Kuchar Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Podejrzewam, że pojawią się po zakończeniu trwającego właśnie okienka transferowego. Quote Link to comment
Shogun Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 (edited) Witam mam taki problem. Otóż dziś "zainstalowałem" dużo facepack-ów, logopack-ów, kitspack-ów i 1 skin do FM 2011. I tu pojawił się poważny problem. Gdy włączam grę i klikam na profil zawodnika, gra wywali Mi taki błąd: http://iv.pl/images/76973211225125321185.png Dzieje się tak na każdym save. Próbowałem grać od nowa ten sam błąd. Usunąłem i zainstalowałem ponownie grę również bez zmian. Dodam że grę mam zainstalowaną przez Steam i mam najnowsze patche. Czy ktoś zna lekarstwo na mój problem ?? Edited January 17, 2012 by Kuchar Linki, nie obrazki! Quote Link to comment
piotrz23 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 witam. Możecie polecić jakiegoś dobrego Norwega który zechce grać w 2 lidze norweskiej. Pozycja obojętna. Quote Link to comment
handballer Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Zagwozdka dotycząca klauzuli przedłużenia kontraktu o rok. Kilku moim grajkom za pół roku kończą się kontrakty, a do uruchomienia klauzuli brakuje im kilka meczów. Czy w tym czasie jakiś inny klub może zaoferować im kontrakty ? Jak tak i oni je zaakceptują, to co wtedy się dzieje z klauzulą, jeśli dograją te kilka spotkań ? Quote Link to comment
Maddox_ Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Zauważyłem dość ciekawą rzecz. Mianowicie ogromna ilość klubów około roku 2025 jest w fatalnej sytuacji finansowej. Dostałem ofertę z Milanu, patrzę a ci mają pożyczkę na... 170 mln euro! 3mln miesięcznie. Jaki klub generuje takie przychody żeby móc to spłacić..? Przez kasę dałem sobię spokój z Wolfsburgiem. 50mln kredytu i 350tys miesięcznie to może i na 2, ligę ok, ale na 1. zostałem po awansie totalnie bez kasy na transery i płace więc podziękowałem. Ale tak: Liverpool 24mln Blackburn 54mln (przy wartości klubu szacowanej na 47!!!) Westham 57mln Club Brugge 100mln (ponad dwukrotność wartości klubu...) PAOK i Aris 10mln BARCA 68mln i... 8 pozycja w lidze. Deportivo 84mln no i chyba rekordzista Real Madryt 122mln euro kredytu. Długo by tu jeszcze wymieniać... Nie wyliczam już klubów, które mają po 10mln, a takich jest bardzo dużo, czasami przekracza to wartość całej drużyny. Nie wiem czy to jakiś błąd w grze, ale przez to gra staje się bardzo nierealistyczna i kluby typu Schalke, Barca, AC Milan, Juve czy PSG tułają się gdzieś u dołu tabeli a gra nimi jest praktycznie niemożliwa, bo żeby wyprowadzić klub z 50milionowego zadłużenia potrzeba kilku sezonów bardzo słabym składem skończyć w czołówce swojej ligi. Quote Link to comment
Paw3l3k92 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Mam pytanie:) Wyszedł jakiś dodatek uaktualniający składy po zimowym okienku?? Quote Link to comment
iver Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Mam pytanie:) Wyszedł jakiś dodatek uaktualniający składy po zimowym okienku?? Tak. http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/FM12-Update-Packs-by-pr0.html Quote Link to comment
Paw3l3k92 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 To jest do fm12 a ją potrzebuje do 11 Quote Link to comment
madrid95 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 @ up: A to jest temat do 12 --------------------------- Mam problem niedawno kupiłem FM i gram sobie pierwszy sezon, dochodzę do Euro. 30 czerwiec 2012 i koniec gra jakby się zamuliła. Koniec nie wejdzie nawet po 1h. Odpalam nową grę, tym razem Hiszpanią i po półfinale doznaję szoku, następny rywal: Polska (finał ME 01.07.2012) i znowu gra kończy na tej samej dacie co ostatnio. Przeinstalowanie Steama nic nie dało. Po wyłączeniu gry (zakończeniu jej procesu) wyskakuje komunikat o zajętych serwerach Steam nie mogących zająć się błędem. Kod błędu: 41. Na stronie www na którą mnie przeniosło nie ma takiego numeru błędu! Quote Link to comment
