Vami 5300 Posted Friday at 02:10 PM Share Posted Friday at 02:10 PM 49 minut temu, Scorpio napisał: I tak Cie opierdole w tego poksa! Nie uciekniesz! Czyli już Ci @Kucharpowiedział, że jedziesz Quote Link to post
Scorpio 4142 Posted Friday at 02:58 PM Share Posted Friday at 02:58 PM 47 minut temu, Vami napisał: Czyli już Ci @Kucharpowiedział, że jedziesz No co zrobisz - tate zaplacil, to trzeba jechac Quote Link to post
SZk 2196 Posted Friday at 03:05 PM Share Posted Friday at 03:05 PM Fantastyczne, wojewoda sycowski na zlocie - czlowiek, ktory lekko sie zasmial przy dowcipie o orle! 1 2 Quote Link to post
Meler 5238 Posted Friday at 04:12 PM Share Posted Friday at 04:12 PM Ja muszę to rozważyć na spokojnie z małżonką xD na dzien dzisiejszy nie wiem czy pojadę czy nie w ogóle, więc poczekam na rezerwowej, jak ktoś inny chętny wskoczyć do tego domku to śmiało przede mnie. Quote Link to post
Vami 5300 Posted Friday at 11:19 PM Share Posted Friday at 11:19 PM W takim razie Meler na ławkę, a z tego co pisał to lad wchodzi. Quote Link to post
klinsmann 2648 Posted Saturday at 06:05 AM Share Posted Saturday at 06:05 AM @Vami dzięki za ogarnięcie tematu @Misiek dzięki za cynk i ogarnięcie wpłaty Quote Link to post
Żyłek 21 Posted Saturday at 07:49 PM Share Posted Saturday at 07:49 PM Gdzie byście nie byli postaram się wpaść Edit: tym razem bez dziecka Quote Link to post
Recommended Posts