Profesor Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 go go !!!!1111jedenjeden Quote Link to comment
Icon Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 toś pojechał po bandzie przyjacielu ktoś ma jakąś koncepcję rozbudowy tego działu i pisze się na ochotnika żeby mi pomóc? Quote Link to comment
Kuchar Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Jak na ochotnika, to ja . Może ktoś jeszcze? Fika? Feno? Szczurek? Quote Link to comment
Ingenting Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 ale chodzi Ci o długoterminowe koncepcje/współprace? czy, żeby w tym temacie rzucać jakieś pomysły Quote Link to comment
Icon Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Na razie o rozbudowę działu. Ja nie mam pojęcia jak to wygląda od środka bo nikt mnie nie zaprosił do gry dlatego nie wiem z czym to się je i proszę aby ktoś to jakoś zobrazował. Tak jak w FM 2008 mamy tematy taktyki, talenty, trening itp. Czy tutaj również coś takiego być powinno? Quote Link to comment
Dix__ Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 OT: Psorek spamerem :| :TO Do "Quotes" go dać! Quote Link to comment
Ingenting Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 więc jakieś FAQ w stylu 'STOP!' by się przydało. co do taktyk, to nie w takiej formie jak w dziale FM08. jeżeli już to dyskusja w stylu 'Akademii taktycznej'. talenty wg. mnie też by się nie sprawdziły. można ewentualnie wydzielić podfora dla różnych serwererów, ale chyba nie ma aż tak wielu graczy, żeby to było konieczne. można by też gdzie podczepić temat z linkiem do tematu na forum SI gdzie można się zgłaszać po invite'y, ale ja go nie ma. Fika go kiedyś dawał, niech tu wklei. Quote Link to comment
Kuchar Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 To trochę inaczej wygląda . Taktyki jako takie są, ale musisz się wszystkiego uczyć od nowa. Polecenia indywidualne, strzałki... wszystko to zależy od odpowiednich skilli, które musisz wytrenować. Talenty... Ciężko powiedzieć, nie ma czegoś takiego jak w FM, że wpisujesz nazwisko i hop! wyskakuje. Myślę, że trzeba stworzyć temat "Informacje ogólne" w którym byłoby między innymi słówko o zaproszeniach (z tego co wiem, to tylko testerzy mogą wysyłać zaproszenia) jak i o samej rozgrywce . Quote Link to comment
Fikander Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Na razie o rozbudowę działu. Ja nie mam pojęcia jak to wygląda od środka bo nikt mnie nie zaprosił do gry dlatego nie wiem z czym to się je i proszę aby ktoś to jakoś zobrazował. Tak jak w FM 2008 mamy tematy taktyki, talenty, trening itp. Czy tutaj również coś takiego być powinno? Istnienia treningu w grze chwilowo nie zaobserwowałem ;-) Sądzę, że po pierwsze powinien powstać temat typu FAQ, wyjaśniający najważniejsze różnice w mechanizmie gry w porównaniu ze stacjonarnym FMem. Po drugie proponuję temat, w którym chętni do gry prosiliby o zaproszenia, żeby nie zaśmiecać tematów merytorycznych [edit] widzę, że wszyscy trzej się co do potrzeby istnienia tematu informacyjnego zgadzamy Quote Link to comment
Kuchar Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Z tego co pamiętam, był jakiś temat na forum FM Live, w którym o zaproszenia się prosiło . Quote Link to comment
Ingenting Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 a no i mógłby powstać jakiś temat ze spisem użytkowników (nazwisk, klubów, serwerów na jakich grają) Quote Link to comment
Fikander Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Z tego co pamiętam, był jakiś temat na forum FM Live, w którym o zaproszenia się prosiło . Nie każdy ma konto na SIForum, a na aktywację trzeba zazwyczaj poczekać. Niemniej jednak link. Quote Link to comment
Icon Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Sądzę, że po pierwsze powinien powstać temat typu FAQ, wyjaśniający najważniejsze różnice w mechanizmie gry w porównaniu ze stacjonarnym FMem. To niech go ktoś stworzy i treść prześle mi na PW. Ja utworzę odpowiedni temat. Po drugie proponuję temat, w którym chętni do gry prosiliby o zaproszenia, żeby nie zaśmiecać tematów merytorycznych To akurat nie powinien być problem. Quote Link to comment
Recommended Posts