Skocz do zawartości

Marynia mierzwi w zamyśleniu włosy odciętej głowy 517 ofiary. Myśli o fretkach i przemijaniu.


Feanor

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to możliwe. Na lato chcemy zrobić lekkie kwaśne piwa, być może i posolimy :) No i przede wszystkim mamy zamiar poflirtować z grodziskim, tyle że jeszcze dodać do niego wędzonej herbaty lapsang souchong. Póki co jestem mega napalony na naszego whisky FESa. Przy 7,5% alk. nie czuć go w ogóle. Torfowa wędzonka jest na pierwszym planie i bije tą ze Smoky Joe swoją mocą, w tle gęsta czekolada. Kurde jakie to będzie dobre. Póki co piłem jedynie z tanka, ale - właśnie Szramek - bo Ty z Trójmiasta - wpadaj na premierę! 25.02 w Pubie Spółdzielczym w Gdańsku. Robimy rozpierduchę, czytaj kranoprzejęcie :)

Odnośnik do komentarza

Ja bym chciał mocną mieszankę owoców z lekką goryczą.

Browar Ziemia Obiecana - Konan :) Piwo w stylu Vermont/New England IPA, czyli niska goryczka, mnóstwo chmielu na aromat i smak, drożdże dające dużo owocowych estrów. Bardzo dobra pozycja.

Odnośnik do komentarza

Jest to możliwe. Na lato chcemy zrobić lekkie kwaśne piwa, być może i posolimy :) No i przede wszystkim mamy zamiar poflirtować z grodziskim, tyle że jeszcze dodać do niego wędzonej herbaty lapsang souchong. Póki co jestem mega napalony na naszego whisky FESa. Przy 7,5% alk. nie czuć go w ogóle. Torfowa wędzonka jest na pierwszym planie i bije tą ze Smoky Joe swoją mocą, w tle gęsta czekolada. Kurde jakie to będzie dobre. Póki co piłem jedynie z tanka, ale - właśnie Szramek - bo Ty z Trójmiasta - wpadaj na premierę! 25.02 w Pubie Spółdzielczym w Gdańsku. Robimy rozpierduchę, czytaj kranoprzejęcie :)

Zapisuję w kalendarzu, będę na 100%

Odnośnik do komentarza

Jest to możliwe. Na lato chcemy zrobić lekkie kwaśne piwa, być może i posolimy :) No i przede wszystkim mamy zamiar poflirtować z grodziskim, tyle że jeszcze dodać do niego wędzonej herbaty lapsang souchong. Póki co jestem mega napalony na naszego whisky FESa. Przy 7,5% alk. nie czuć go w ogóle. Torfowa wędzonka jest na pierwszym planie i bije tą ze Smoky Joe swoją mocą, w tle gęsta czekolada. Kurde jakie to będzie dobre. Póki co piłem jedynie z tanka, ale - właśnie Szramek - bo Ty z Trójmiasta - wpadaj na premierę! 25.02 w Pubie Spółdzielczym w Gdańsku. Robimy rozpierduchę, czytaj kranoprzejęcie :)

Kurde, 20 lutego wylatuję z Trójmiasta :(

Odnośnik do komentarza

Vami, a może byście w końcu ruszyli dupska na Podlasie? :P

 

Gadałem z Darkiem z 33 Kranów. Niby jest możliwość, ale entuzjazmu wielkiego nie ma. Nie wykluczam w przyszłości.

Czekam na kozaka, który przegada Vamiego w kwestii browaru :]

Hm? To nie zawody.

 

Jest to możliwe. Na lato chcemy zrobić lekkie kwaśne piwa, być może i posolimy :) No i przede wszystkim mamy zamiar poflirtować z grodziskim, tyle że jeszcze dodać do niego wędzonej herbaty lapsang souchong. Póki co jestem mega napalony na naszego whisky FESa. Przy 7,5% alk. nie czuć go w ogóle. Torfowa wędzonka jest na pierwszym planie i bije tą ze Smoky Joe swoją mocą, w tle gęsta czekolada. Kurde jakie to będzie dobre. Póki co piłem jedynie z tanka, ale - właśnie Szramek - bo Ty z Trójmiasta - wpadaj na premierę! 25.02 w Pubie Spółdzielczym w Gdańsku. Robimy rozpierduchę, czytaj kranoprzejęcie :)

Kurde, 20 lutego wylatuję z Trójmiasta :(

 

Szkoda :(

A nie ma takiego z normalnych owoców? :D

Deer Bear z Torunia robi dobre kwasiki z owocami. Teraz z jeżynami zrobił (nie piłem, nie wiem), ale morelowe gose urywa dupsko przy samych plecach.

Odnośnik do komentarza

 

Jest to możliwe. Na lato chcemy zrobić lekkie kwaśne piwa, być może i posolimy :) No i przede wszystkim mamy zamiar poflirtować z grodziskim, tyle że jeszcze dodać do niego wędzonej herbaty lapsang souchong. Póki co jestem mega napalony na naszego whisky FESa. Przy 7,5% alk. nie czuć go w ogóle. Torfowa wędzonka jest na pierwszym planie i bije tą ze Smoky Joe swoją mocą, w tle gęsta czekolada. Kurde jakie to będzie dobre. Póki co piłem jedynie z tanka, ale - właśnie Szramek - bo Ty z Trójmiasta - wpadaj na premierę! 25.02 w Pubie Spółdzielczym w Gdańsku. Robimy rozpierduchę, czytaj kranoprzejęcie :)

Zapisuję w kalendarzu, będę na 100%

 

Mini zlot?

Odnośnik do komentarza

 

 

Jest to możliwe. Na lato chcemy zrobić lekkie kwaśne piwa, być może i posolimy :) No i przede wszystkim mamy zamiar poflirtować z grodziskim, tyle że jeszcze dodać do niego wędzonej herbaty lapsang souchong. Póki co jestem mega napalony na naszego whisky FESa. Przy 7,5% alk. nie czuć go w ogóle. Torfowa wędzonka jest na pierwszym planie i bije tą ze Smoky Joe swoją mocą, w tle gęsta czekolada. Kurde jakie to będzie dobre. Póki co piłem jedynie z tanka, ale - właśnie Szramek - bo Ty z Trójmiasta - wpadaj na premierę! 25.02 w Pubie Spółdzielczym w Gdańsku. Robimy rozpierduchę, czytaj kranoprzejęcie :)

Zapisuję w kalendarzu, będę na 100%

Mini zlot?

Jak najbardziej :)
Odnośnik do komentarza

A bierzesz nowe twory na Silesia Beer Festa? Jak tak to opierdole każde :wub:

Koniec marca to powinniśmy mieć jakieś resztki Grin Sove, Lilith zwykłą, Lilith beczkową, Dybuka, MOŻE Dybuka beczkowego, Gehennę (whisky FES), Eynore (żytnie IPA), Hopken! Hopken! (APA). 8 piw, 6 kranów. Powinno wystarczyć.

Odnośnik do komentarza
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...