Keith Flint Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Do reprezentacji Polski trafił nowy ciemnoskóry piłkarz. Na pierwszej odprawie przed treningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką. - Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, piłka do bramki to dobrze, rozumiesz? Wstał nasz nowy piłkarz, lekko poszarzały i odzywa się do trenera Janasa: - Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę, dzieci, a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niż niejeden Polak! Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział: - Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka. 6 2 Quote Link to comment
krzysfiol Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Throwback thursday do 2005 roku z okazji rocznicy śmierci papieża? Quote Link to comment
Reaper Posted April 2, 2020 Author Share Posted April 2, 2020 dla młodszych forumowiczów: Grzegorz Rasiak (ur. 12 stycznia 1979 w Szczecinie) – polski piłkarz, który występował na pozycji napastnika. Reprezentant Polski. Uczestnik Mistrzostw Świata 2006. 1 2 Quote Link to comment
kuab Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 To juz lepsza wersja z Rooneyem i Fergusonem po udarze Quote Link to comment
z0nk Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 4 godziny temu, Keith Flint napisał: Do reprezentacji Polski trafił nowy ciemnoskóry piłkarz. Na pierwszej odprawie przed treningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką. - Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, piłka do bramki to dobrze, rozumiesz? Wstał nasz nowy piłkarz, lekko poszarzały i odzywa się do trenera Janasa: - Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę, dzieci, a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niż niejeden Polak! Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział: - Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka. Można to odświeżyć z Piątkiem Quote Link to comment
Morpheus Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 W dniu 27.06.2017 o 15:13, jmk napisał: Salah przeszedł do Liverpoolu za 34 mln funtów z góry plus 11 mln w przyszłości, w zależności od sukcesów klubu czyli ostatecznie za 34 mln Quote Link to comment
Reaper Posted December 11, 2020 Author Share Posted December 11, 2020 Temat przestal byc popularny, to tak na odkopanie: - Ilu Niemców potrzeba do wkręcenia żarówki? - Jednego. Oni są bardzo wydajni i mało dowcipni. 1 Quote Link to comment
Feanor Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 W dniu 27.06.2017 o 21:13, jmk napisał: Salah przeszedł do Liverpoolu za 34 mln funtów z góry plus 11 mln w przyszłości, w zależności od sukcesów klubu czyli ostatecznie za 34 mln DZIĘKI @Reaper 5 Quote Link to comment
stefan1984 Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Armia Czerwona oraz jej żołnierze i oficerowie była obiektem setek różnego rodzaju żartów, rozsławiono w ten sposób Wasilija Czapajew, w ZSRR był czczony jako bohater rewolucji, do czego przyczyniły się powieść i film z jego nazwiskiem w tytule. Ale do rzeczy: oto wyborny dowcip, który śmieszył naszych dziadków i ojców  W czasie wojny domowej w Rosji "Biali" wzięli do niewoli Czapajewa i jego adiutanta Pietkę. Codziennie pytali Czapajewa o tajemnice wojskowe, codziennie ten wracał do celi strasznie pobity. Po tygodniu nie wytrzymał i zaczął uderzać głową w ścianę. - Towarzyszu dowódco, przestańcie - prosi Pietka - nie wystarczą ciosy "białych"? - Ech, Pietka, nie rozumiesz... Ta cholerna skleroza! Więcej podobnego, najwyższej próby humoru, wraz ze zwięzłym przedstawieniem sylwetki bohatera dowcipów na https://histmag.org/Towarzysz-Czapajew-najwiekszy-bohater-Zwiazku-Radzieckiego-9962 1 1 Quote Link to comment
tio Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Gdzie najlepiej chować książkę? Pod ręcznik 2 1 Quote Link to comment
Hajd Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 A wiecie jak sie nazywa najsilniejsza ryba na świecie? Pstrąg men 1 2 2 1 Quote Link to comment
stefan1984 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Gej w sądzie, sędzia się go pyta. - Dlaczego zgwałcił pan tą zakonnicę? Homoseksualista na to. - A to nie był Zorro?! 1 Quote Link to comment
tio Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 -Co robi traktor u fryzjera? -Warkocze 1 Quote Link to comment
Meler Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Co robią lekarze w kuchni? Leczo! 1 Quote Link to comment
tio Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Skradziono księdzu rower. Zatroskany zwraca się do kolegi z pobliskiej parafii o pomoc. - W niedzielę na mszy zrób kazanie o dziesięciu przykazaniach, a gdy dojdziesz do siódmego zwracaj uwagę kto z wiernych się zmiesza - na pewno to będzie On. Po tygodniu dzwoni z zapytaniem o efekt kazania. - Wiesz co? - kazanie się udało, ale gdy doszedłem do szóstego przykazania przypomniałem sobie gdzie go zostawiłem.- odpowiada ksiądz. 1 Quote Link to comment
tio Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Pan od wf pyta dzieci w szkole: - Które z was kibicuje FC Barcelonie? Wszystkie dzieci podnoszą rączki tylko nie Jasio. - A ty, Jasiu czemu nie podnosisz? - pyta pan wuefmen. - Bo ja kibicuję Realowi Madryt - odpowiada Jasio. - Ale dlaczego? - pyta nauczyciel - Bo tata kibicuje Realowi Madryt, mama, starszy brat i cała reszta rodziny. To i ja kibicuje Realowi - mówi Jasiu. - Ale Jasiu, popatrz, nie zawsze trzeba brać przykład z rodziców. Np. jakby tak twój tata był alkoholikiem, mama prostytutką, a brat gejem to co wtedy byś zrobił? - pyta nauczyciel. - To wtedy kibicował bym FC Barcelonie - odpowiada Jasiu. 1 1 1 Quote Link to comment
Suchary Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 Uwaga, suchary: Cytat Jak najłatwiej zabić strusia? - Przestraszyć go na betonie. Cytat Jaka jest najbardziej mokra cześć ciała u człowieka? - Staw Cytat W jaki sposob chodzi elektryk ? - Napięcie 1 Quote Link to comment
pawerr Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Siedzi krowa na wierzbie. Podchodzi do niej osioł i pyta: - Krowa co Ty robisz tam na tej wierzbie? - Jem śliwki. - No ale to przecież wierzba, to jak możesz jeść na niej śliwki kiedy na niej one nie rosną? - A śliwki to ja mam w torebce. _______________________________________ https://www.caprinew.pl/burgery-krakow-dostawa/ Quote Link to comment
Recommended Posts