Vami Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Jest to możliwe. Na lato chcemy zrobić lekkie kwaśne piwa, być może i posolimy :) No i przede wszystkim mamy zamiar poflirtować z grodziskim, tyle że jeszcze dodać do niego wędzonej herbaty lapsang souchong. Póki co jestem mega napalony na naszego whisky FESa. Przy 7,5% alk. nie czuć go w ogóle. Torfowa wędzonka jest na pierwszym planie i bije tą ze Smoky Joe swoją mocą, w tle gęsta czekolada. Kurde jakie to będzie dobre. Póki co piłem jedynie z tanka, ale - właśnie Szramek - bo Ty z Trójmiasta - wpadaj na premierę! 25.02 w Pubie Spółdzielczym w Gdańsku. Robimy rozpierduchę, czytaj kranoprzejęcie :) Odnośnik do komentarza
jmk Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Ja bym chciał mocną mieszankę owoców z lekką goryczą. Odnośnik do komentarza
Vami Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Ja bym chciał mocną mieszankę owoców z lekką goryczą. Browar Ziemia Obiecana - Konan :) Piwo w stylu Vermont/New England IPA, czyli niska goryczka, mnóstwo chmielu na aromat i smak, drożdże dające dużo owocowych estrów. Bardzo dobra pozycja. Odnośnik do komentarza
Keith Flint Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Vamiś, a od nazw żydowskich odeszliscie już, czy trzymacie tradycje? Odnośnik do komentarza
szramek Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Jest to możliwe. Na lato chcemy zrobić lekkie kwaśne piwa, być może i posolimy :) No i przede wszystkim mamy zamiar poflirtować z grodziskim, tyle że jeszcze dodać do niego wędzonej herbaty lapsang souchong. Póki co jestem mega napalony na naszego whisky FESa. Przy 7,5% alk. nie czuć go w ogóle. Torfowa wędzonka jest na pierwszym planie i bije tą ze Smoky Joe swoją mocą, w tle gęsta czekolada. Kurde jakie to będzie dobre. Póki co piłem jedynie z tanka, ale - właśnie Szramek - bo Ty z Trójmiasta - wpadaj na premierę! 25.02 w Pubie Spółdzielczym w Gdańsku. Robimy rozpierduchę, czytaj kranoprzejęcie :) Zapisuję w kalendarzu, będę na 100% Odnośnik do komentarza
Vami Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Vamiś, a od nazw żydowskich odeszliscie już, czy trzymacie tradycje? Trzymamy, choć nam trochę ciąży - przyznaję. Odnośnik do komentarza
Sale Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Brzmi jak jakiś pornos. Przynajmniej nikt nie będzie się czepiał, że fabuła słaba :-k w pornosach nie ma slabej fabuly Odnośnik do komentarza
FYM Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Vami, a może byście w końcu ruszyli dupska na Podlasie? :P Odnośnik do komentarza
jmk Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 A nie ma takiego z normalnych owoców? Odnośnik do komentarza
schizzm Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Jest to możliwe. Na lato chcemy zrobić lekkie kwaśne piwa, być może i posolimy :) No i przede wszystkim mamy zamiar poflirtować z grodziskim, tyle że jeszcze dodać do niego wędzonej herbaty lapsang souchong. Póki co jestem mega napalony na naszego whisky FESa. Przy 7,5% alk. nie czuć go w ogóle. Torfowa wędzonka jest na pierwszym planie i bije tą ze Smoky Joe swoją mocą, w tle gęsta czekolada. Kurde jakie to będzie dobre. Póki co piłem jedynie z tanka, ale - właśnie Szramek - bo Ty z Trójmiasta - wpadaj na premierę! 25.02 w Pubie Spółdzielczym w Gdańsku. Robimy rozpierduchę, czytaj kranoprzejęcie :) Kurde, 20 lutego wylatuję z Trójmiasta :( Odnośnik do komentarza
Buli Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Czekam na kozaka, który przegada Vamiego w kwestii browaru :] Odnośnik do komentarza
