PavS Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 @Sidd Wartość zakupionych piłkarzy to 168mln Wartość sprzedanych piłkarzy to 133mln A co do braku Polaków w składzie, to niestety prezentuja tak żałosny poziom, ze walka o LM nie wchodziłaby w grę. Quote Link to comment
madrid95 Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Widać kontynuacja dzieła aktualnych władz Wisełki... Quote Link to comment
Maddox_ Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 @PavS Możesz coś więcej napisać o Twojej taktyce..? Quote Link to comment
seba13222 Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Witam, ja mam takie pytanie wgrałem fake v3.0 i miałem wówczas mecze eliminacji MS i moje pytanie brzmi czy reprezentacja niemiec bedzie juz miala normalnych zawodnikow czy nadal " szaraków " jak beda kolejne powolania do reprezentacji ? Quote Link to comment
polarinho Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Mam taką sytuację: najmłodszy zawodnik, jaki zagrał w polskiej Ekstraklasie, miał 17 lat i ileś tam dni. Czy gdybym chciał, żeby rekordzistą był mój 16 letni zawodnik, musi zagrać w spotkaniu Ekstraklasy od początku? Mój piłkarz zagrał już w dwóch spotkaniach ligowych (wchodził z ławki), lecz nadal rekordzistą jest ten starszy zawodnik. I chcę się spytać, musi zagrać od początku czy wejście z ławki rezerwowych też powinno zaliczyć? Quote Link to comment
Maddox_ Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 mi zaliczało normalnie... Quote Link to comment
Vami Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 15 minut chyba musi mieć. Quote Link to comment
polarinho Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 W jednym ze spotkań został wprowadzony w 70 minucie, czyli spełnił to wymaganie, a jednak nie figuruje nie jest moim marzeniem, żeby był rekordzistą, ale zaciekawiło mnie to Quote Link to comment
PavS Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 @Maddox Co do mojej taktyki, to mam zespół podzielony niemal na pół, 5 odpowiedzialnych tylko za obronę i 5 za atak. Środek obrony standard, 2 wysokich, słabych technicznie, z wysokimi atrybutami odbioru i krycia, oraz z dobrą psychiką. Boki obrony także standardowo. Defensywny pomocnik ustawiony na środeczku, pierwsza linia obrony, w mojej taktyce nie potrzebuje ani dobrych podań, ani też strzału z daleka, to nie jest jego zadanie. Typowy gość od "czarnej roboty" przerywanie akcji, wybijanie piłek na auty itp. Dobrze jak jest w miarę wysoki, z dobra grą głową oraz skocznością, a także z wysokimi atrybutami krycie i odbiór. Skrzydła, czyli jak wiadomo szybkość, zwinność, przyśpieszenie, dośrodkowania oraz dryblingi. Ofensywny pomocnik środek, czyli mózg mojej drużyny, ustawiony jako "wysunięty rozgrywający", za zadanie ma podanka prostopadłe do ataku. Podstawa to podania +15, kreatywność, błyskotliwość, technika. Polecam Sergio Canalesa do FMa 11, często jest wystawiany na listę przez Real i można go wyciągnąć za skromne 6mln, później jeden z najlepszych pomocników z asystami +20 w lidze. Napastnicy, no cóż tutaj preferuje typowych "lisów pola karnego", czyli wysokie atrybuty fizyczne i to wystarcza. Tutaj godnym polecenia zawodnikiem jest Rudenok, można go ściągnąć za śmieszne pieniądza (~1mln), a fizycznie nabija prawie każdy atrybut +16. Quote Link to comment
madrid95 Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 @up Jakim grasz zespołem? Quote Link to comment
Jaotinho Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Mam bardzo ważną sprawę, otóż wyjeżdżam na kilka dni z laptopem, lecz bez internetu. W wolnym czasie chciałbym pograć w FM'a 11 (Steam oryginał) i mam pytanie. Czy jest możliwość uruchomienia FM 11 bez połączenia z internetem? Przypominam, że mam Steam. Quote Link to comment
handballer Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Ma ktoś linki do niższych lig niemieckich ? Znalazłem jeden na cmrev, ale chciałbym sobie to porównać z innymi dodatkami. Quote Link to comment
margoniasty1 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Mam pytanie jak edytować zawodników w fmrte? kiedyś to robiłem wychodziło a teraz próbuję próbuję i nie działa za pomoc z góry dzięki Quote Link to comment
polarinho Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Odpalasz FM-a i wczytujesz grę, następnie uruchamiasz FMRTe i wczytujesz grę, wchodzisz w Favorites, wybierasz menadżera i klub, wchodzisz w zakładkę Teams. Następnie klikasz podwójnie na zawodnika, zmieniasz to co chcesz i zapisujesz, klikając u góry na dyskietkę :] Jeśli dobrze pamiętam, to tak to wygląda, bo nigdy z tego nie korzystałem :P Quote Link to comment
margoniasty1 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 działa wielkie dzięki ;] sory że post pod postem ale nie ma opcji edytuj jak widzę mniejsza z tym mam pytanie czy w fmrte mógłbym dodać trenera do swojej drużyny bo mi jest potrzebny z góry dzięki za odpowiedź Quote Link to comment
Tybor Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Wiem, że w chwili obecnej większość gra w nowego FM-a, ale ja powróciłem do 11 i by pograć w coś nowego wziąłem lige z USA (MLS). Generalnie wszystko fajnie, inaczej (draft, dużo zasad w kwestii rejestracji składu itp.) Jednak jednej rzeczy nie rozumiem. Może ktoś grał w tej lidze i odpowie na pytanie. Pytanie: Jak w tej lidze zdobyć wychowanków? Gram New York i jeszcze nigdy nie pojawił mi się żaden z wychowanków a przy rejestracji wymaganych jest 2. Quote Link to comment
DarkLuki Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 A ja mam inne pytanie. Gram Gloucester City w lidze angielskiej i czemu nie mam podpowiedzi asystentow przy instrukcjach dotyczacych rywali. Czy musze zatrudnic jakiegos specjalnego trenera, żeby były podpowiedzi pod tym kątem, pomóżcie. Quote Link to comment
margoniasty1 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Darkluki może nie masz asystenta? lub coś poszuka odkładnie :P Quote Link to comment
Kartvel Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Ja sobie tu napiszę, bo w ATT coś odzewu nie ma... W profilu zawodnika w zakładce trening jest coś takiego jak poziomy treningowe. Jak to czytać? U mnie, czy kliknę na ogólny, czy na któreś wyspecjalizowane (w górnej połowie), nic mi się nie zmienia w układzie miesięcznym. Czy dobrze sądzę, że im wyższe są słupki, tym lepiej się będzie rozwijać zawodnik przy jego obecnym treningu? Jak to mądrze wykorzystać w ich dalszym rozwoju? Quote Link to comment
Recommended Posts