Jump to content

FM 2015 - Dodatki

Axa

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Bytovia Bytów

bytovia_home_zpsj7basx2k.png
bytovia_away_zpsikspaejs.png
bytovia_third_zpskwjg2m3k.png

<record from="bytovia_home" to="graphics/pictures/team/96023087/kit_textures/home"/>
<record from="bytovia_away" to="graphics/pictures/team/96023087/kit_textures/away"/>
<record from="bytovia_third" to="graphics/pictures/team/96023087/kit_textures/third"/>

Miedź Legnica

miedz_home_zps9cgyuabl.png
miedz_away_zpse6sn0ypt.png
miedz_third_zpsdee3kere.png

<record from="miedz_home" to="graphics/pictures/team/710017/kit_textures/home"/>
<record from="miedz_away" to="graphics/pictures/team/710017/kit_textures/away"/>
<record from="miedz_third" to="graphics/pictures/team/710017/kit_textures/third"/>

Witam,

Panowie mam mały problem. Wczoraj czy przed wczoraj zainstalowałem sobie PLU wersję bez dubli czyli 1.02 z CM Rev. Miałem już zaczętą i zapisaną karierę. Ale chciałem zobaczyć jak to działa z tymi ligami polskimi i zacząłem nową grę. Wczoraj wszystko hulało ale nie zapisałem gry. Dziś chciałem zacząć grę od nowa z PLU 1.02 i o dziwo patrzę przy wyborze krajów na samym początku (tam gdzie wybiera się kraje, z których potem wybiera się ligi) mam czerwony krzyżyk i info, że znaleziono tylko 10 zespołów i nie mogę wybrać Polski. Od wczoraj zainstalowałem tylko plik dodający polskie znaki w nazwiskach oraz logopack do PLU 1.01 z tego forum. Myślałem, że to kwestia tych dwóch plików to wywaliłem je ale problem jest nadal. Próbowałem wywalić PLU 1.02 i wgrać jeszcze raz ale problem jest nadal ten sam. Z PLU 1.01 mam tak samo. A dzień wcześniej wszystko hulało.

Pomoże ktos?
Dzięki z góry.

Greetz,
Mike

Proszę o pomoc,

Ściągnąłem mepack z pierwszego posta:

Wypakowałem do katalogu ... sports interactive>Foot... 2015 > graphics

zgodnie z instukcją: https://hostr.co/file/970/V6BscRbkaaOi/3.InstallmanualforDF11MEGAPACK.png

zastosowałem też to w preferencjach: https://hostr.co/file/970/KP4f9nXiOkjW/5.IMPORTANTSETTINGSFM.png

ale niestety nie widzę twarzy w grze :/

ktoś wie co może być nie tak?