Jump to content

FM 2015 - Dodatki

Axa

Recommended Posts

Witam,

Panowie możecie podpowiedziec gdzie najlepiej pobrać wszystkie koszulki dla zespołów ligowych oraz reprezentacji najlepiej za jednym razem (może być nawet w kilku partach) bo z tego co widzę to na http://sortitoutsi.net/graphics/packcat/2/180/ss1415-league-kits?page=2można pobrać ale każdą ligę oddzielnie :/

Kiedyś pobierałem wszystko za jednym zamachem ale nie mogę znależć.

Greetz,

Mike

Megapack z ruskiej strony

https://yadi.sk/d/IpwBoxVsdy2gu

OOO stary dzięki wielkie! Szacun:) Masz może też taki link z logo drużyn reprezentacji kontynentów itp?

Szukam jeszcze takiego backpacka z miniaturami stadionów, W 2014 miałem coś takiego, że jak wchodziło się w daną drużynę i informację o niej to były tam miniatury stadionów widoczne. Wie ktoś o co chodzi?

Greetz,

Mike

sam sobie odpowiedziałeś :P

można właśnie przez plik fake:

"COMP_LONG_NAME_CHANGE" ID ROZGRYWEK "NAZWA ROZGRYWEK" ""
"COMP_SHORT_NAME_CHANGE" ID ROZGRYWEK "NAZWA ROZGRYWEK" ""

jesli masz juz jakis plik fake wgrany i zmienia on nazwy na francuskie musisz znalezc w nim odpowiednie linijki i usunac/wyedytowac.

może tu mi ktoś poradzi, gry zrobione po patchu nie są widoczne w tabeli wyników, widać tylko sejwy sprzed patch, mam zainstalowanego fejka by axa ale dawniej też miałem a punkty się dodawały. Zrobiłem spójność plików, nazwy rozgrywek wróciły do starych , ale problem nie zniknął. Pomożcie....

a skoro nazwy pozostały bez zmian to gdzie mogłem popełnić błąd? fake by axa gdyby miało to znaczenie...

Wklej faka do katalogów z peczami.

w sensie, że do C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2015\data\db ?

edzia

wkleiłem gdzie tylko się dało i hula