Jump to content

Fristajlowy Kącik [FM2016]

klinsmann

Recommended Posts

• 1 month later...

Wiem, że głupie pytanie, ale charakter tematu chyba na takie pozwala ;)

To mój pierwszy cyfrowy preorder, więc ciekaw jestem jak wygląda w praktyce odblokowanie gry 13.11.2015. Koło której godziny w poprzednich latach można była rozpocząć rozgrywkę już w pełną wersję gry? Czy właśnie w piątek trzynastego pojawi się jakaś nowa aktualizacja, po pobraniu której gra pozwoli cieszyć się czymś więcej niż betą?

Wiem, że głupie pytanie, ale charakter tematu chyba na takie pozwala ;)

To mój pierwszy cyfrowy preorder, więc ciekaw jestem jak wygląda w praktyce odblokowanie gry 13.11.2015. Koło której godziny w poprzednich latach można była rozpocząć rozgrywkę już w pełną wersję gry? Czy właśnie w piątek trzynastego pojawi się jakaś nowa aktualizacja, po pobraniu której gra pozwoli cieszyć się czymś więcej niż betą?

Godziny to wyznaczonej podać się nie da. Steam sam Ci zaktualizuje grę do pełnej wersji lub dostaniesz nowy klucz do pobrania pełnej wersji. Zależy gdzie kupiłeś. Raczej odbędzie się to tym pierwszym sposobem i ani tego nie zauważysz :-) zniknie napis beta napewno

Nie.

Pierwszy patch już wyszedł, beta teraz jest oznaczona numerkiem 16.0.2

Jest gdzieś lista zmian? :P

e; dobra nic nie zmienili praktycznie, za to ponoć odblokowane opcje dla portalów społecznościowych.

To lipa :(

Ja mam pytanie trochę innej natury niż pozostałe. Wiem, że w poprzednich wersjach (np. 2013) istniała możliwość gry z jednego konta steam jednocześnie przez dwie osoby w trybie offline. Czy orientuje się ktoś czy w 2016 też tak będzie można? Bo dogadaliśmy się z kumplem, że moglibyśmy się złożyć we dwóch na nowego FMa, bo i tak na grze przez sieć nigdy nam nie zależało. Pozdrawiam serdecznie :)