bazy danych ma unikatowy ID, taki wyróżnik jak połączysz to będzie konflikt moim zdaniem - mogę się mylić, nie jestem biegł jeżeli chodzi o FMowego edytora - generalnie powinno to działać bez łączenia, możesz wstawić tu link do obu plików ? http://www.fmscout.com/a-dutch-football-pyramid-fm15.html- Niderlandy http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/Polska-Liga-Update-1_01-FM-2015.html- Polsza Quote Link to comment
klinsmann Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 no ja niestety zajrzę do tego dopiero w niedzielę... przypomnij mi zacytowaniem posta, gdybym zapomniał. Quote Link to comment
rahim Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 no ja niestety zajrzę do tego dopiero w niedzielę... przypomnij mi zacytowaniem posta, gdybym zapomniał. Przypominam się ;) Quote Link to comment
ArturM Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 nowe kitsy Ekstraklasy Quote Link to comment
Profesor Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Skoro o dodatkach mowa... dla kilku ostatnich wersji nie jestem świadom istnienia kitspacka dla polskiej 1. ligi. Widział kto, słyszał kto? Quote Link to comment
Recommended Posts