Makk Posted April 8, 2016 Author Share Posted April 8, 2016 mozna w fm16 byc włascicielem klubu? Nie. Quote Link to comment
polskifan Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Czy dodatkowe ligi poświęcone dla Fm16 będą działać też w fm15. Bo niedawno ściągnąłem kitspacki i mi działało, ale czasem pisze że ,,ten materiał działa tylko dla Fm16". Quote Link to comment
AeM_86 Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Nie będą działać. Dodatki graficzne tak, pliki bazy danych nie. Quote Link to comment
Rafał_Dziubas Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Szukam dodatku z działającymi ligami Andory i Giblartaru. Interesują mnie też niższe ligi włoskie, żeby Parma pograć Quote Link to comment
Makk Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 Szukam dodatku z działającymi ligami Andory i Giblartaru. Interesują mnie też niższe ligi włoskie, żeby Parma pograć Włoskie: http://www.fmscout.com/a-italy-lower-leagues-fm16.html Reszta też pewnie jest. Quote Link to comment
yaneck1 Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 macie namiar na jakiegoś dobrego skina do 16? bo wiem że na bieżąco je robią, ale mam słaby net i nie chce ściągać paciarajstwa żadnego, mam flut skin, ale mnie wkurza bo nie można pokazać kluczowych atrybutów dla bramkarza, a po za tym przejadł mi się trochę Quote Link to comment
Spajk Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Ja osobiście jestem w stanie polecić trzy skiny, które warto sobie sprawdzić. Pierwszy to oczywiście skin domyślny, na którym gram od początku, z tym że mam na myśli czarną wersję. Biała nijak mi nie odpowiada. Drugi skin wart uwagi to CFM Skin 2016 v2.0, a trzeci to Vitrex 2.2. Quote Link to comment
emik Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 dla osób grających na laptopie z mniejszą rozdzielczością polecam skin: Andromeda BLK 1366 x 768 resolution Quote Link to comment
Jahu Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Dajcie jakieś fajne skórki ;) Quote Link to comment
Qu. Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Dajcie jakieś fajne skórki ;) Ten może przypaść Ci do gustu Quote Link to comment
Jahu Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Czy można wyłączyć przynależność Anglii do UE w edytorze? Quote Link to comment
yaneck1 Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 czy ktos używa jasnego skina flut? chcialbym posciagac wszystkie dodatki ktore są użyte w tym skinie, m in. panorama miasta (stadiony mam), słaby z angielskiego jestem i nie wiem wlasnie co tam jeszcze potrzeba, bo skin wyglada super, a mam lapka w hd Quote Link to comment
lew78 Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Wie ktoś coś o uaktualnieniu po letnim okienku? Znalazłem coś na angielskich stronach, ale bez polskiej ligi. Ma ktoś coś z uaktualnieniem polskiej ligi? Quote Link to comment
Spajk Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Wie ktoś coś o uaktualnieniu po letnim okienku? Znalazłem coś na angielskich stronach, ale bez polskiej ligi. Ma ktoś coś z uaktualnieniem polskiej ligi? Data update od Sortitoutsi Quote Link to comment
zanpol Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Cisza... a Podbeskidzie w Ekstraklasie kuje w oczyska choć mam transfery na 24 sierpień jak ktoś coś... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment
Recommended Posts