szramek Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 W grupie A zagrają - Francja, Szwajcaria, Rumunia i Albania. Faworytem są gospodarze i chyba bez problemu zajmą pierwsze miejsce, o drugie powalczą Szwajcarzy i Rumuni, ale chyba ci pierwsi mają większe szanse. Dla Albanii każdy punkt będzie chyba sukcesem. Jak sądzicie? Zapraszam do dyskusji, typowania, prognoz. Quote Link to comment
Keith Flint Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Jak dla mnie wyjdą Francuzi i Szwajcarzy, a Rumunia moim zdaniem jest kandydatem do 3 remisów w grupie. Ta reprezentacja gra dość defensywnie i każdemu mogą urwać punkty, jednak czuję, że mogą nie strzelić Albańczykom gola i mecz miedzy tymi drużynami skończy się nudnym 0-0 Quote Link to comment
jmk Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Ja jestem ciekaw jednak gry Albańczyków, w teorii nie mają aż tak ciężkiej grupy. Hysaj może być ich koniem pociągowym ;). Quote Link to comment
Zimny Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Francja i Szwajcaria poza zasiegiem, o trzecie miejsce powalcza z Rumunia i tu rzeczywiscie maja jakies szanse patrzac na sklad Rumunów, ale nawet zwyciestwo raczej nie da im wyjscia z grupy. Quote Link to comment
Keith Flint Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Widziałem 2 mecze Rumunii, nie skreślałbym ich tak łatwo na straty, zespół dobrze zorganizowany w obronie i to tym wygrał grupę raczej. Quote Link to comment
yaneck1 Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Ja jestem ciekaw jednak gry Albańczyków, w teorii nie mają aż tak ciężkiej grupy. Hysaj może być ich koniem pociągowym ;). albania skorzystała na tych 24-ech drużynach, myślę że tak jak irlandia północna nie ugrają nic na Euro, będą dostarczycielami punktów, wierzę za to w węgrów z nikolicem i najwieksza ekstraklasową ekipą obok Polaków rzecz jasna Quote Link to comment
Makk Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Zasadniczo po dwóch popisach Francuzów można pokusić się o stwierdzenie, iż to taka podobna zbieranina nazwisk, jak Belgowie. Mają lepszego trenera niż Wilmots, ale pomysł na grę taki sam- macie grajcie. Nie ma drużyny. Z grupy już wyszli, dalej pewnie też pójdą, bo rywale nie wymagający mogą się trafić. Dalej już koniec będzie. Quote Link to comment
snikers88 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Żabojady zawsze u siebie tak miały na Mistrzostwach albo im sędzia pomagał w przechodzeniu dalej albo coś im się tam udało w meczu i wygrywali Quote Link to comment
Morpheus Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Nom, szczególnie 1998 wygrali fartem i przy pomocy sędziego. Quote Link to comment
FYM Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 coś im się tam udało w meczu i wygrywali W większości przypadków wygrywa się mecz po tym, że coś się udało Quote Link to comment
yaneck1 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 nieno bez przesady, akurat reprezentacje Francji z MŚ 1998 i Euro 2000 były kosmiczne, szczególnie z 1998, ja jestem zawsze za Trójkolorowymi i myślę, że Pogba musi pokazać więcej, Payet gra solidnie, czegoś brakuje, fakt, brakuje gwiazd w każdej formacji takich jak w latach wspomnianych przeze mnie wcześniej Quote Link to comment
Makk Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Nie brakuje gwiazd, brakuje drużyny. Pogba jak na razie to mnie bardzo rozczarowuje. Oprócz ruletki wczoraj, to cienko na razie. Quote Link to comment
Morpheus Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Presja jest duża, a Pogba czy Martial, a nawet Griezmann to piłkarze, którzy takie ciśnienia jeszcze na barkach nie odczuwali. Quote Link to comment
yaneck1 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Francuzi się przyzwyczaili że Zizu, czyli mój niewątpliwy idol, wg. mnie najlepszy piłkarz za mojego życia i natchnienie dzięki któremu polubiłem futbol - wygrywał dla nich mecze, teraz Pogba musi unieść presje na barkach Quote Link to comment
ajerkoniak Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 No, od 10 lat to muszą być niemożebnie przyzwyczajeni do Zizou. Quote Link to comment
yaneck1 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 ale wielki turniej jest co 2 lata to wiesz, pamięc nie ginie tak szybko Quote Link to comment
ajerkoniak Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Fakt, że sukcesy były sygnowane wielkimi nazwiskami (Platini, Zidane), tak wtedy mieli ogólnie kadry mocne. Ja bym ich nie skreślał, bo turnieje się rządzą swoimi prawami. Ale na pewno nie zachwycają (poza Payet) Quote Link to comment
Morpheus Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Oni czekają aż wróci Tigana i Papin. Quote Link to comment
lindros Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Nom, szczególnie 1998 wygrali fartem i przy pomocy sędziego. Przede wszystkim Golden goal im przyfarcił. No i forma Ronaldo w finale. Quote Link to comment
Makk Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Presja jest duża, a Pogba czy Martial, a nawet Griezmann to piłkarze, którzy takie ciśnienia jeszcze na barkach nie odczuwali. Co do Pogby i Griezmanna to bym się kłócił. No dobra, do Griezmanna tylko ;) Grał w dwóch finałach LM, bił się ostro o mistrza ligi. Dalej można przeczytać: W 2010 roku Griezmann został mianowany kapitanem reprezentacji Francji U-19. Zadebiutował w niej 2 marca 2010 w meczu z Ukrainą(0:0). W lipcu 2010 wystąpił w Mistrzostwach Europy U-19 we Francji. Tam wywalczył mistrzostwo Europy, a w całym turnieju zdobył 2 gole, oba w grupowym meczu z Austrią. Quote Link to comment
Recommended Posts