machlak Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Witam postanowiłem rozpocząć ten temat poniewaz uwazam ze jest on bardzo istotny. I mam pytanie co sądzicie o reputacji grajac np polskim klubem? Bo wg mnie zostalo to poprawione na duzy plus teraz bez problemu przychodza zawodnicy z nizszych lig takich jak francuska,hiszpanska,angielska itp Quote Link to comment
shqvarny Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 za to np. Bałkany i Izrael zostały przepakowane. Quote Link to comment
BoHuN Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Heh Izrael państwem rozwiniętym... absurd Quote Link to comment
Fikander Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Heh Izrael państwem rozwiniętym... absurd fakt, tam same żydki mieszkają przecież Quote Link to comment
raulb Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Witam postanowiłem rozpocząć ten temat poniewaz uwazam ze jest on bardzo istotny. I mam pytanie co sądzicie o reputacji grajac np polskim klubem? Bo wg mnie zostalo to poprawione na duzy plus teraz bez problemu przychodza zawodnicy z nizszych lig takich jak francuska,hiszpanska,angielska itp z angielskiej też? (może screen?) no to już nie jest realne IMHO... Quote Link to comment
Raven Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Z niższych angielskich wydaje mi się, że jest to realistyczne, vide Stanford... Jeżeli przechodziliby z Premiership, wtedy już by to było nierealistyczne Quote Link to comment
handballer Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Ja mam kilku gości na shortliście, którzy grają w klubach Premiership i są zainteresowani przejściem do mojego klubu. Quote Link to comment
Wolves86 Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Ja mam kilku gości na shortliście, którzy grają w klubach Premiership i są zainteresowani przejściem do mojego klubu. Przykład Augustyna z Boltonu, który był zainteresowany swego czasu grą w Legii, tudzież Legia się nim interesowała a on potwierdzał, że z chęcią by grał dla niej Quote Link to comment
millo Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Ja mam kilku gości na shortliście, którzy grają w klubach Premiership i są zainteresowani przejściem do mojego klubu. Przykład Augustyna z Boltonu, który był zainteresowany swego czasu grą w Legii, tudzież Legia się nim interesowała a on potwierdzał, że z chęcią by grał dla niej Tudzież dla niej gra... Quote Link to comment
krystiaan Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Ja np. do Legii sprowadziłem Arnolda Mvuembę z Portsmouth... Rzeczywiście jest kilkunastu(?) graczy, którzy z chęcią przyjdą do Polski. Nie wydaje mi się jednak, że w realu rzeczywiście zgodziłby się on na transfer do nas. Quote Link to comment
handballer Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Ja mam kilku gości na shortliście, którzy grają w klubach Premiership i są zainteresowani przejściem do mojego klubu. Przykład Augustyna z Boltonu, który był zainteresowany swego czasu grą w Legii, tudzież Legia się nim interesowała a on potwierdzał, że z chęcią by grał dla niej Ale ja nie mam na myśli Polaków tylko innych obywateli UE, np Tim Krul z Newcastle i jeszcze jakiś Francuz z Arsenalu Quote Link to comment
raulb Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Augustyn to Polak, więc nie wytrzymyje krytyki ^_^ - Stanford - hmm - to jeden rodzynek, zresztą nie przyjął się w Extraklasie. Ja też nie wierzę, by taki Mvuemba przyszedł do któregokolwiek z naszych klubów. Quote Link to comment
Yoooz Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Z tego co pamietam to swego czasu Burns przyszedł do Wisły z występującego wówczas w angielskiej Championship - Barnsley, gdzie grał w podstawowym składzie. Cleber natomiast z Vitori Guimaraes występującej w I lidze portgalskiej i był on tam jednym z lepszych zawodników w składzie, więc zdziwił mnie nieco transfer Saganowskiego w przeciwnym kierunku (z ligi polskiej). Być może zależy to od aspiracji zawodnika - jedni chcą grać w europejskich pucharach nawet w średnim klubie, jakim jest moim zdaniem Wisła niż występować na zapleczu Premiership (Burns) lub grać w ligowym średniaku (Cleber). Quote Link to comment
Tazz Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 za to np. Bałkany i Izrael zostały przepakowane. Co to znaczy, że zostało przepakowane? Quote Link to comment
kostek Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Zapewne chodzi o to, że zostały potraktowane jako kraj rozwinięty, co stawia ich w jednym szeregu z takimi ligami jak np. francuska. Quote Link to comment
Buby Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 A ja mam takie pytanie. 1.Czy np jak nasza liga polska zacznie osiagać jakies znaczne sukcesy np kluby beda dochodzic do 1/8 ...1/4 LM. to zawodnicy z lepszych klubow beda chcieli do nas przychodzic(Inter,Juve,Ajax) 2.Czy poprzez dobre wystepy w LM itd..Liga Polska moze miec np 2 reprezentantow automatycznie w LM?? 3.Czy jak np moj klub wygra LM to czy wieksze kontrakty sponsorkie bede podpisywął np tak jak ma Juventus? 4.Czy jak Polska piłka sie poprawi to bede dostawął wieksze dostacje z transmisji+wygrania ligi itd? Quote Link to comment
KrzysztofKr Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 A ja mam takie pytanie.1.Czy np jak nasza liga polska zacznie osiagać jakies znaczne sukcesy np kluby beda dochodzic do 1/8 ...1/4 LM. to zawodnicy z lepszych klubow beda chcieli do nas przychodzic(Inter,Juve,Ajax) 2.Czy poprzez dobre wystepy w LM itd..Liga Polska moze miec np 2 reprezentantow automatycznie w LM?? 3.Czy jak np moj klub wygra LM to czy wieksze kontrakty sponsorkie bede podpisywął np tak jak ma Juventus? 4.Czy jak Polska piłka sie poprawi to bede dostawął wieksze dostacje z transmisji+wygrania ligi itd? 1. Po pewnym czasie tak, już teraz nie jest źle, bo do Polskiej ligi przychodzą całkiem nieźli francuzi, holendrzy itd. 2. Tak 3. Tak 4. Transmisje owszem (europejskie puchary) ; pieniądze za wygranie ligi są zawsze takie same (w Polsce jest to 850 tys. zł) Quote Link to comment
Fikander Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 za to np. Bałkany i Izrael zostały przepakowane. Co to znaczy, że zostało przepakowane? Zapewne chodzi o to, że zostały potraktowane jako kraj rozwinięty, co stawia ich w jednym szeregu z takimi ligami jak np. francuska. żaden kraj bałkański nie ma statusu rozwiniętego Quote Link to comment
jimmy1990 Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 1. Gdzie mogę sprawdzić jaką reputację ma moja liga (gram Ruską) ? 2. Czy mogę w jakiś sposób sprawić aby reputacja mojej ligi była lepsza i dzięki temu mogliby przychodzić do mnie lepsi zawodnicy? Quote Link to comment
golex Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 1. W edytorze 2. Drużyny muszą odnosić sukcesy w Europie Quote Link to comment
Recommended Posts