Vami Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Vami, a może byście w końcu ruszyli dupska na Podlasie? :P Gadałem z Darkiem z 33 Kranów. Niby jest możliwość, ale entuzjazmu wielkiego nie ma. Nie wykluczam w przyszłości. Czekam na kozaka, który przegada Vamiego w kwestii browaru :] Hm? To nie zawody. Jest to możliwe. Na lato chcemy zrobić lekkie kwaśne piwa, być może i posolimy :) No i przede wszystkim mamy zamiar poflirtować z grodziskim, tyle że jeszcze dodać do niego wędzonej herbaty lapsang souchong. Póki co jestem mega napalony na naszego whisky FESa. Przy 7,5% alk. nie czuć go w ogóle. Torfowa wędzonka jest na pierwszym planie i bije tą ze Smoky Joe swoją mocą, w tle gęsta czekolada. Kurde jakie to będzie dobre. Póki co piłem jedynie z tanka, ale - właśnie Szramek - bo Ty z Trójmiasta - wpadaj na premierę! 25.02 w Pubie Spółdzielczym w Gdańsku. Robimy rozpierduchę, czytaj kranoprzejęcie :) Kurde, 20 lutego wylatuję z Trójmiasta :( Szkoda :( A nie ma takiego z normalnych owoców? Deer Bear z Torunia robi dobre kwasiki z owocami. Teraz z jeżynami zrobił (nie piłem, nie wiem), ale morelowe gose urywa dupsko przy samych plecach. Odnośnik do komentarza
beeres Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Jest to możliwe. Na lato chcemy zrobić lekkie kwaśne piwa, być może i posolimy :) No i przede wszystkim mamy zamiar poflirtować z grodziskim, tyle że jeszcze dodać do niego wędzonej herbaty lapsang souchong. Póki co jestem mega napalony na naszego whisky FESa. Przy 7,5% alk. nie czuć go w ogóle. Torfowa wędzonka jest na pierwszym planie i bije tą ze Smoky Joe swoją mocą, w tle gęsta czekolada. Kurde jakie to będzie dobre. Póki co piłem jedynie z tanka, ale - właśnie Szramek - bo Ty z Trójmiasta - wpadaj na premierę! 25.02 w Pubie Spółdzielczym w Gdańsku. Robimy rozpierduchę, czytaj kranoprzejęcie :) Zapisuję w kalendarzu, będę na 100% Mini zlot? Odnośnik do komentarza
Vami Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 beeres wpadaj :) Może dawne trójmiejskie sławy forumowe by przyszły? Konkurent, Lfan Odnośnik do komentarza
ajerkoniak Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 A bierzesz nowe twory na Silesia Beer Festa? Jak tak to opierdole każde Odnośnik do komentarza
szramek Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Jest to możliwe. Na lato chcemy zrobić lekkie kwaśne piwa, być może i posolimy :) No i przede wszystkim mamy zamiar poflirtować z grodziskim, tyle że jeszcze dodać do niego wędzonej herbaty lapsang souchong. Póki co jestem mega napalony na naszego whisky FESa. Przy 7,5% alk. nie czuć go w ogóle. Torfowa wędzonka jest na pierwszym planie i bije tą ze Smoky Joe swoją mocą, w tle gęsta czekolada. Kurde jakie to będzie dobre. Póki co piłem jedynie z tanka, ale - właśnie Szramek - bo Ty z Trójmiasta - wpadaj na premierę! 25.02 w Pubie Spółdzielczym w Gdańsku. Robimy rozpierduchę, czytaj kranoprzejęcie :)Zapisuję w kalendarzu, będę na 100% Mini zlot? Jak najbardziej :) Odnośnik do komentarza
Vami Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 A bierzesz nowe twory na Silesia Beer Festa? Jak tak to opierdole każde Koniec marca to powinniśmy mieć jakieś resztki Grin Sove, Lilith zwykłą, Lilith beczkową, Dybuka, MOŻE Dybuka beczkowego, Gehennę (whisky FES), Eynore (żytnie IPA), Hopken! Hopken! (APA). 8 piw, 6 kranów. Powinno wystarczyć. Odnośnik do komentarza
jmk Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Nowy wpisik na blogu, chętnych zapraszam: http://www.absurdy-leczenia.com.pl/rejestracja-do-poradni-zdaj-sie-na-laske/ Odnośnik do komentarza
ajerkoniak Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Biere To do Vamiego, nie do jmk, blogiem się nie najebie. Odnośnik do komentarza
beeres Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Jak najbardziej :) Będziemy w kontakcie. Akurat na ten weekend powinienem być w kraju :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi