Jump to content

Seriale telewizyjne

Feanor

Recommended Posts

ja czekam na nowy serial "Traveler", który wed?ug oficjalnych ?róde? ma wystartowa? 31 maja, po obejrzanym pilocie zapowiada si? kawa?ek dobrego filmu w lekkim klimacie "Prison Break" i tylko trzeba mie? nadziej?, ?e pilot nie zostanie najlepszym epizodem, a reszta b?dzie skopana

Trójka przyjació? postanowi?a wspólnie wybra? si? na wycieczk? podczas której odwiedzili muzeum sztuki w NY. Pod wp?ywem m?odzie?czego impulsu zrobili tam kawa?, który zako?czy? si? eksplozj? przez co zostali oskar?eni o atak terrorystyczny. Jedyn? osob?, która mo?e oczy?ci? ich z zarzutów jest Will, którego jak si? okazuje nie znali tak dobrze jak by si? wydawa?o...a nawet nie mog? udowodni?, ?e istnia?. Postanawiaj? ucieka? i rozwi?za? sprawe na swoj? r?k?.

polecam. obejrzalem 5 odcinkow i moge stwierdzic, ze to kawalek naprawde mocnego kina akcji + rozwinieta sfera teorii spiskowych :)

Również jestem po 5 odcinkach i muszę powiedzieć, że serial wciąga. Fajny, osadzony w klimacie drugiej serii PB :)

Właśnie jestem po 7 odcinku Travelera. Nie mogę się już doczekać ósemki :] Super klimat i świetna fabuła :] Szkoda że już sie kończy ale z drugiej strony lepiej nie rozciągać na siłę. Ale mam nadzieję że może ostatni odcinek będzie dłuższy, bo nie wiem jak w 40 minut zmieściliby zakończenie uwzględniające rozwiązanie wszystkich wątków.

Szczerze wątpie w tą petycję. Fani Travelera musieli by zorganizować jakąś akcję tak jak fani Jericho, gdzie CBS w końcu się złamało i zamówiło 7 nowych epizodów.

Ale mimo wszystko wznowienie serialu po kasacji należy zaliczać do cudów a skoro jeden cud już w tym roku był (Jericho) to wątpie w drugi.

Nie wiem jak z aktorami, ale jeden z nich już przyjął propozycję gry w innym więc do Travelera nie wróci.

Jakby ktoś nie wiedział (ja dowiedziałem się wczoraj) to już jest 6 odcinków 4. serii "4400" :)

Ano jest. I musze powiedzieć że jak dla mnie z odcinka na odcinek coraz lepiej.

ciekawe czy Tom odnajdzie wreszcie Alanę? i czy zdecyduje się na to o co prosił go Kyle?

Ostatnio obejrzałem pilota The Sarah Connor Chronicles, który wyciekł do sieci.

Wrażenia mieszane. Z jednej strony zapowiada się kawał naprawdę dobrego serialu, z drugiej strony Terminator to jednak nie jest ;) . Ale już twórcy zapowiedzieli że we "właściwym" pilocie będzie sporo nowych scen więc może będzie ciekawie. W każdym razie pozostaje czekać do 2008 roku.