Dżukuś Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 ja czekam na nowy serial "Traveler", który wed?ug oficjalnych ?róde? ma wystartowa? 31 maja, po obejrzanym pilocie zapowiada si? kawa?ek dobrego filmu w lekkim klimacie "Prison Break" i tylko trzeba mie? nadziej?, ?e pilot nie zostanie najlepszym epizodem, a reszta b?dzie skopana Trójka przyjació? postanowi?a wspólnie wybra? si? na wycieczk? podczas której odwiedzili muzeum sztuki w NY. Pod wp?ywem m?odzie?czego impulsu zrobili tam kawa?, który zako?czy? si? eksplozj? przez co zostali oskar?eni o atak terrorystyczny. Jedyn? osob?, która mo?e oczy?ci? ich z zarzutów jest Will, którego jak si? okazuje nie znali tak dobrze jak by si? wydawa?o...a nawet nie mog? udowodni?, ?e istnia?. Postanawiaj? ucieka? i rozwi?za? sprawe na swoj? r?k?. polecam. obejrzalem 5 odcinkow i moge stwierdzic, ze to kawalek naprawde mocnego kina akcji + rozwinieta sfera teorii spiskowych Również jestem po 5 odcinkach i muszę powiedzieć, że serial wciąga. Fajny, osadzony w klimacie drugiej serii PB Quote Link to comment
Żaba Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 W 7 episodzie 2 serii The Real Football Factories jest o Polskich hooliganach odcinek ciekawy nawet Ogolnie cala seria The Real Football Factories dosyc ciekawa Quote Link to comment
Bond Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Traveler zakończy swój żywot na tych kilku odcinkach. Na szczęście producenci od początku planowali zakończenie całej historii w tych odcinkach, które dostali więc tyle dobrego. Quote Link to comment
Dżukuś Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Na kilku? Tzn ilu? W ogóle w jakie dni serial jest emitowany w USA? ;/ Quote Link to comment
Bond Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Na kilku? Tzn ilu? Tzn. na tych ośmiu odcinkach. PS. 3 sezon Prison Break startuje dopiero 17 września, a nie jak wcześniej podawano pod koniec sierpnia. FOX ogłosił daty premier nowych odcinków swoich seriali, najciekawsze wymienione są tutaj. Quote Link to comment
szramek Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Właśnie jestem po 7 odcinku Travelera. Nie mogę się już doczekać ósemki Super klimat i świetna fabuła Szkoda że już sie kończy ale z drugiej strony lepiej nie rozciągać na siłę. Ale mam nadzieję że może ostatni odcinek będzie dłuższy, bo nie wiem jak w 40 minut zmieściliby zakończenie uwzględniające rozwiązanie wszystkich wątków. Quote Link to comment
Dżukuś Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Masz jakieś napisy, chociażby eng? Jestem tak leniwy, że wchodzę tylko na hatak ;P Quote Link to comment
szramek Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 O ile można podawać linki do takich stron to: http://www.opensubtitles.org/pl Quote Link to comment
Dżukuś Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Odcinek mnie wgniótł, serial jest chyba jednym z lepszych w historii. Niech się chowają Herosi, PB i inne LOST. Quote Link to comment
Dżukuś Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Co jest z tym serialem? Skończył się tak, że aż się prosi o następne odcinki. :| Edytka podpowiada, że II sezonu nie będzie :( http://www.petitiononline.com/mod_perl/pet...gn.cgi?willtrav tutaj jest petycja z prośbą o kontynuacje serialu. Quote Link to comment
szramek Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Ke? OCB? Ja chce kolejne odcinki! Quote Link to comment
Bond Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Ale zaskoczenie. Już wcześniej wam pisałem że nie będzie kolejnych epizodów . Quote Link to comment
szramek Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Ale zaskoczenie. Już wcześniej wam pisałem że nie będzie kolejnych epizodów . No tak, ale miało być wszystko wyjaśnione w ciągu tych 8-miu odcinków. A serial kończy się z dupy. Quote Link to comment
Dudek Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Faktycznie. Myślałem, że w 8 odcinku wszystko się wyjaśni, a tutaj pojawiły się kolejne pytania. Jeśli petycja nie sprawi, że powstanie kolejny sezon to będzie straszna lipa Quote Link to comment
Bond Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Szczerze wątpie w tą petycję. Fani Travelera musieli by zorganizować jakąś akcję tak jak fani Jericho, gdzie CBS w końcu się złamało i zamówiło 7 nowych epizodów. Ale mimo wszystko wznowienie serialu po kasacji należy zaliczać do cudów a skoro jeden cud już w tym roku był (Jericho) to wątpie w drugi. Nie wiem jak z aktorami, ale jeden z nich już przyjął propozycję gry w innym więc do Travelera nie wróci. Quote Link to comment
Vend Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Jakby ktoś nie wiedział (ja dowiedziałem się wczoraj) to już jest 6 odcinków 4. serii "4400" Quote Link to comment
Bond Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Jakby ktoś nie wiedział (ja dowiedziałem się wczoraj) to już jest 6 odcinków 4. serii "4400" Ano jest. I musze powiedzieć że jak dla mnie z odcinka na odcinek coraz lepiej. Quote Link to comment
emik Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Jakby ktoś nie wiedział (ja dowiedziałem się wczoraj) to już jest 6 odcinków 4. serii "4400" Ano jest. I musze powiedzieć że jak dla mnie z odcinka na odcinek coraz lepiej. ciekawe czy Tom odnajdzie wreszcie Alanę? i czy zdecyduje się na to o co prosił go Kyle? Quote Link to comment
Bond Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Ostatnio obejrzałem pilota The Sarah Connor Chronicles, który wyciekł do sieci. Wrażenia mieszane. Z jednej strony zapowiada się kawał naprawdę dobrego serialu, z drugiej strony Terminator to jednak nie jest . Ale już twórcy zapowiedzieli że we "właściwym" pilocie będzie sporo nowych scen więc może będzie ciekawie. W każdym razie pozostaje czekać do 2008 roku. Quote Link to comment
Recommended Posts