tio Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Z książkami Cobena tak mam, że fajnie jest je przeczytać dla rozrywki a po krótkim czasie kompletnie mylą mi się tytuły, fabuły i wątki. Kiedyś gdzieś dopiero po 100 stronach czytania "nowego" Cobena zorientowałem się, że już go czytałem 1 Quote Link to comment
emik Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Dopiero teraz zabrałem się za "The Boys" i w 3 wieczory wciągnąłem 3 sezony - już dawno tak dobrze się nie bawiłem oglądając serial Quote Link to comment
jasonx Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Jak ktos tak jak ja od wczoraj czeka na BCS - wystarczy przelaczyc jezyk profilu na angielski i odcinek sie odblokowuje (i mozna wybrac polskie napisy) Quote Link to comment
Vami Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Dziś wróciły kryminalne tasiemce. Nowy sezon NCIS i NCIS: Hawai'i. Quote Link to comment
tio Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Drugi sezon "White Lotos" trzyma poziom. Tym razem akcja dzieje się w innym hotelu sieci Wite Lotos - na Sycylii. Mamy zupełnie nowych bohaterów, z sezonu pierwszego dostaliśmy tylko dwójkę bohaterów. Piękne krajobrazy Sycylii i wakacyjny klimat sprawiają, że ogląda się to bardzo przyjemnie. Scenariusz jest niezły, aktorzy też, pod koniec rośnie napięcie i pojawia się klimat trochę jak z braci Coen więc zabawa jest przyjemna. Polecam Quote Link to comment
stefan1984 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Obejrzałem dwa ostatnie odcinki "Dahmera", wg mojej najszczerszej opinii był to wspaniały serial, ale nie to jest najważniejsze - tak chyba należy oglądać seriale, dawkując je sobie po odcinku lub dwa, inaczej się będą dłużyć, a my zamiast rozkoszować się wspaniałościami będziemy udręczeni wyczekiwać końca, sprawdzając co chwila ile tego jeszcze zostało. 1 Quote Link to comment
Recommended Posts