Feanor Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Kontynuacja tego tematu, na pro?b? A skoro ju? zaczynam, to powiem ?e wszystkie losty, prizonbreki i herosy wymi?kaj? przy Robin Hoodzie z Praedem, najbardziej fenomenalnym serialu XX wieku Quote Link to comment
meyde Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Skoro ju? jest ten temat... ogl?da kto? mo?e Comedy Central a tam np. Diabli Nadali czy Wszyscy Kochaj? Raymonda? Jak dla mnie najlepsze seriale komediowe jakie by?y do tej pory w Polsce. Przede wszystkim z?o?liwe i szydercze dialogi co wyroznia te produkcje od innych gdzie najwa?niejsze s? jakie? debilne dowcipy. Quote Link to comment
Meler Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 jak robilem w ludzkich godiznach to codziennie ogladalem Everybody Loves Raymond - genialny jest ten serial prawie tak dobry jak Ray jest tez Will I Grace Quote Link to comment
meyde Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 No w?a?nie co najbardziej mi sie podoba to motyw, ?e wygl?daj? z pozoru na zwyk?e ameryka?skie produkcje. Ale gdy si? pozna dok?adnie fabu?? to naprawd? efekt jest pora?aj?cy. Ogólnie to Diabli Nadali i Wszyscy... troch? si? ze sob? ??cz? - bohaterowie na przyk?ad s? jakimi? tam znajomymi Quote Link to comment
PJM Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 A Jericho nie dosta?o drugiego sezonu :( Banda uja z CBS... The Class zreszt? te? bez drugiego sezonu, tu si? mniej dziwi? bo par? pierwszych odcinków by?o naprawd? przezabawnych (Richie Velch the greatest), ale ju? mniej wi?cej od 7 odcinka lecia?y nudne i ma?o zabawne, widocznie ta tendencja si? utrzyma?a, z autopsji nie wiem bo ko?o 13 powiedzia?em do??. Ale Jericho nie przebolej?, naprawd? ?wietny serial, ale có? tak to jest, producent daje dupy, a fani cierpi?. Quote Link to comment
Dudek Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Ja niestety nie mam dost?pu do wy?ej wymienionych stacji/seriali, ale mam za to dost?p do TVP2 i iTVP co w pe?ni wystarcza, ?eby delektowa? si? ogl?daniem Pitbulla. Im d?u?ej go ogl?dam tym jestem pod wi?kszym wra?eniem. Serial zawsze by? mocny, a to co si? dzieje w kolejnych odcinkach tylko to potwierdza. Jestem po ogromnym wra?eniem gry aktorów(ostatnio nawet Mohr mnie przekona?). Podczas ogl?dania a? kipi od emocji, które w pe?ni mi si? udzielaj?, a chyba o to w?a?nie chodzi . Do tej pory my?la?em, ?e Fala Zbrodni to max co mo?e powsta? (wszak od czasów Ekstradycji nic mnie tak nie wci?gn??o), ale przy Pitbullu, Fala Zbrodni to piku?. Dobrze, ?e TVP ju? zabiera si? za 3 sezon Quote Link to comment
Gabe Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 wszystkie losty, prizonbreki i herosy wymi?kaj? przy Robin Hoodzie z Praedem, najbardziej fenomenalnym serialu XX wieku wink.gif Kocham ten serial, w sumie Robin the Hooded Man z Connerym jr te? ?eby delektowa? si? ogl?daniem Pitbulla Có?, ja jestem zdania, ?e jest lepszy nawet ni? film pe?nometra?owy. Ale zdanie swoje wyrazi?em na starym forum - ten serial jest tak autentyczny w wykonaniu zarówno g?ównych postaci, jak i drugoplanowych, jak ma?o który. Jedyne, co mi si? nie podoba, to s?abej jako?ci ?cie?ka d?wi?kowa, czasem naprawd? nie sposób us?ysze? dialogów. Quote Link to comment
Adriano Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Oj tak czasami, trudno us?ysze? takiego Grabowskiego, jak mówi zbyt cicho . Pitbull to naprawd? ?wietny serial. Vega wykona? kawa? dobrej roboty. Do grona seriali, które ogl?dam i mi si? podobaj? móg?bym dorzuci? Odwróconych na TVNie. Je?eli kto? ogl?da? ?wiadka Koronnego i mu si? nie spodoba? i jest teraz zniech?cony do Odwróconych to jest w b??dzie. Serial jest naprawd? fajny, ciekawy, trzyma w napi?ciu. Do tego dochodzi niez?a obsada (?mijewski, Wi?ckiewicz, Grabowski, Foremniak, Frycz, Stenka, Zieli?ski, Bobrowski, Globisz). Serial jest oparty na faktach (porachunki mafii pruszkowskiej z wo?omi?sk?). Niestety, ale Odwróceni dobiegaj? ko?ca, zosta?y bodaj?e 2 odcinki. Nie wiecie czy przewidywana jest 2 seria? Kiedy? jeszcze na Polsacie ogl?da?em Fal? Zbrodni, ogólnie lubi? takie kryminalne seriale (ale akurat "Kryminalni" kompletnie mi do gustu nie przypadli). Quote Link to comment
