klinsmann Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 ege szege szaka laka bum bum i o dupie maryni w alternatywnym wydaniu masz pytanie dot. wersjie FM 2016 ? Świetnie trafiłeś, to idealne miejsce aby je zadać ! Quote Link to comment
wojt3k Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Wiem, że głupie pytanie, ale charakter tematu chyba na takie pozwala ;) To mój pierwszy cyfrowy preorder, więc ciekaw jestem jak wygląda w praktyce odblokowanie gry 13.11.2015. Koło której godziny w poprzednich latach można była rozpocząć rozgrywkę już w pełną wersję gry? Czy właśnie w piątek trzynastego pojawi się jakaś nowa aktualizacja, po pobraniu której gra pozwoli cieszyć się czymś więcej niż betą? Quote Link to comment
Rafał_Dziubas Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Wiem, że głupie pytanie, ale charakter tematu chyba na takie pozwala ;) To mój pierwszy cyfrowy preorder, więc ciekaw jestem jak wygląda w praktyce odblokowanie gry 13.11.2015. Koło której godziny w poprzednich latach można była rozpocząć rozgrywkę już w pełną wersję gry? Czy właśnie w piątek trzynastego pojawi się jakaś nowa aktualizacja, po pobraniu której gra pozwoli cieszyć się czymś więcej niż betą? Godziny to wyznaczonej podać się nie da. Steam sam Ci zaktualizuje grę do pełnej wersji lub dostaniesz nowy klucz do pobrania pełnej wersji. Zależy gdzie kupiłeś. Raczej odbędzie się to tym pierwszym sposobem i ani tego nie zauważysz :-) zniknie napis beta napewno Quote Link to comment
DarkLuki Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Co muszę zasubskrybować, żeby powiadamiano mnie o posadach selekcjonerów reprezentacji narodowych ? Quote Link to comment
FM_king Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Co muszę zasubskrybować, żeby powiadamiano mnie o posadach selekcjonerów reprezentacji narodowych ? Przy okazji chciałem się zapytać, o co chodzi z tym wykupywaniem subskrypcji ? Płaci się za nie zarobionymi w grze pieniędzmi, czy jak to wygląda ? Quote Link to comment
DarkLuki Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Nie płaci się za nie pieniędzmi, subskrypcje w FM to zwykłe informacje Quote Link to comment
FM_king Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Nie płaci się za nie pieniędzmi, subskrypcje w FM to zwykłe informacje Wiem, wiem. Po prostu spotkałem się w grze ze stwierdzeniem "nie masz wykupionej subskrypcji", dlatego zastanowiło mnie to, w jaki sposób się ją w ogóle wykupuje Quote Link to comment
Celson Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 http://scr.hu/2ng0/px1qwCzy to czasem nie bug, że zapowiadana jest kolejka, która już się odbyła? Quote Link to comment
DarkLuki Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Pierwszy patch już wyszedł, beta teraz jest oznaczona numerkiem 16.0.2 Quote Link to comment
Jahu Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Da się coś zrobić z tym paskiem z boku żeby był u góry jak w 14? Quote Link to comment
Lucas07 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Nie. Pierwszy patch już wyszedł, beta teraz jest oznaczona numerkiem 16.0.2 Jest gdzieś lista zmian? :P e; dobra nic nie zmienili praktycznie, za to ponoć odblokowane opcje dla portalów społecznościowych. Quote Link to comment
Pitto Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Pierdołki. We've just released a small update for the Football Manager 2016 Beta. The only changes included are listed below:- Enabled social network features- Fixed Retina scaling on re-launch Quote Link to comment
gregryszka Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 http://scr.hu/2ng0/px1qw Czy to czasem nie bug, że zapowiadana jest kolejka, która już się odbyła? Nie,poprostu informacja,ktora przychodzi na skrzynkę,w trakcie kolejki,w miedzyczasie jakies mecze juz trwały,stąd wrazenie buga Quote Link to comment
Jahu Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Nie. Pierwszy patch już wyszedł, beta teraz jest oznaczona numerkiem 16.0.2 Jest gdzieś lista zmian? :P e; dobra nic nie zmienili praktycznie, za to ponoć odblokowane opcje dla portalów społecznościowych. To lipa :( Quote Link to comment
Gembsoon Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Ja mam pytanie trochę innej natury niż pozostałe. Wiem, że w poprzednich wersjach (np. 2013) istniała możliwość gry z jednego konta steam jednocześnie przez dwie osoby w trybie offline. Czy orientuje się ktoś czy w 2016 też tak będzie można? Bo dogadaliśmy się z kumplem, że moglibyśmy się złożyć we dwóch na nowego FMa, bo i tak na grze przez sieć nigdy nam nie zależało. Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment
Classy Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Według mnie jest to możliwe, ale czy jest sens kupowania teraz FM2016? Ja bym poczekał z dwa miesiące zanim będzie grywalny. Quote Link to comment
DarkLuki Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Moim zdaniem on już jest grywalny Quote Link to comment
krzysiu Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Bo ktoś z Was jest tam na oficjalnym ich forum? Czy ktoś tam zglasza poważne problemy? Bo ja również takich nie widzę Quote Link to comment
DarkLuki Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Gdzie znajdę informacje o poprzednich meczach mojej drużyny z jakimś innym konkretnym zespołem. Chodzi mi o historie meczów np pomiędzy Legią a Pogonią. Edit Już mam Quote Link to comment
Classy Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Spotykałem się z opiniami że nie warto kupować nowych Football Managerów świeżo po premierze bo zawsze na starcie jest wiele bugów. Sam grywałem tylko w FM09 i aktualnie FM14 więc wybaczcie wprowadzanie w błąd. Quote Link to comment
Recommended Posts