Morpheus Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Równie dobrze Brazylia miała farta w meczu z Danią czy Holandią. Takie są turnieje... Ale granie w kadrze, faworyzowanej do tytułu mistrzowskiego przy własnej publiczności, to inna para kaloszy. Quote Link to comment
Zimny Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Presja jest duża, a Pogba czy Martial, a nawet Griezmann to piłkarze, którzy takie ciśnienia jeszcze na barkach nie odczuwali. Co do Pogby i Griezmanna to bym się kłócił. No dobra, do Griezmanna tylko ;) Grał w dwóch finałach LM, bił się ostro o mistrza ligi. Dalej można przeczytać: W 2010 roku Griezmann został mianowany kapitanem reprezentacji Francji U-19. Zadebiutował w niej 2 marca 2010 w meczu z Ukrainą(0:0). W lipcu 2010 wystąpił w Mistrzostwach Europy U-19 we Francji. Tam wywalczył mistrzostwo Europy, a w całym turnieju zdobył 2 gole, oba w grupowym meczu z Austrią. to o Pogbie tym bardziej można powiedzieć, że ma doświadczenie patrząc na takie rzeczy. oprócz sukcesów we Włoszech i finału LM grał na ME U-17 i zdobył MŚ U-20, gdzie został również najlepszym zawodnikiem. ;) także ogólnie Griezmann i Pogba to poziom wyżej od Martiala obecnie. Quote Link to comment
Qu. Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Presja jest duża, a Pogba czy Martial, a nawet Griezmann to piłkarze, którzy takie ciśnienia jeszcze na barkach nie odczuwali. Sądząc po mimice twarzy Martiala, to on nie ma układu nerwowego Quote Link to comment
snikers88 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Ale zadziory z Albańczyków szkoda mi ich trochę :( mogli mieć spokojnie 5 pkt pokazali że hartem ducha, miłością do kraju z niewielkimi umijetnościami można pokonać każdego Quote Link to comment
Makk Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Ale zadziory z Albańczyków szkoda mi ich trochę :( mogli mieć spokojnie 5 pkt Mają trzy i szanse na wyjście z grupy, więc... Quote Link to comment
jasonx Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 3 punkty z bilansem -2 może być za mało. Ale to na razie wróżenie z fusów, z każdą kolejką będziemy mądrzejsi. Quote Link to comment
snikers88 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 dokładnie nikłe szanse :( szkoda że w końcówce nie przycisneli bardziej tylko zaczynali grać na czas każda bramka więcej daje więcej % na awans MaKK szkoda mi ich z meczu z Francją bo w końcówce stracili te 2 bramki :( ze Szwajcarią też szacun bo od trzysiestej którejś minuty grali w 10tkę i potrafili się przeciwstawić rywalowi i stworzyć jeszcze okazje Quote Link to comment
FYM Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Shaqiri o koszulkach: "Mam nadzieję, że Puma nie robi prezerwatyw" Quote Link to comment
jmk Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Ja jestem ciekaw jednak gry Albańczyków, w teorii nie mają aż tak ciężkiej grupy. Hysaj może być ich koniem pociągowym ;). albania skorzystała na tych 24-ech drużynach, myślę że tak jak irlandia północna nie ugrają nic na Euro, będą dostarczycielami punktów, wierzę za to w węgrów z nikolicem i najwieksza ekstraklasową ekipą obok Polaków rzecz jasna Tak tylko to wrzucę ;). Quote Link to comment
Recommended Posts