Cavior Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 No z tym Jericho to faktycznie tragedia :| Mam nadzieje ze kiedys jeszcze do tego wroca i nakreca drugi sezon.. Quote Link to comment
Dudek Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Kiedy? jeszcze na Polsacie ogl?da?em Fal? Zbrodni, ogólnie lubi? takie kryminalne seriale (ale akurat "Kryminalni" kompletnie mi do gustu nie przypadli). Kryminalni odstraszyli mnie tym, ?e niezale?nie od beznadziejno?ci sytuacji zawsze pojawia si? jaki? "superman", który ratuje dane osoby. Obejrza?em kilka odcinków (g?ównie przy okazji powtórek ;P) i zawsze trafia?em na takie zakonczenie ;P Quote Link to comment
Dżukuś Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 No z tym Jericho to faktycznie tragedia :| Mam nadzieje ze kiedys jeszcze do tego wroca i nakreca drugi sezon.. Miejmy nadzieje, ?e nie. Dzisiaj fina? Heroes! Ogl?da to kto? oprócz mnie? Quote Link to comment
pescar Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Dzisiaj fina? Heroes! Ogl?da to kto? oprócz mnie? Ja ale na TVP wi?c jestem po dwóch odcinkach, które mi nie zaimponowa?y ale s?ysza?em, ?e b?dzie si? serial rozkr?ca? i potem poziom b?dzie bardzo wysoki, wi?c na pewno dalej b?d? ogl?da?. producent daje dupy, a fani cierpi?. Je?eli serial traci widowni? to go ju? nie ma w TV. Stacja decyduje czy im si? op?aca puszcza? kolejne serie jak ogl?dalno?? leci w dó? czy da? na to miejsce jaki? nowy, który przynajmniej na pocz?tku przyci?gnie widzów wybieraj? drug? opcje. Je?eli serial jest licznie ogl?dany to robi si? a? za du?o sezonów jak Lost, PB (bo mog?o sko?czy? si? ?adnie w 2 serii ale oby 3 nie by?a równie? dobra jak dwie pierwsze) Rok 2007 Seriale, które b?d? kontynuowane 1 vs 100 20/20 24 30 Rock 48 Hours: Mystery 60 Minutes America's Funniest Home Videos America's Most Wanted: America Strikes Back America's Next Top Model American Dad American Idol Are You Smarter Than A 5th Grader? Battlestar Galactica Beauty And The Geek Bones Boston Legal Brotherhood Brothers & Sisters CSI CSI: Miami CSI: New York Cold Case Cops Criminal Minds Dancing With The Stars Dateline NBC Deal or No Deal Desperate Housewives Dexter Doctor Who ER Eureka Everybody Hates Chris Extra Extreme Makeover: Home Edition Family Guy Football Night In America Friday Night Lights Friday Night Smackdown! Ghost Whisperer Girlfriends Grey's Anatomy Heroes House How I Met Your Mother Johnny and the Sprites King of the Hill Las Vegas Law & Order Law & Order: Criminal Intent Law & Order: Special Victims Unit Lost MADtv Medium Men In Trees My Name Is Earl NCIS Nanny 911 New Amsterdam Nip/Tuck Notes From The Underbelly NUMB3RS October Road One Tree Hill Primetime Prison Break Pussycat Dolls Present: The Search For The Next Doll Rules Of Engagement Saturday Night College Football Scrubs Shark Smallville Sunday Night Football Supernanny Supernatural Survivor The 4400 The Amazing Race The Apprentice The Bachelor The Game The L Word The Loop The New Adventures Of Old Christine The OT (NFL post-game) The Office (US) The Simpsons The Unit 'Til Death Trading Spouses: Meet Your New Mommy Two and a Half Men Ugly Betty Weeds Wife Swap Without A Trace WWE Smackdown Zako?czone lub zdj?te 20 Good Years 3 Lbs. 7th Heaven According To Jim All Of Us Andy Barker, P.I. Armed & Famous Big Day Close To Home Crossing Jordan Day Break Drive Extras Extreme Makeover Gilmore Girls Grease: You're The One That I Want Happy Hour Help Me Help You Identity In Case Of Emergency Jericho Justice Kidnapped Life On Mars (UK) Miss America Raines Reba Runaway Seventh Heaven Show Me The Money Six Degrees Smith Standoff Studio 