Pulek Posted June 22, 2020 Author Share Posted June 22, 2020 15 godzin temu, kubilaj2 napisał: Ja radzę Stredę - większy potencjał na zdobycie doświadczenia i sukcesów potrzebnych do zajścia na szczyt. No przespałem się z tym, ale decyzji wciąż nie podjąłem. Tak gdyby spróbować spojrzeć na ten ruch z bardziej "realnego" życia - który ruch byłby bardziej naturalny? Przejście ze śmiesznej irlandzkiej ligi do beniaminka ligi austriackiej, czy grającej w pucharach ekipy ze Słowacji? Hmm... Quote Link to comment
jmk Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Gdzie więcej płacą? Gdzie więcej kasy na koncie? Gdzie lepsi piłkarze? Quote Link to comment
Hajd Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Wreszcie jakieś nowe wieści! Jak w ogóle grasz, jaka taktyka? Quote Link to comment
Pulek Posted June 22, 2020 Author Share Posted June 22, 2020 7 godzin temu, jmk napisał: Gdzie więcej płacą? Gdzie więcej kasy na koncie? Gdzie lepsi piłkarze? 17k € w Dunajskiej Stredzie, kontra 21k € w Austrii. 7 godzin temu, Hajd napisał: Wreszcie jakieś nowe wieści! Jak w ogóle grasz, jaka taktyka? Przez całą karierę na wyspach grałem 4-4-2. Proste granie, byle do skrzydła i jazda Quote Link to comment
Hajd Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 I co, wybrałeś już? Na na twoim miejscu brałbym Stredę, namieszał w pucharach i po roku odszedł do poważniejszej ligi Quote Link to comment
Pulek Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 W dniu 23.06.2020 o 12:07, Hajd napisał: I co, wybrałeś już? Na na twoim miejscu brałbym Stredę, namieszał w pucharach i po roku odszedł do poważniejszej ligi Nie wiem czy po samych statystykach da się wyłapać. Jak coś, to my Ci z lewej... Quote Link to comment
Hajd Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 18% posiadania... Co to za przeciwnik, Barca czy City? Quote Link to comment
kubilaj2 Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Austria, rywalem Austria Wiedeń - czuję to!!! Quote Link to comment
Pucmen Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 7 godzin temu, kubilaj2 napisał: Austria, rywalem Austria Wiedeń - czuję to!!! Gdyby to była Austria Wiedeń to barwa paska przewagi mogłaby być w kolorze fioletowym bądź białym z racji barw Austrii Wiedeń. Quote Link to comment
Pulek Posted July 4, 2020 Author Share Posted July 4, 2020 W dniu 26.06.2020 o 22:17, Hajd napisał: 18% posiadania... Co to za przeciwnik, Barca czy City? W dniu 26.06.2020 o 23:49, kubilaj2 napisał: Austria, rywalem Austria Wiedeń - czuję to!!! W dniu 27.06.2020 o 07:41, Pucmen napisał: Gdyby to była Austria Wiedeń to barwa paska przewagi mogłaby być w kolorze fioletowym bądź białym z racji barw Austrii Wiedeń. Oj Panowie, że też nikt na to nie wpadł: *** Ogólnie, cóż, RB Salzburg gra w nieco innej lidze. I na co mi była ta Austria, jak mogłem sobie spokojnie grać na Słowacji o puchary...? Quote Link to comment
verlee Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Widzę już to: Mauerwerk → RB Salzburg → RB Lipsk 1 Quote Link to comment
Pulek Posted July 4, 2020 Author Share Posted July 4, 2020 9 minut temu, verlee napisał: Widzę już to: Mauerwerk → RB Salzburg → RB Lipsk No pięknie mnie czytasz. Aczkolwiek nie wiem czy pomiędzy Mauerwerk a RB Salzburg coś się nie zaplącze... Quote Link to comment
Pulek Posted July 17, 2020 Author Share Posted July 17, 2020 Powiem tak - szału to w tym sezonie nie było. Tak naprawdę do ostatniej kolejki ważyły się nasze losy w lidze. W lecie przebudowany cały zespół tak naprawdę, ogromne nadzieje, i po 7 kolejkach: Nie wiem za bardzo, w którym teraz kierunku iść. Walczyć tu ciężko i mam ochotę rzucić tę Austrię w diabły. Quote Link to comment
Pulek Posted July 21, 2020 Author Share Posted July 21, 2020 Cóż, ten sezon z góry - 2030/2031 - zakończyłem na 9. miejscu ostatecznie, więc całkiem nieźle. Zmieniłem taktykę, zrobiłem porządek w płacach (zejście z 310k € miesięcznie na 230k €/miesiąc), gra zaczęła się układać i... Naprawdę gotów jestem pomyśleć, że nie chcą mnie w tej Austrii... 1 Quote Link to comment
Pulek Posted August 1, 2020 Author Share Posted August 1, 2020 Czerwiec 2032 Od zwolnienia do pucharów w ciągu 9 miesięcy? Wszystko możliwe. Jak to się stało, ktoś zapyta. Oto bowiem postanowiłem wywrócić świat piłki w Austrii i postawiłem na całkowicie nowatorskie ustawienie z trójką środkowych napastników. Efekty były zdumiewające i wprawiły w osłupienie wszystkich, którym los piłki nożnej w nie był obojętny. FC Mauerwerk pod moją wodzą w przeciągu pół roku stał się maszyną, która rozbijała kolejnych rywali w pył. Wygraliśmy w cuglach grupę spadkową - zajęcie pierwszego miejsca sprawiło, że dostaliśmy się do baraży o europejskie puchary, gdzie w finale pokonaliśmy zespół LASK Linz i dzięki temu za kilka tygodni będziemy grali w eliminacjach do Ligi Europy. Ten kwartet ofensywny zachwycił piłkarską Austrię. Chapeau bas! I bonusowo wrzucam ustawienie, które pozamiatało: 4 Quote Link to comment
Brachu Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Godzinę temu, Pulek napisał: Zmiana klubu na Fiorentinę? 1 Quote Link to comment
Recommended Posts