Feanor Posted August 11, 2007 Author Share Posted August 11, 2007 Sorry, ale w takim razie czemu nie dajemy bana za pytanie o numer kanału na sopcaście? Jaka jest różnica? A gdzie są takie pytania? Zajmiemy się i tym (sopcast to jakieś pirackie kanały na necie?). Quote Link to comment
Henkel Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Sorry, ale w takim razie czemu nie dajemy bana za pytanie o numer kanału na sopcaście? Jaka jest różnica? A gdzie są takie pytania? Zajmiemy się i tym (sopcast to jakieś pirackie kanały na necie?). wszedzie. marynia, livescore, temat mecze w TV. Quote Link to comment
Kinas Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 AXN robi maraton kilku seriali, kto się orientuje kiedy puszczą dwa ostatnie odcinki LOST3 (finałowe)? Niestety mnie ominęły... Quote Link to comment
Reaper Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 A ja się niesamowicie wkręciłem w serial The Office (są dwie wersje- brytyjska i amerykańska, ale ja akurat oglądam tą amerykańską). Super humor, fajny wątek miłosny i w ogóle genialny serial Quote Link to comment
Kamtek Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Sorry, ale w takim razie czemu nie dajemy bana za pytanie o numer kanału na sopcaście? Jaka jest różnica? A gdzie są takie pytania? Zajmiemy się i tym (sopcast to jakieś pirackie kanały na necie?). wszedzie. marynia, livescore, temat mecze w TV. Od czego jest opcja "Raport"? ;> Quote Link to comment
Feanor Posted August 12, 2007 Author Share Posted August 12, 2007 Sorry, ale w takim razie czemu nie dajemy bana za pytanie o numer kanału na sopcaście? Jaka jest różnica? A gdzie są takie pytania? Zajmiemy się i tym (sopcast to jakieś pirackie kanały na necie?). wszedzie. marynia, livescore, temat mecze w TV. Od czego jest opcja "Raport"? ;> Otóż to. Ktoś zaraportuje, pień katowski pójdzie w ruch Quote Link to comment
Buła Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Oglądał ktoś z was serial animowany Futurama ? W Polsce został wydany pierwszy sezon i można go spotkać na DVD w Empikach. Chyba sobie go zakupie, bo dużo osób go poleca. Podobno jest świetny. Wielu uważa go nawet za lepszego od Simpsonów czy Family Guya Quote Link to comment
emik Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Oglądał ktoś z was serial animowany Futurama ? W Polsce został wydany pierwszy sezon i można go spotkać na DVD w Empikach. Chyba sobie go zakupie, bo dużo osób go poleca. Podobno jest świetny. Wielu uważa go nawet za lepszego od Simpsonów czy Family Guya Futurama leciała kiedyś chyba na TV4 i był to jeden z mych ulubionych seriali animowanych Quote Link to comment
me_who Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Oglądał ktoś z was serial animowany Futurama ? W Polsce został wydany pierwszy sezon i można go spotkać na DVD w Empikach. Chyba sobie go zakupie, bo dużo osób go poleca. Podobno jest świetny. Wielu uważa go nawet za lepszego od Simpsonów czy Family Guya Futurama (w Polsce był w TV4 pt "Przygody Fry'a w kosmosie"), to humor dla dorosłych zrobiony kreską z The Simpsons. Bardzo mocny i dosadny humor, ale czy lepsze od Simpsonów i FG? Nie wydaje mi się. Mimo wszystko jest to bardzo dobry serial z serii "prześmiewcza kreskówka dla dorosłych". No a robot Bender to jedna z najśmieszniejszych postaci w amerykańskich kreskówkach. Quote Link to comment
pescar Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 AXN robi maraton kilku seriali, kto się orientuje kiedy puszczą dwa ostatnie odcinki LOST3 (finałowe)? Niestety mnie ominęły... 26 sierpnia są dwa ostatnie odcinki w nocy o 2:20 i 3:15 Quote Link to comment
Kinas Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 AXN robi maraton kilku seriali, kto się orientuje kiedy puszczą dwa ostatnie odcinki LOST3 (finałowe)? Niestety mnie ominęły... 26 sierpnia są dwa ostatnie odcinki w nocy o 2:20 i 3:15 Dzięki bardzo Quote Link to comment
Buła Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Dzięki emik i me_who za info. Już tyle ciepłych słów przeczytałem się na temat tego serialu, więc pora go w końcu obejrzeć Quote Link to comment
MarcinWWW Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Co do Futuramy, to warto dodać, że jest to parodia wszelakich filmów i seriali, o tematyce S-F w kosmosie, a więc: Star Trek, Star Wars, Planeta Małp, Odyseja Kosmiczna itd. Humor jest dosyć cięty, ostry, czasami na ekranie kwitnie wręcz makabreska, ale wszystko w granicach przyzwoitości ;-) Dla mnie absolutnie najlepsza amerykańska kreskówka. Co prawda serial zakończono dobrych kilka lat temu, ale obecnie trwaja prace nad wznowieniem. Ciekawostka z wikipedii: Emisja serialu w TV 4 została zawieszona, a następnie przeniesiony na późne godziny wieczorne po nałożeniu przez Krajową Radę Radiofonii i Telewizji kary pieniężnej w wysokości 10 tysięcy złotych za emisję w tzw. paśmie chronionym. Rada zakwestionowała odcinek wyemitowany 21 sierpnia 2000 r. o godzinie 11:00. W uzasadnieniu stwierdzono m.in. iż: Analiza filmu wykazała, że zawiera on wiele scen drastycznych i ukazujących przemoc, które mogą mieć negatywny wpływ na psychiczny i uczuciowy rozwój dzieci i młodzieży. Film ukazuje odrealniony świat, pełen zjawisk destrukcji i przemocy. ;-) Quote Link to comment
Reaper Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Kiedyś mi kumpel mówił, że producenci Futuramy wypuścili go za darmo w sieci i podobno można go legalnie ściągać z ich strony internetowej. Nie sprawdzałem tej informacji, ale gość który mi to mówił zna się na rzeczy, więc obczaj opcję zanim pójdziesz do sklepu dokonać zakupu Quote Link to comment
me_who Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Dobra wiadomość dla posiadaczy Comedy Central Panie i panowie - Family Guy nadchodzi Quote Link to comment
Buła Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Dobra wiadomość dla posiadaczy Comedy Central Panie i panowie - Family Guy nadchodzi Cudowna wiadomość Tego serialu też nigdy nie oglądałem, w końcu będzie okazja. Emisja: wtorek-czwartek o 21:35. ps. właśnie oglądam Trailer Park Boys Nieziemski to serial. Kocham tego rodzaju humor Quote Link to comment
Dżukuś Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Wie ktoś ile jest odcinków drugiego sezonu Kyle XY? Quote Link to comment
filip133 Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Od 3 września "Przyjaciele" wracają na antenę TVN7, serial będzie można oglądać od poniedziałku do piątku o 19.05 i powtórki o 15.55. Quote Link to comment
Soviet Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Dobra wiadomość dla posiadaczy Comedy Central Panie i panowie - Family Guy nadchodzi A od kiedy ma lecieć? Edit: Od wtorku Quote Link to comment
Johniss Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Wie ktoś ile jest odcinków drugiego sezonu Kyle XY? wg hatak - 23 Quote Link to comment
Recommended Posts