GyzzBurn Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Castle of Heroes Ktoś w to gra? Takie Hirołs online. Quote Link to comment
jmk Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Zna ktoś jakieś relaksacyjne, ale grywalne managery piłkarskie? Nie FM, CM, Soccer Manager czy Liga Polska Manager. Quote Link to comment
Misiek Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Ultimate Soccer Manager 98 Quote Link to comment
zachi Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Premier Manager 98 ;) Quote Link to comment
plaski Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Może ktoś polecić jakąś dobrą grę flashową, co bym w pracy się nie nudził jak nie mam co robić? :P Quote Link to comment
Gabe Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 http://www.kongregate.com/ I szukaj czegoś dla siebie ;) Quote Link to comment
Kowalinho Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Ja polecam : Armor Games oraz Flash Ninja Clan Quote Link to comment
Czarls Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Ja mam pytanie odnośnie Cywilizacji IV. Ostatnio odkopałem wersję oznaczoną numerem 3 i się wciągnąłem w grę. Czy warto zainwestować w czwórkę? Jeśli tak, to czemu? Quote Link to comment
Gacek Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Moim zdaniem nie - o ile w III można jeszcze było grać, o tyle IV to porażka, totalnie niegrywalna, z przygłupawą grafiką rodem z fantazji dziecięcych, nie zainteresowała mnie wcale. To mówię ja, zagorzały fan II, dla którego żadna CIV nie dorosła dwójce do pięt. ;) Quote Link to comment
jmk Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Ostatnio widziałem Civ IV na allegro za 20zł, więc za dużo nie stracisz. Najlepsza to oczywiście 1 i 2. Quote Link to comment
martin Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Ja tam również ubóstwiam starsze wersje, ale trzeba iść z duchem czasu. Zacinam obecnie w czwórkę i nie jest źle, jest parę ciekawych rozwiązań. Do MP jak najbardziej mogę zarekomendować, gra w pojedynkę szybko mi się znudziła. Quote Link to comment
plaski Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Jest jakiś NFL na PC obecnie? Ktoś może coś polecić ciekawego w tym temacie? :P Quote Link to comment
Gabe Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 AFAIK Madden NFL 08 to najnowsza gra NFL dostępna na pc ;( Quote Link to comment
plaski Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 :o Można to jeszcze dostać gdzieś po za aukcjami internetowymi? Kurcze trzeba się rozejrzeć, a są do tego jakieś dodatki aktualizujące składy? Quote Link to comment
Gabe Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Na torrentach ;) A co ci przeszkadzają aukcje internetowe (tu masz za 40,- z przesyłką foliowaną nówkę)? W Polsce chyba w ogóle nie były wydawane Maddeny, tylko import zostaje :-k Quote Link to comment
plaski Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Na torrentach ;) A co ci przeszkadzają aukcje internetowe (tu masz za 40,- z przesyłką foliowaną nówkę)? W Polsce chyba w ogóle nie były wydawane Maddeny, tylko import zostaje :-k Ooo... całkiem przystępna cena, chyba się skusze, zwłaszcza, że ten 08 jeszcze na moje kompa wskoczy. Dzięki:) P.S. Jakieś updaty wychodzą? Quote Link to comment
Gabe Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 A to już nie mam pojęcia, trzeba by na forach poszperać, bo oficjalnych nie ma co się spodziewać. Quote Link to comment
jmk Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 A grał ktoś może w grę TENSION? Pożyczyłem od kumpla (w zasadzie to wymieniłem za GTA4, które kompletnie mi nie pod pasowało, głównie z przyczyn technicznych) i zastanawiam się czy jest sens tracić wolny czas (zamiast grania w FM-a) na tę produkcję? Jeśli jest w stylu Mass Effect, które bardzo przypadło mi do gustu to instaluję ;) Quote Link to comment
Gabe Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Mass Effect - action role-playing game Tension (a.k.a. The Void) - adventure survival horror Odpowiedź nasuwa się sama ;) Quote Link to comment
jmk Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Chodziło mi o sam klimat, ale nie ważne już ;) --- Need For Speed Shift - bardzo mi się podoba, również ze względu na fajne auta jakimi można pojeździć. No i sam model jazdy jest taki jaki mi odpowiada :)Mam jednak pytanie - nie da się w to to grać we 2 na podzielonym ekranie? Quote Link to comment
Recommended Posts