Profesor Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Kolejne pytanie do rozstrzygnięcia ankietą. Mental training, mental attributes etc? Trening/atrybuty psychiczne czy mentalne? Link to comment
stefan1984 Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Trening mentalny, atrybuty mentalne - trening psychiczny mi się kojarzy z opętaniem jakimś =) Link to comment
Ralf Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Zdecydowanie mentalne. Psychiczne bardziej kojarzą się z dziedziną medycyny, a więc i z medycznymi zagadnieniami, zaś mentalność właśnie z nastawieniem zawodnika, podejściem, sposobem bycia (w tym przypadku na boisku). Przynajmniej takie mam osobiste odczucie. Link to comment
jose77 Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Atrybuty psychiczne - są OK (lepsze niż mentalne - jw medycyna - psychologia) Trening mentalny - lepszy od psychicznego Samo Psychiczny, Psychiczne itd - jest BE (tylko Mentalny, Mentalne ...) BTW Ja bym zostawił misz masz psychyczny, mentalny i dodał psychologiczny, żeby póżniej w zdaniach nie było powtórzeń... Link to comment
Reaper Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Trening psychiki, atrybuty psychiki? Link to comment
Draken Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Trening mentalny i może cechy psychiczne jeśli to będzie waleczność etc. to będzie ładniej wyglądać. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment
Recommended Posts