madrid95 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Jakie ustawienie lepsze: 3 obrońców: 1 środkowy i 2 bocznych oraz 2 defensywnych pomocników czy 3 obrońców środkowych i 1(ew.0) def. pomocnik Jeśli chodzi o obrońców to mam 2-3 środkowych doświadczonych średniaków i młodych - słabych, ale utalentowanych bocznych. Quote Link to comment
KACPER9786 Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Witam! wie ktoś może jak skrytykować pracę sędziego ?? Quote Link to comment
EyeMaze Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Musze sie pochwalic moim wynikiem w fazie grupowej LM http://imageshack.us...6/32401431.jpg/ i moja maszyna do strzelania bramek ;d http://imageshack.us.../687/kempf.jpg/ Szkoda tylko ze po tylu sezonach polskie kluby nadal graja przecietnie, do fazy grupowej weszla Legia, ktora dostaje baty od wszystkich i Jagiellonia, ktora zwyciestwu i remisowi ma jeszcze szanse na wyjscie. Musze jednak przyznac, ze gdy reputacja ligi z 2,5 podskoczyly na 3 gwziadki polskie kluby zaczely sprowadzac naprawde niezlych newgenow(juz w wieku 19-21 lat oczywiscie), ktorych sam chetnie przyjalbym do swojego zespolu. Teraz tylko ciekawe jeszcze czy zrobia jak zawsze wyprzedaz w przerwie zimowej albo na koniec sezonu czy wzrost reputacji sprawi, ze beda zatrzymywac lepszych pilkarzy. Edit:niestety w losowaniu trafilem najgorzej chyba jak moglem bo na zwyciezce poprzednich rozgrywek Barcelone, czyli nie uda mi sie pobic poprzedniego sukcesu czyli cwiercfinalu, szkoda ;/ Quote Link to comment
polarinho Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Witam! wie ktoś może jak skrytykować pracę sędziego ?? Wiem, że jeżeli arbiter naprawdę źle sędziował, i to bardzo źle, to pojawiają się pytania na konferencji prasowej... ale takiej normalnej możliwości to chyba nie ma... Quote Link to comment
KACPER9786 Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Witam! Mam pewien problem otóż ściągam nowe składy do FM 11 i włączam nową grę. Chce grać polskim zespołem ale się nie da ponieważ wyskakuje komunikat przy Polsce że druga liga potrzebuje co najmniej 31 zespołów zidentyfikowano tylko 25. Nie wiem co z tym faktem zrobić czy poprosu do złego folderu wklejam czy co no nie wiem. Proszę więc was o pomoc. Z góry dzięki! POZDRAWIAM!!! Quote Link to comment
polarinho Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Spróbuj usunąć dodatek z drugą ligą w FM-ie częste są przypadki gryzienia się dwóch dodatków. Dlatego spróbuj usunąć drugą ligę, a potem wgrać składy. Jak nie pójdzie, to napisz tu, a pomyślimy dalej. Quote Link to comment
KACPER9786 Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 No tylko że ja ściągam tą aktualizacje z cmrev.com i tam chyba nie da się tak zrobić ?? a może się mylę?? Quote Link to comment
polarinho Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Sprawdź czy dobrze rozumuję: W FM-ie standardowo nie ma drugiej ligi. Więc żeby ją mieć, ściągnąłeś dodatek z drugą ligą. Teraz chcesz uaktualnić składy, więc ściągnąłeś uaktualnienie. Wrzuciłeś uaktualnienie do folderu: "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data"... to skasuj oba pliki z tego folderu, a później wrzuć samo uaktualnienie, żeby nie było w tym folderze dodatku z drugą ligą. I jeszcze takie pytanie - na jakim patchu grasz? Quote Link to comment
margoniasty1 Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Cześć mam problem otóż gra działała wszystko działało ładnie pięknie a dzisiaj próbuje odpalić grę i wyskakuje mi error! patch na jakim gram to 11.3 Quote Link to comment
pawoj Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Cześć mam problem otóż gra działała wszystko działało ładnie pięknie a dzisiaj próbuje odpalić grę i wyskakuje mi error! patch na jakim gram to 11.3 oryginał czy pirat ? Quote Link to comment
KACPER9786 Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Sprawdź czy dobrze rozumuję: W FM-ie standardowo nie ma drugiej ligi. Więc żeby ją mieć, ściągnąłeś dodatek z drugą ligą. Teraz chcesz uaktualnić składy, więc ściągnąłeś uaktualnienie. Wrzuciłeś uaktualnienie do folderu: "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data"... to skasuj oba pliki z tego folderu, a później wrzuć samo uaktualnienie, żeby nie było w tym folderze dodatku z drugą ligą. I jeszcze takie pytanie - na jakim patchu grasz? Tylko że druga liga nie jest mi potrzebna Z tej strony ściągłem http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/FM-2011-Revolution-Update-CA_PA.html Quote Link to comment
margoniasty1 Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 już wszystko działa problemem były skórki które niedawno ściągłem Quote Link to comment
skovroneq Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Mam pytanie dotyczące zmian strategii wyjściowej przed każdym meczem bądź w trakcie meczu. W różnych poradnikach czytałem, że takowa zmiana nie wpływa na zgranie zespołu w danej taktyce i można dopasowywać strategię w zależności od rywala. Do tej pory nie zwracałem na to uwagi, ale ostatnio zaobserwowałem, że sama zmiana strategii powoduje zmianę stopnia opanowania taktyki, co widać w w zakładce "Przygotowania do meczu". Czy w takim razie lepiej będzie jak przeciwko każdemu rywalowi będę grał tą samą strategią? Quote Link to comment
19since45 Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 jak dla mnie to jeżeli grasz lepszym zespołem to inni powinni się do Ciebie dopasować a jak słabszym to Ty pod przeciwnika Quote Link to comment
Cookchafer Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Da się w FM 11 grać w okienku? Jeśli tak, to jak? :-) Quote Link to comment
handballer Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 alt+enter, albo w ustawieniach zmienić Quote Link to comment
Cookchafer Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 U mnie w ustawieniach (dźwięk i obraz) ta opcja "okienko" jest na szaro i nie da rady jej włączyć :/. Quote Link to comment
madrid95 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 @up Mam tak samo. Jak to można zmienić? Quote Link to comment
handballer Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Ustawić sobie większa rozdzielczość monitora niż 1024x768, jeśli się nie da to musicie grać normalnie. Quote Link to comment
hajto Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Witam!!! Jest może jakiś świeży update do FM 2011? Quote Link to comment
Recommended Posts