Paw3l3k92 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 A właśnie że jest do 11. Do 12 masz tutaj. forumcm.net/index.php/topic/5159-fristajlowy-kacik-dyskusyjny/ Quote Link to comment
madrid95 Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 A właśnie że jest do 11. Do 12 masz tutaj. forumcm.net/index.php/topic/5159-fristajlowy-kacik-dyskusyjny/ Sorki mój błąd Quote Link to comment
kapsel Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Witam Mam problem z FM11 na ubuntu 11.04. Gra się włączy tylko gdy mam wyłączone sterowniki Nvidia. Da się grać ale tylko w 2D i strzsznie przycina. Gdy je włącze to wine wywala wewnętrzne błędy. Gram na laptopie Asus n53. Nvidia optimus. Mam także bumblebee. Pewnie źle skonfigurowane. Da się jakos to naprawić? Quote Link to comment
Ramol2603 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Witam. Ściągnąłem z http://www.centrumfm.org/plik-656,Polska_4_ligadbc.html dodatek - "Polska 4. Liga.dbc" skierowaną dla graczy w Fm 2011 autorstwa barteza, uaktualniłem w edytorze najważniejsze transfery na świecie do daty dzisiejszej (głównie jako przyszłe transfery z właściwą datą). W rozgrywkach Ligowych dokonałem tylko kosmetycznych zmian poprzez przesunięcie do niższych niegrywalnych lig zespołów które zostały rozwiązane np RBC Roosendal czy np zdegradowane Kavala, Volos it. Edytor nie wykrył żadnych nieprawidłowości a mimo to gra zaraz po włączeniu nowej gry i wybraniu lig przy "konfiguracji bazy danych" po prostu staje w połowie paska ładowania i nie mam pojęcia w czym tkwi problem? Bo nie jest to jednak kwestia posiadanego przeze mnie PC - wersja pierwotna bazy danych ładuje się bez problemu. Pomożecie? Quote Link to comment
polarinho Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Dziś gdy kliknąłem na ikonę FM-a 2011, wyskoczył mi komunikat: "Cannot run game: failed to set up the graphic system" Co teraz muszę zrobić, by znów można było grać? Quote Link to comment
Ramol2603 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Nie mam pojęcia jaką masz konfiguracje sprzętową ale ja bym spróbował od przeinstalowania DirectX 10. Quote Link to comment
polarinho Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Dzisiaj niestety znów wyskoczył ten problem... Mam DirectX 11 nie bardzo wiem, jak go usunąć... pomoże ktoś? Quote Link to comment
varosso Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Siema, Mam pewien problem związany z drużynami z ligi francuskiej. Mam już 2017 rok , i mniej więcej od 3 sezonu (2012/2013) te drużyny masowo ściągają piłkarzy. Czasami jest to nawet 10-15 zawodników na 1 okienko , robi to większość drużyn (nie wszystkie) i niestety nie wiem w czym jest problem. Quote Link to comment
myta Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Witam. Możecie mi podać jakieś najnowsze uaktualnione składy do FM'a 2011 ? Mogą być nawet z zimowego okienka 2011 roku lub najlepiej jakby było z sesonu 2011/2012. Jest taki pliczek? Quote Link to comment
zizou-10- Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 witam kiedys zaczalem rozgrywke 8 ligowym zespolem angielskim pare dni temu odpalilem sobie na nowo fma, udalo mi sie awansowac do 3, zaczalem rozbudowywac szkolke i baze treningowa, i po tym sezonie powinien byc koniec rozbudowy szkolki to przyszla wiadomosc ze zaczeto i buduje sie na nowo, termin rozbudowy bazy minal to nawet nic nie przyszlo tylko pisze ze nadal w realizacji, i nie wiem co mam teraz z tym zrobic, czego to jest wina? Quote Link to comment
MATI Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Jaką taktykę najlepiej ustawić gdy przeciwnik gra 4-2 (PŚ-PŚ) -3 (OPP-OPŚ-OPL) -1? 4-1 (DPŚ)-2(PŚ-PŚ)-2(OPP-OPL)-1? Quote Link to comment
Recommended Posts