60 on the Sunset Strip Thank God You're Here The Black Donnellys The Class The George Lopez Show The Great American Dream Vote The King Of Queens The Knights Of Prosperity The Nine The O.C. The Real Wedding Crashers The Rich List The War At Home The Wedding Bells Vanished Veronica Mars Waterfront What About Brian Winner Nowe Aliens In America Ashes to Ashes Babylon Fields Back To You Big Shots Bionic Woman Cane Canterbury's Law Carpoolers Cashmere Mafia Cavemen Chuck Crowned: The Mother of All Pageants Cw Now Dirty Sexy Money Eli Stone Farmer Wants A Wife Gossip Girl Hackett Heroes: Origins Journeyman K-Ville Kid Nation Kitchen Nightmares Life Life Is Wild Lipstick Jungle Miss/Guided Moonlight Nashville New Amsterdam Online Nation Oprah's Big Give Private Practice Pushing Daisies Reaper Sam I Am Swingtown The Big Bang Theory The IT Crowd (US) The Return Of Jezebel James The Rules For Starting Over The Sarah Connor Chronicles The Search For The Next Great American Band The Singing Bee Them Twilight Two Families Viva Laughlin When Women Rule The World Women's Murder Club World Moves Pilota?owe All Fall Down American Family Area 57 Business Class Comedy Colosseum Correspondents Dream House Family Of The Year Football Wives Fort Pit Gabe Sachs/Jeff Judah comedy (untitled) I'm With Stupid Improv Everywhere Judy's Got A Gun Kath & Kim Life On Mars (US) Lipshitz Saves The World Literary Superstar M.O.N.Y. Marlowe Mr. & Mrs. Smith Nice Girls Don't Get The Corner Office See Jayne Run Suspect The Call The Hill The Mastersons of Manhattan The Middle The News The Thick Of It The Watch This Is Culdesac Traveling In Packs Untitled Tom Fontana Project Untitled Shore/Blake Project Victoria Pile comedy (untitled) Welcome to the Family Wildlife Winters Zip Quote Link to comment
Kamtek Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 A skoro ju? zaczynam, to powiem ?e wszystkie losty, prizonbreki i herosy wymi?kaj? przy Robin Hoodzie z Praedem, najbardziej fenomenalnym serialu XX wieku Aye Seria z Praedem w pe?ni zas?uguje na miano kultowej. M?ody Connery ju? nieco mniejszy mój zachwyt wzbudza? i wzbudza. Ale Praed klasa sama w sobie... Quote Link to comment
dragonfly Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 S? w?ród Was fani "Twin Peaks". Ju? drugi raz ogl?dam ca?? seri?. Oczywi?cie TVP musi go puszcza? o nieludzkich porach (1.30), dobrze chocia? ?e w soboty. Quote Link to comment
meyde Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Ja jestem fanem ?cie?ki d?wi?kowej. Jak dla mnie arcydzie?o. Sam serial ogl?da?em baaardzo dawno temu i ma?o ju? pami?tam... Quote Link to comment
Dżukuś Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 No to jeste?my po finale Heroes, troszk? wi?cej oczekiwa?em ale i tak fajnie wysz?o. Ciekawe czy Peter prze?y? :< Quote Link to comment
Tybor Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Wczoraj by? fina? Heroes, który mnie jednak zawiód? i to mocno. Fina?owy odcinek niestety s?aby i ckliwy. Zamiast jakie? konkretne starcie Sylar kontra reszta to minuta akcji i duzo gadanej. W ?rode bedzie final Losta mam nadzieje ?e si? nie zawiode. Co do polskich produkcji to napewno poleci? mo?na Pitbulla serie druga w szczególno?ci. Serial bardzo Polski. ?wietnie zagrany i ?wietne dialogi. Najlepszy odcinek chyba by? jak policyjn? suke ukradli Quote Link to comment
Dżukuś Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Wiadomo kiedy zacznie si? drugi sezon Heroes? Quote Link to comment
Dudek Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Najlepszy odcinek chyba by? jak policyjn? suke ukradli IMHO najlepszy odcinek to dopiero b?dzie, w ten czwartek Quote Link to comment
PJM Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Zaznaczyliby?cie, ?e spoiler, zakryli czy jako? odznaczy? bo k***a fina? bede ogl?da? dzi? wieczorem, a przez przypadek ju? co? o Peterze przeczyta?em. Quote Link to comment
Recommended Posts